De fineste smykker med nogle smukke vedhæng. Yderst god service! Et vedhæng røg desværre af, og jeg skulle kun skrive en kort mail, så besvarede de den lynhurtigt med, at de ville sende mig et nyt ved... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Jeg har udelukkende kun købt smykker fra smykamok i 1,5 år nu. De mener det når de siger at smykkerne er vandfaste, vand(bad), saltvand, klorvand, sved, parfume, lotion og solcreme, smykkerne klarer d... Ver más
La empresa ha respondido
Smykamok sælger enormt fine smykker af en kvalitet, der slår selv de dyre smykkefirmaers udvalg af særligt guldsmykker. Det kirurgiske stål, som smykkerne er lavet af, lever mere end bare op til forve... Ver más
Jeg har købt flere ringe til mig selv hos Smykamok. Jeg lever et aktivt liv, som passer dårligt til meget dyre smykker, men disse klarer det hele og ligner en million – jeg får masser af komplimenter.... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Brug vores smykker hver dag - de kan tåle vand og mister ikke farven ved brug. Du kan bruge vores vandfaste smykker år efter år i alle sæsoner. Alle vores smykker er nikkelfrie og 100% allergivenlige.
Información de contacto
Sionsgade 4, st th., 2100, København Ø, Dinamarca
- +45 81441514
- info@smykamok.dk
- smykamok.dk
Super fine smykker til en god pris
Super fine smykker til en god pris og kvaliteten er i top.
Mega sød kundeservice, der hjælper hvis man har spørgsmål.
Kæmpe anbefaling

Respuesta de Smykamok
Lynhurtig levering flot smykke levede…
Lynhurtig levering flot smykke levede op til forventningerne

Hold op en service🤩
Hold op en service🤩 jeg skriver til dem over Instagram for at høre hvor min pakke bliver af, da jeg ikke har hørt noget siden jeg bestilte den. Annette er så mega sød og undersøger det for mig og siger at hun vil sende mig en ny pakke hvis jeg ikke hører mere fra dao. Det gjorde jeg ikke og hun har nu sendt en ny pakke til mit samt en lille ekstra ting. Super god service💗

ingen problemer
pakken kom vildt hurtigt, alt var fint pakket ind, hjemmesiden var meget nem at finde rundt i og er bare meget tilfreds med mit produkt (de største mathilde hoops) de er endnu flottere end på hjemmesiden

Respuesta de Smykamok
Super flotte smykker til gode priser
Super flotte smykker til gode priser, og fantastisk priser

Respuesta de Smykamok
er så glad for oplevelsen
er så glad for oplevelsen, hurtig og kom med free gift 🥰

Igen problemer og hurtig levering
Igen problemer og hurtig levering
Indpakningen er mega flot og ringen super god kvalitet jeg fik endda en gratis ring med som jeg nu går med dagligt
Jeg vil 100 anbefale dem

Respuesta de Smykamok
Hurtig levering og ikke sidste gang vi…
Hurtig levering og ikke sidste gang vi køber ved smykamok 😊

Respuesta de Smykamok
Jeg havde en super god oplevelse med…
Jeg havde en super god oplevelse med smykamok! Jeg bestilte en ring der desværre var for stor, så jeg skrev til dem og fik hurtigt svar på, at jeg bare skulle bestille en ny, da den så kom og desværre var for lille, returnerede jeg begge ringe, og fik pengene retur☺️ synd med ringene, men mega god service, kan kun anbefalede!🫶

Respuesta de Smykamok
Jeg havde fået en ring i guld i…
Jeg havde fået deres sis ring i guld i jule gave men lidt efter smittede farven af jeg kontaktede dem og fik allerede svar 30 min efter og fik forklaret hvorfor de sendte en ny ring og de var mega søde og snakke med helt klart en anbefaling mega god kunde service

God service.
Rigtig god service. Den ene ting var i restordre. Fik hurtig besked om dette. Blev eftersendt unden ekstra omkostning.
Hurtig levering 👍
Virkelig lækre sager🥰Smykkerne holder…
Virkelig lækre sager🥰Smykkerne holder farve og er så fine. Hurtig fra bestilling til man har dem hjemme.
Super flotte smykker
Jeg fik tilsendt nogle super smukke smykker, en halskæde og 3 par ørenringe. Alt sammen i forgyldt guld, det holder sig så fint.
Perfekt
Man får en besked om hvornår ens pakke ca kommer.
Jeg var så heldig at få 2 ekstra smykker med😍
Flotte smykker
Jeg er vild med de smykker jeg lige har købt! Fik også endda et sæt øreringe med gratis. Det eneste dårlige jeg har at sige er, at min ring allerede er mere sølv end guld, efter 3 dages brug:/

Respuesta de Smykamok
hurtig forsendelse og super smuk
Oplevelse hos smykamok
Oplevelse hos smykamok
Mega god service, gode smykker som lever op til det virksomheden lover, altså at det er vandfaste smykker. Jeg har bådet træne, sovet, badet mm. Med både deres ringe, armbånd, halskæder og øreringe og INTET er forandret med dem, siden jeg fik dem! JEG ER HELT VILDT MED SMYKAMOK!😍
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.