Instinktsmor Opiniones 49

TrustScore: 5 sobre 5

4,8

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enestående service! Gir god veiledning ved spørsmål om valg av bæretøy, sender god og hyppig oppdatering på frakt/levering dersom varen ikke enda er på lager. Rask frakt etter mottatt vare på lager. G... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda para bebés
  2. Tienda de ropa para bebés
  3. Tienda de ropa infantil

Información proporcionada por diversas fuentes externas

Butikken drives av mig (Anna), mor til en gutt født i november 2013. Sammen har vi testet de fleste produktene som selges i butikken og er personlig ansvarlige for kvaliteten :) Jeg er sertificert Babywearing Peer Supporter. Jeg fører disse merke...

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Topp kundeservice

Jeg hadde en veldig god opplevelse da jeg kjøpte bæresele fra Instinktmor. Kundeservicen var helt topp. Anna svarte raskt på spørsmålene mine og oppdaterte meg jevnlig om bestillingen. Jeg anbefaler butikken på det varmeste!

15 de agosto de 2025

Anbefales varmt!

Kjempegod opplevelse! Hun var utrolig hyggelig og serviceinnstilt, og ordnet alt på en veldig smidig måte. Jeg følte meg godt ivaretatt gjennom hele handelen, og hun fikk ordnet bæreselen jeg ønsket meg. Anbefales varmt!!😊

10 de septiembre de 2025

God kundeservice

Benyttet meg av instinktsmor, etter anbefaling fra flere andre. Veldig god kundeservice, raske svar- og oppdateringer angående varen på mail.

9 de septiembre de 2025

Veldig bra kundeservice

Veldig bra nettbutikk og kundeservice! Svarer raskt på spørsmål rundt produkter. Kjøpte bæresele da hun skulle gjøre innkjøp fra produsent og hun er svært behjelpelig med å finne den selen man måtte ønske, også hvis den ikke finnes i hennes nettbutikk akkurat da!

14 de agosto de 2025

Kjempegod kundeservice

Kjempegod kundeservice! Fikk tak i bæreselen jeg ønsket selv om den ikke var inne på lager i nettbutikken. Kjempe hyggelig og svarer raskt på meldinger med spørsmål i tillegg til å følge kunden godt opp. Følte meg trygg på handelen hele veien og vil varmt anbefale videre til andre! Jeg kommer til å handle her igjen! 😊

13 de agosto de 2025

Veldig god service

Veldig god service. Instinktsmor holdt hele tiden oppdatert om ordren og frakt og gav god informasjon om hva som skjedde da varen var forsinket i frakt (fra Australia!). Veldig fornøyd med kjøpsopplevelsen. Kunnskapsrik om bæretøy og godt utvalg.

8 de agosto de 2025

Kjempegod kundeservice!

Kjempegod kundeservice! Fikk tak i bæreselen jeg ønsket meg selv om den ikke var inne i nettbutikken. Rask å svare på melding, og følger godt opp kunden. Følte meg trygg på handelen hele tiden. Jeg kommer til å handle her igjen. Anbefales!

10 de julio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

God hjelp og rask levering

Sendte mail med spørsmål en sen kveld og fikk hyggelig svar umiddelbart på alt jeg lurte på. Fikk hjelp til å velge riktig ringslynge for oss, og bestilte den i håp om at den skulle rekke frem før ferien. Det gikk raskere enn jeg kunne håpe på, for ringslynga lå i postkassa mi etter kun 1,5 dag 😄

1 de agosto de 2025

Rask og super respons

Fant en sele jeg hadde lyst på, og som jeg trengte raskt pga. avreise til sommerferie. Fikk raskt svar på meldinger underveis og fikk plukket den opp allerede samme kveld. Helt super service!

3 de julio de 2025

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.