Produkt was netjes snel geleverd
Produkt was netjes snel geleverd. Alleen de communicatie was ff iets minder, maar netjes opgelost door Snoephond. ⭐️⭐️⭐️⭐️ omdat er altijd wel iets verbeterd kan worden

Respuesta de Snoephond
Welkom bij Snoephond, waar onze passie voor honden is ontstaan na het verlies van onze geliefde viervoeter. We willen onze liefde voor honden voortzetten door andere eigenaren en hun honden te verwennen. Bij Snoephond bieden we een zorgvuldig geselecteerd speelgoed & gadget assortiment aan, zodat elke hondenliefhebber iets vindt wat zijn of haar hond past.
Jan Kooijmanlaan, 5, 3161HC, Rhoon, Holanda

Respuesta de Snoephond
Ik ben heel tevreden met de service van Snoephond! Ze reageerden snel op mijn mail over of de mat in mijn busje zou passen. Nadat ze hadden geantwoord, werd het pakketje nog dezelfde dag verstuurd, en de volgende dag lag het al voor de deur. Ik ben super blij met de snelle levering en de mooie kwaliteit! De mat is veel beter dan het dekentje dat ik eerst in de auto had, waar mijn hond op zat. Zeker een aanrader!

Respuesta de Snoephond
Goed en oprecht advies gekregen van de mevrouw aan de lijn. Leuke hondenpuzzels en snel geleverd!

Respuesta de Snoephond
Fijne webshop met leuke producten en goede aanbiedingen. Ook een aardige klantenservice en snelle levering.