Super nöjd!! Bra service, skrev till dom på Instagram och bad om extra bilder och fick svar snabbt. Väskan skickades dagen efter köpet!💞
Fina väskor, tyvärr hade väska ett hål som inte syntes på bilden. Men fantastiskt serviceinriktad och trevlig personal💖 Personalen får fem stjärnor!
Sjukt fin Keepall 45. Va helt oanvänd till väldigt bra pris. Gjorde en extra äkthetskontroll och den var givetvis äkta.
Escrito por la empresa
At Sncvintage, we specialize in handpicking the most exclusive pre-loved designer bags, pieces that carry both history and future. Each bag is carefully selected for its design, condition, and unique character. Sncvintage is your destination to safely explore a handpicked world of luxury vintage. Here, you’ll find not only guaranteed authenticity, but also one of a kind pieces with stories to tell. Our specialists authenticate, grade, and verify every bag to ensure a seamless and elegant experience. Discover your next iconic investment at www.sncvintage.com
Stora Åvägen 21, 436 35, Askim, Suecia
- info@sncvintage.com
- sncvintage.com
No ha contestado las opiniones negativas
Super nöjd!!
Super bra service
Super bra service, hjälpsam personal som skickade extra bilder på produkten jag var intresserad av. Samt var även väskan i topp skick när jag fick den. Kan rekommendera!
Fantastisk service
Fantastisk service, trevlig säljare och väska i ypperligt skick. Rekommenderar varmt!
Fina väskor
Fina väskor, tyvärr hade väska ett hål som inte syntes på bilden.
Men fantastiskt serviceinriktad och trevlig personal💖
Personalen får fem stjärnor!
Beskrivningen av väskan var i toppklass…
Beskrivningen av väskan var i toppklass och stämde perfekt med verkligheten. Fin kvalitet och mycket bra skick, jag är så otroligt nöjd med mitt köp! Snabb leverans och dessutom lyxigt inslagen. Väldigt god service från personalen, inget att klaga på 😊
Jag är supernöjd med mitt senaste köp…
Jag är supernöjd med mitt senaste köp från er! Servicen var toppen – snabb, hjälpsam och väldigt trevlig. Leveransen var blixtsnabb, och väskan kom fram i ett fantastiskt skick, precis som beskrivet. Kvaliteten är verkligen imponerande, och det märks att den är väl omhändertagen. Jag kommer definitivt att handla här igen och rekommenderar sidan varmt till alla som letar efter en bra väska!
Sjukt fin Keepall 45
Beskrivning på väskan var i toppklass
Beskrivning på väskan var i toppklass, är så otroligt nöjd med mitt köp. Snabb leverans och lyxigt inslaget
Svarar snabbt och väldigt snabb…
Svarar snabbt och väldigt snabb leverans. Supernöjd med väskan jag köpte!
Fin kvalitet och bra skick på väskan
Fin kvalitet och bra skick på väskan! Mycket god service hos personalen! Inget att klaga på😊
Very good and fast
Super nöjd!
Jättebra
Jättebra! Snabb leverans och väskan kom packad väldigt fint.
Alltid smidig leverans och fina väskor
Alltid smidig leverans och fina väskor, rekommenderar varmt!!
Väldigt nöjd!
Väldigt nöjd med hela upplevelsen! Bra service, snabb leverans och fint paketerat. Kommer absolut köpa igen!
Jättenöjd med deras bemötande och…
Jättenöjd med deras bemötande och trevliga!
Más información sobre otros tipos de reseñas.