Ik koop al jaren mijn sokken bij snellesokken.nl en ben elke keer weer tevreden. Ooit begonnen met hun wielersokken, die ik intensief gebruik, en inmiddels zijn ook de hardloopsokken vaste prik geword... Ver más
Super fijne sokken die niet afzakken! Perfecte lengte. En ook nog eens een super snelle verzending.
Bestelling ging niet helemaal lekker. Eerst kwam bestelling niet aan en in de tweede zending zat een paar niet bestelde sokken en ontbraken een paar wel bestelde sokken, vervelend maar kan gebeuren n... Ver más
Mijn bestelling was helaas kwijtgeraakt bij PostNL, maar Snelle Sokken heeft dit fijn en professioneel opgelost. Hun service en communicatie is top. De sokken zelf zijn van goede kwaliteit en de desig... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bij Snelle Sokken proberen wij de wielerwereld een stuk vrolijker maken. Met leuke en natuurlijk super snelle sokken. Gestart door twee Utrechtse broers met een passie voor wielrennen. De eigen designs zijn gewoven in hoogwaardig nylon. Zo heeft het oog, maar ook je voet er wat aan! 🧦💨
Utrecht, Holanda
- Info@snellesokken.nl
- snellesokken.nl
Invita a los clientes a opinar
Super fijne sokken die niet afzakken
Fijne sokken snelle levering
Mooie sokken
Mooie sokken, prachtige kwaliteit, zeer goede service!
Zomersokken
Lekker zittende sokken, goede lengte. Voetbed wel dunner dan eerdere sokken.
Service
De sokken waren nieuw, maar vies. Alsof ze in het magazijn op de grond gevallen waren. Kan gebeuren natuurlijk. Wel een mail gestuurd met de vraag hoe dit op te lossen. Daar is geen reactie op gekomen. Ik zou daarom dus niet nog eens bestellen. Jammer, want de sokken voelen van goede kwaliteit.
Alsnog contact gekregen met Snelle Sokken en een ander paar opgestuurd gekregen. Nette service en prima afhandeling!! Ik zou nu zeker nog wel eens sokken bestellen!

Respuesta de Snelle Sokken
Snel kado voor Vaderdag
Snel kado voor Vaderdag. Tevreden vader (mooi wit en hoge sokken), snel in huis, netjes verpakt. Top!
Hele leuke sokken van mooie kwaliteit.
Hele leuke sokken van mooie kwaliteit.
Levering was snel + ze houden je goed op de hoogte mbt de levering.
De shop werkt goed
De shop werkt goed. Ze hebben mooie dingen.
De enveloppe kwam kapot binnen en er ontbrak 1 paar. Werd snel opgelost.
De net stinne mar rinne sokken zijn…
De net stinne mar rinne sokken zijn echt fantastisch
Snelle levering van Snelle Sokken
De aankoop op de website verliep gemakkelijk. De bezorging was snel en volgens afspraak.
De kwaliteit van de sokken is erg goed!
Bestelling ging niet helemaal lekker
Bestelling ging niet helemaal lekker. Eerst kwam bestelling niet aan en in de tweede zending zat een paar niet bestelde sokken en ontbraken een paar wel bestelde sokken, vervelend maar kan gebeuren natuurlijk.
Na melding snel en keurig opgelost. Prima service dus.
Fantastische klantservie
De sokken zijn van hoge kwaliteit en ik ben er altijd blij mee. Recentelijk was de levertijd iets langer dan normaal (ik heb het zelf eerlijk gezegd niet eens opgemerkt) en het team van Snelle Sokken had een handgeschreven kaartje in de verpakking gedaan + een paar extra sokken als 'goedmaker'. Super leuk!
Top service
Brievenbuspakje niet ontvangen, per email contact gezocht met Snelle Sokken. Zonder problemen een nieuw pakketje toegestuurd gekregen. Top service!
Goede prijs-kwaliteitverhouding
Snelle levering, leuk kaartje erbij en de sokken bevallen me heel goed. Goede prijs-kwaliteitverhouding
Prettige fietssokken
Snelle sokken zijn prettige fiets sokken. Ik heb nog wel eens last van "brandende voeten", maar door de lichte compressie van deze sokken heb ik minder last van. Wel is het model volgens mij iets veranderd ten opzichte van 4 jaar geleden. Doordat nu de sokken iets hoger zijn, zakken ze door de vorm van mijn kuiten iets af. Daardoor net geen 5 sterren.