Enkel nettside. Lett å starte og stoppe abbonoment. Service på Chat var særs i topp klasse. Fikk tilsendt bilder, og orndet opp umiddelbart. Snushjem Anbefales om du skal snuse, men oppfordrer... Ver más
La empresa ha respondido
Veldig bra tjeneste som jeg har hatt bruk for flere ganger. Grei leveringstid og ingen problemer med produksene du mottar. Kan anbefales! gir 4 stjerner istedet for 5 fordi sporingen av pakkene ofte... Ver más
La empresa ha respondido
Superfornøyd, kort leveringstid. 2-3 dager max. Jeg bruker instaboks. Tjenesten helt hjem er elendig på andre typer sendinger jeg har hatt, så ville ikke risikere på snus Abonere vil jeg etterhv d... Ver más
La empresa ha respondido
Pass opp! Betalingsløsningen TVINGER deg til å opprette Klarna-konto, der informasjonen om deg og kjøpene dine lagres! Dette selv om du vil betale med Vipps eller kort direkte. De påstår dette er for... Ver más
La empresa ha respondido
Snushjem.no ble grunnlagt med et mål om å tilby en enkel og god måte å kjøpe snus på. Siden oppstarten har vi vokst til å bli en av Norges ledende nettbutikker for snus, og vi er stolte av å kunne tilby våre kunder en god handleopplevelse. Vi tilbyr et omfattende utvalg av snusprodukter fra alle kjente merker. Hos Snushjem.no setter vi kunden i fokus. Vi forstår at god kundeservice er nøkkelen til en god handleopplevelse, og vi er alltid her for å hjelpe deg med spørsmål eller bekymringer du måtte ha.
Sandstuveien 70G, 0680, Oslo, Noruega
No consta que solicite reseñas
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 1 mes
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Er superfornøyd med selve produktene.
Merker frakt tiden går MYE tregere nå enn før nyttår. Ser dere sender sporing og ingen bevegelse på flere dager. Tidligere kunne jeg få snusen i postkassen dagen etter bestilling.

Respuesta de Snushjem.no
Det er ikke lenger så mye å spare etter avgiftsreduksjonen fra Staten. Det er ikke 20% å tjene her lenger.

Respuesta de Snushjem.no
Veldig fornøyd. Får alltid snusen samme dag som jeg bestiller den.

Respuesta de Snushjem.no
Merket at jeg hadde bestilt feil snus i det sekundet betalingen gikk igjennom. Prøvde å ringe men tlf stengte 2 timer tidligere enn nettsiden sa. Sendte en melding om de kunne kansellere eller sende riktig snus. På nettsiden sto det at det pleide å ta få timer seinest 48 timer før du fikk svar. Venter en uke og fikk snusen i posten før noe som helst svar på melding. Nå må jeg vente på retur lapp i posten og så tar det 1-5 dager før jeg før pengene refundert. Jeg som permittert tenkte å spare litt penger på å bestille snus hjem. Men nå blir det til at jeg jeg må vente nesten 3 uker før jeg kan bestille snus igjen. Forstår at det kan være stor pågang for tiden men da synes jeg at de kunne opplyst bedre om dette. Gjerne gjort det litt enklere å kansellere en feilbestilling også.

Respuesta de Snushjem.no
Elendig service. Lang tid, mye bedre med maxsnus.no

Respuesta de Snushjem.no
Aldri hatt noen problemer!
Bra utvalg, greie priser og rask levering.

Respuesta de Snushjem.no
gir 4 stjerner istedet for 5 fordi sporingen av pakkene ofte ikke fungerer slik som den skal, dvs. jeg får ikke beskjed i posten appen når pakken er levert, vil derfor anbefale å sjekke postkassen når pakken står at den er ca to dager unna. Det funket iallfall for meg.

Respuesta de Snushjem.no
Bare positive erfaringer. Kjapt levert i postkassen.
Firmaet her gjør en utmerket jobb, det skal de ha. De har Klarna som en trygg og solid betalingstilbyder, så man føler seg trygg slik sett. Og varene kommer alltids frem etter en stund. Det er dessverre noe med postgang og disse forsendelsene her, som gjør at leveringstiden fort blir en uke Halden-Oslo,
så når frakten er mer effektiv, gis gjerne samtlige 5 stjerner fra meg. Slik kan nettbutikken se på forbedringspotensialet, og hvilke leveringsalternativer som er mer optimale. takk. ellers bare gode ord om denne nettbutikken!

Respuesta de Snushjem.no
Veldig god og hurtig leveranse og absolutt konkurransedyktig i pris.
Kjapp levering, fine priser og ryddig nettside!
Kan ikke be om mer - strålende fornøyd :-)
Enkelt å bestille og rask levering👍🏻👍🏻👍🏻
Oversiktlig netthandel. Veldig rask levering, ingen problemer så langt.
Más información sobre otros tipos de reseñas.