Ik heb prachtige sneakers besteld en er was vertraging met de verzending en er werd via WhatsApp contact me opgenomend door Andres om te zeggen dat er iets was misgelopen en dat hij dit ging opvolgen... Ver más
La empresa ha respondido
Een geweldige en snelle service, schoenen waren snel binnen, ben zeer tevreden. Zou Sneakersell zeker aanraden voor je sneakers.
La empresa ha respondido
Service en communicatie waren uitstekend, je wordt goed op de hoogte gehouden. Bestelling werd snel verstuurd en er is een mooi en ruim aanbod, waardoor je zeker iets vindt. Perfect!
La empresa ha respondido
Essentials trainingspak gekocht voor een uitstekende prijs. Super snelle, goede levering en een heel vriendelijke jongen om mee te praten moest je vragen hebben. Echt een aanrader!!
Exclusive sneakers • Premium streetwear 100% authentic • Brand new only On request & Online shopping
Buitensingel 76, 3920, Lommel, Bélgica
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas
Paar campus gekocht tegen een lage prijs en meet-up gehad met de verkoper, geen spijt gehad!
Top service! Prettige communicatie, dezelfde dag nog verzonden vanuit België en de volgende dag in huis!
Recentelijk een nieuw paar sneakers gekocht, erg blij mee!

Respuesta de Sneakersell
Schoenen mooi ingepakt, exact wat Ik had gevraagd en had verwacht ! Ik ga zeker nog bestellen

Respuesta de Sneakersell
Super knappe jonge met super veel mooie schoenen in de aanbieding! Reageert supersnel en levert snel.

Respuesta de Sneakersell
Top gozer reageert snel en super mooi schoenen!

Respuesta de Sneakersell
Leuke schoenen aan een mooie prijzen correct geleverd vriendelijk persoon reageert snel en niets is te veel voor hem

Respuesta de Sneakersell
Super tevreden met de schoenen, heb ze gekocht en snel ontvangen. Koop mijn volgende schoenen weer bij hun!

Respuesta de Sneakersell
Prima communicatie, snel geleverd. Schoenen zitten lekker. Helemaal top!

Respuesta de Sneakersell
Sneakers erg snel ontvangen! Heel erg tevreden zeker een aanrader voor anderen!

Respuesta de Sneakersell
Más información sobre otros tipos de reseñas.