Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
Smykamok sælger enormt fine smykker af en kvalitet, der slår selv de dyre smykkefirmaers udvalg af særligt guldsmykker. Det kirurgiske stål, som smykkerne er lavet af, lever mere end bare op til forve... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Brug vores smykker hver dag - de kan tåle vand og mister ikke farven ved brug. Du kan bruge vores vandfaste smykker år efter år i alle sæsoner. Alle vores smykker er nikkelfrie og 100% allergivenlige.
Información de contacto
Sionsgade 4, st th., 2100, København Ø, Dinamarca
- +45 81441514
- info@smykamok.dk
- smykamok.dk
God hjemmeside og god service ved…
God hjemmeside og god service ved henvendelse.
Flotte smykker og god kundeservice
De fineste smykker med nogle smukke vedhæng. Yderst god service! Et vedhæng røg desværre af, og jeg skulle kun skrive en kort mail, så besvarede de den lynhurtigt med, at de ville sende mig et nyt vedhæng. Hurtig levering. Hurtig respons og kundeservice. Alt i alt en god hjemmeside, som jeg bestemt vil handle hos fremover✨
Rigtig god kundeservice og mega flotte…
Rigtig god kundeservice og mega flotte smykker selfølgelig
Behagelig og venlig
Behagelig og venlig. Og virkelig flotte smykker. Det bliver ikke sidste gang.⭐️🙏
God kundeservice ❤️
Jeg vil rigtig gerne have givet jer 10 stjerner hvis det er muligt jeg havde købt en MOM ring inde på julemarked hvor der allerede efter 14 dage var der en sten som var faldet af sendte jer en besked og allerede samme dag fik jeg et behageligt svar tilbage fra jer om intet problem i ville sende en ny ring modtog så i dag min nye ringe og en overraskelse lå der en anden pose med et par øreringe det kalder jeg altså god kundeservice ❤️ i for klart min anbefaling herfra og vil helt sikkert give det videre til andre om i er fantastiske og nogle pæne smykker
Fik de fineste smykker i julegave :-)…
Fik de fineste smykker i julegave :-) er super tilfreds elsker at de kan tåle det hele og at man ikke skal tænke på at det skal tages af hele tiden :-)
Super service på julemarkede og på webshoppen
Rigtig god og sød betjening
Rigtig god og sød betjening. Flotte smykker og god kvalitet !!

meget tilfreds
Har købt både ved julemarked (fysisk) og online. God service og flotte smykker til gode priser. Fik en lille gave med ved online bestilling! Woaw

Respuesta de Smykamok
Meget god oplevelse med smykamok
Meget god oplevelse med smykamok. Holdbare flotte smykker og god kundeservice. Tak for den fine pakke.

Respuesta de Smykamok
Jeg har købt flere ringe til mig selv…
Jeg har købt flere ringe til mig selv hos Smykamok. Jeg lever et aktivt liv, som passer dårligt til meget dyre smykker, men disse klarer det hele og ligner en million – jeg får masser af komplimenter. Da jeg ville forære min kæreste en ring, som ikke var på shoppen, skaffede Anette den, og han elsker den.

Respuesta de Smykamok
Fint smykke og der var en sød lille…
Fint smykke og der var en sød lille gave med 😊

Super søde
Super søde, hurtig levering og elsker produkterne! Fik også en lille gratis gave🫶

Fantastiske smykker
Jeg har udelukkende kun købt smykker fra smykamok i 1,5 år nu. De mener det når de siger at smykkerne er vandfaste, vand(bad), saltvand, klorvand, sved, parfume, lotion og solcreme, smykkerne klarer det hele! De første smykker jeg købte og bruger hver dag har holdt deres farve (guld). Jeg kan også bekræfte at smykkerne er nikkelfrie, som nikkelallergiker. Der er altid kort leveringstid og rigtig god og sød kundeservice (som jeg kun har været i kontakt med for at stille spørgsmål).

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.