Snelle Sokken Opiniones

TrustScore: 5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik koop al jaren mijn sokken bij snellesokken.nl en ben elke keer weer tevreden. Ooit begonnen met hun wielersokken, die ik intensief gebruik, en inmiddels zijn ook de hardloopsokken vaste prik geword... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super fijne sokken die niet afzakken! Perfecte lengte. En ook nog eens een super snelle verzending.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestelling ging niet helemaal lekker. Eerst kwam bestelling niet aan en in de tweede zending zat een paar niet bestelde sokken en ontbraken een paar wel bestelde sokken, vervelend maar kan gebeuren n... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn bestelling was helaas kwijtgeraakt bij PostNL, maar Snelle Sokken heeft dit fijn en professioneel opgelost. Hun service en communicatie is top. De sokken zelf zijn van goede kwaliteit en de desig... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de bicicletas

Escrito por la empresa

Bij Snelle Sokken proberen wij de wielerwereld een stuk vrolijker maken. Met leuke en natuurlijk super snelle sokken. Gestart door twee Utrechtse broers met een passie voor wielrennen. De eigen designs zijn gewoven in hoogwaardig nylon. Zo heeft het oog, maar ook je voet er wat aan! 🧦💨

Excelente

TrustScore: 5 sobre 5

583 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Todas las opiniones

67 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Service

De sokken waren nieuw, maar vies. Alsof ze in het magazijn op de grond gevallen waren. Kan gebeuren natuurlijk. Wel een mail gestuurd met de vraag hoe dit op te lossen. Daar is geen reactie op gekomen. Ik zou daarom dus niet nog eens bestellen. Jammer, want de sokken voelen van goede kwaliteit.

Alsnog contact gekregen met Snelle Sokken en een ander paar opgestuurd gekregen. Nette service en prima afhandeling!! Ik zou nu zeker nog wel eens sokken bestellen!

16 de junio de 2026
Logotipo de Snelle Sokken

Respuesta de Snelle Sokken

Hallo Jessie,

Ik heb helaas geen mail ontvangen. Wellicht dat deze niet goed bij ons aan is gekomen. Kan jij ons nogmaals mailen, of ons berichten op instagram? Dan stuur ik een mooi schoon paartje sokken op.

Info@snellesokken.nl

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Bestelling ging niet helemaal lekker

Bestelling ging niet helemaal lekker. Eerst kwam bestelling niet aan en in de tweede zending zat een paar niet bestelde sokken en ontbraken een paar wel bestelde sokken, vervelend maar kan gebeuren natuurlijk.
Na melding snel en keurig opgelost. Prima service dus.

28 de mayo de 2026

Fantastische klantservie

De sokken zijn van hoge kwaliteit en ik ben er altijd blij mee. Recentelijk was de levertijd iets langer dan normaal (ik heb het zelf eerlijk gezegd niet eens opgemerkt) en het team van Snelle Sokken had een handgeschreven kaartje in de verpakking gedaan + een paar extra sokken als 'goedmaker'. Super leuk!

12 de mayo de 2026

Top service

Brievenbuspakje niet ontvangen, per email contact gezocht met Snelle Sokken. Zonder problemen een nieuw pakketje toegestuurd gekregen. Top service!

19 de mayo de 2026

Prettige fietssokken

Snelle sokken zijn prettige fiets sokken. Ik heb nog wel eens last van "brandende voeten", maar door de lichte compressie van deze sokken heb ik minder last van. Wel is het model volgens mij iets veranderd ten opzichte van 4 jaar geleden. Doordat nu de sokken iets hoger zijn, zakken ze door de vorm van mijn kuiten iets af. Daardoor net geen 5 sterren.

9 de mayo de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.