Pakket teruggestuurd naar adres dat op retourformulier staat. Pakket is helaas weer naar mij teruggestuurd omdat het adres niet zou kloppen ???? Telefonisch contactopnemen met nr. 06 45 59 57 85 is... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
Besteld op 23-11-2025, €239,98 betaald, order 3081, nooit ontvangen, na toezeggingen geen reactie meer. Verzoek tot terugbetaling loopt.
Destijds drie paar schoenen besteld, waarvan één net vóór Black Friday, waardoor ik de korting misliep. Gelukkig waren ze zo vriendelijk om het verschil alsnog aan mij terug te betalen. Ik ben erg tev... Ver más
23/9 Schoenen nooit ontvangen, 1e keer en 2e keer een zogenaamde spoedlevering is ook nooit bezorgd. Nu maar hopen dat ik mijn geld terug krijg! 13/11 ik schaaf mijn review een beetje bij, ondanks... Ver más
Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van producten uit verre landen. Denk aan sneakers, kleding, sieraden, tassen, elektronica, kunst en nog veel meer! Bij Sneakerspact regelen wij het hele proces, van inkoop tot kwaliteitscontroles en het importeren van jouw goederen! Benieuwd naar onze service? Bekijk onze aanbiedingen of neem contact met ons op!
Stationsplein, 1012 AB, Amsterdam, Holanda
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Levertijd was relatief lang, maar bezorging prima in orde. Leuk: gratis sokken van zelfde merk bijgevoegd.
Het duurde extreem lang voordat de schoenen kwamen. Maar contact met Mitchel was top. Hij heeft zijn best gedaan en we hebben uiteindelijk de schoenen gekregen. 10% korting niet...
Ja een hele goede ervaring. Super correct in afleveren. Snel en juiste informatie bij vragen. Produkten zijn top. Een aanrader. !!’n
Ik heb hier schoenen bestelt en duurde meer dan 3 weken voor ze geleverd waren en toen ze binnen kwamen waren ze ook nog een nep en niet de echte jordans. Het lijkt echt want het komt wel in een jordan doos en alles en je krijgt er nike sokken bij maar als je goed naar de schoen kijkt zie je dat ze nep zijn.
Snelle levering, super service bij eventuele problemen en ook snel opgelost.
Goede kwaliteit sneakers
Ik heb hier nu meerdere keren besteld en elke keer is het een goede ervaring. De schoenen zijn van hoge kwaliteit en de verzending is altijd op tijd. Ook fijn dat de klantenservice altijd snel en vriendelijk reageert. Dit blijft mijn go-to voor sneakers!
Kwaliteit en de service is uitstekend! Klantenservice zeer behulpzaam bij het helpen van de juiste maat en de sneakers zijn gewoon perfect!
Sneakerspact verkoopt GEEN echte merk schoenen, het is allemaal nep spul, staat ook ergens ver weggestopt op hun site beschreven bleek achteraf. Op support e-mails wordt niet gereageerd. Schoenen worden geleverd, net als dat je ze voor 1/5 van de prijs in Turkije zou kopen. Ver weg blijven van deze mensen!
Goede kwaliteit en snelle reactie op een vraag die ik had. Bezorgen duurde misschien wat langer dan dat we verwacht hadden
Het kwam te laat en ik ga nooit meer kopen van deze website😡😤
Perfect! Ik bestel hier maandelijks en word altijd perfect geleverd. Levering duurt wel wat langer maar dat is geen probleem. Het komt altijd binnen een maand binnen! Ik zou sneakerspact aan iedereen aan raden
Scam ze leveren niet en je krijgt een doos met lucht
2 paar besteld en echt dik dik dik tevreden, kwaliteit 10/10, levering was snel en daarnaast werd ik snel geholpen met vragen door de klantenservice. Binnenkort maar weer even bestellen, dit is en blijft mijn vaste adress.
Bestelling echt supersnel binnen gekregen en alles was helemaal top!
Gekozen voor sneakerspact vanwege de betere prijzen. Geen moment spijt gehad. Erg tevreden met hoe alles is gelopen.
Twee paar schoenen besteld voor onze dochters. Een Adidas Campus in het grijs en een Nike Jordan 4 military black. Verrassing voor onze dochters is goed geslaagd, ze zijn door het dolle heen! We hebben een super goed advies voor de maten gekregen, de schoenen passen perfect. Hele goede service op de Whatsapp lijn!
Just got my pair in today, first time ordering from here. Delivery to the UK without any problems nor extra cost. Shoes were packaged great. Got delivered in approx 1 week and a half
Nummer 1 in de game, betere service ga je nergens anders vinden en altijd leuk dat je er gratis dingen bij krijgt! Helemaaal happy
Na bestelling geen duidelijke communicatie ontvangen waardoor ik niet wist of t geleverd ging worden. Uiteindelijk geleverd na ruim 4 weken.
Más información sobre otros tipos de reseñas.