Sneakersell Opiniones 38

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een geweldige en snelle service, schoenen waren snel binnen, ben zeer tevreden. Zou Sneakersell zeker aanraden voor je sneakers.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Service en communicatie waren uitstekend, je wordt goed op de hoogte gehouden. Bestelling werd snel verstuurd en er is een mooi en ruim aanbod, waardoor je zeker iets vindt. Perfect!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Essentials trainingspak gekocht voor een uitstekende prijs. Super snelle, goede levering en een heel vriendelijke jongen om mee te praten moest je vragen hebben. Echt een aanrader!!

Información sobre la empresa

1. Zapatería

Escrito por la empresa

Exclusive sneakers • Premium streetwear 100% authentic • Brand new only On request & Online shopping

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Een geweldige en snelle service

16 de junio de 2026

Dankjewel voor de review Sem! Geniet van je nieuwe sneakers.💙

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Het duurde veel te lang tot ik mijn…

Het duurde veel te lang tot dat ik mijn pakket heb gekregen.

10 de junio de 2026

Respuesta de Sneakersell

Bedankt voor je review. Onze excuses dat je langer dan verwacht op je pakket hebt moeten wachten. We begrijpen heel goed dat dit vervelend is en proberen klanten altijd zo duidelijk mogelijk op de hoogte te houden wanneer een levering vertraging oploopt.

We nemen je feedback zeker mee om onze communicatie en levertijden verder te verbeteren. Hopelijk ben je ondanks de vertraging wel tevreden met je bestelling.

Andres – Sneakersell

Super

Super! Snelle levering en duidelijke communicatie.

18 de mayo de 2026

Dankjewel voor de review Merlijn! Geniet van je nieuwe sneakers.💙

Top ervaring!

Ik heb prachtige sneakers besteld en er was vertraging met de verzending en er werd via WhatsApp contact me opgenomend door Andres om te zeggen dat er iets was misgelopen en dat hij dit ging opvolgen en me op de hoogte zou houden. En dat heeft hij dan ook wel heel goed gedaan, heel fijn contact, en alles perfect afgehandeld... dankjewel hiervoor ❤️

10 de abril de 2026

Respuesta de Sneakersell

Bedankt voor de fijne review Irka . Fijn om te horen dat je blij bent met onze communicatie.

Top!

Top service en prijs! Aanrader!

30 de abril de 2026

Respuesta de Sneakersell

Bedankt voor de fijne review, Arne . Fijn om te horen dat je blij bent met onze service.

Respuesta de Sneakersell

Bedankt voor de fijne review, Sabdi . Fijn om te horen dat je blij bent met onze communicatie.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik moest eerst heel lang wachten op…

Ik moest eerst heel lang wachten op mijn schoenen en nu heb ik totaal andere aangekregen dan ik bestelde

9 de abril de 2026

Beste Pascale,

Bedankt voor uw review. Het spijt ons oprecht dat uw ervaring met Sneakersell niet is verlopen zoals het hoort.

Door een fout in onze distributie heeft u helaas een verkeerd paar sneakers ontvangen. Onze excuses voor dit ongemak. We begrijpen dat dit erg vervelend is, zeker na de wachttijd.

We hebben inmiddels geprobeerd contact met u op te nemen en denken graag met u mee aan een passende oplossing, zodat we dit zo snel mogelijk recht kunnen zetten. Tijdens de kleine vertraging hebben we u zo goed mogelijk op de hoogte proberen te houden, maar we begrijpen dat dit de situatie niet goedmaakt.

We hopen dat we dit alsnog naar tevredenheid voor u kunnen oplossen en uw vertrouwen kunnen herstellen.

Andres
Sneakersell

Perfect

10 de abril de 2026

Respuesta de Sneakersell

Bedankt voor de bestelling Niymet, geniet van uw sneakers!💙

Geweldige schoenen

Snelle service, vriendelijk geholpen en heel blij met mijn nieuwe schoenen! 🤩

25 de marzo de 2026

Respuesta de Sneakersell

Bedankt voor de bestelling Venna, geniet van uw sneakers!💙

Alles perfect!

Alles perfect!
Zeer fijne en gebruiksvriendelijke website, snel opgestuurd en vriendelijk service.

4 de febrero de 2026

Respuesta de Sneakersell

Bedankt voor de bestelling Kevin, geniet van uw sneakers!💙

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.