Soccerfanshop Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ondanks onderstaande negatieve ervaringen met de klantenservice en het retourneren toch een bestelling geplaatst. De set die ik had besteld was blijkbaar niet beschikbaar en was er een andere set v... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Koop af en toe wat als het kan ,meesstal voor mijn jongens nu had ik wat pakken nodig ivm opname ziekenhuis . Deze zit echt zo zacht heerlijk warm die zou ik wel im dat mooie grijs ook willen maar d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Productbeschrijving en maatvoering super duidelijk. Zo fijn. En de levering sneller dan snel, altijd de volgende dag al in huis. Ideaal. Retouropties ook heel fijn maar gelukkig is dat bijna nooit nod... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa deportiva

Escrito por la empresa

Welkom bij onze trendy fashion bestemming op de Haagdijk 35 in het hart van Breda of online op Soccerfanshop.nl! Onze unieke winkel biedt een boeiende mix van modieuze kleding en streetwear, zorgvuldig samengesteld om jouw stijl naar nieuwe hoogten te tillen. Of je nu op zoek bent naar de nieuwste modetrends of opvallende streetwear-stukken, onze collecties zijn samengesteld om je te inspireren en te laten stralen. Ontdek de perfecte outfit die jouw persoonlijkheid weerspiegelt en jouw stijl naar voren brengt. Onze webshop biedt het gemak van online winkelen, terwijl onze fysieke winkel op de Haagdijk 35 een unieke winkelervaring biedt met persoonlijke service en stijladvies. Stap binnen en laat je onderdompelen in een wereld van mode en streetwear op een locatie die synoniem staat voor stijl en creativiteit of ervaar het gemak van online shoppen op soccerfanshop.nl

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

3 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 55% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

376 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Blijf zo door leuke speciaals 🙌🏿

28 de marzo de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb bij soccerfanshop een shirtje en…

Ik heb bij soccerfanshop een shirtje en een vest gekocht. De levertijd is goed en de kwaliteit is top. Echt een aanrader om hier te kopen!

31 de marzo de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kleding word snel geleverd wanneer je…

Kleding word snel geleverd wanneer je iets retour wil doen gaat dit ook super handig ( Word stap voor stap uitgelegd) kleding is top

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Unterirdisch...

Unterirdisch...
Rücksendegebühr kann nur mit niederländischem Konto bezahlt werden.
Kundenservice hat für Rücksendung auf eigene Kosten die falsche Adresse genannt, Paket kam zurück und nun ist die Rücksendefrist abgelaufen.
Nie nie nie wieder!!!!

Aktualisierung nach Antwort:
Ja, es ist völlig ok, dass der Kunde für die Rücksendung aufkommen muss. Es wäre aber sinnvoll, wenn dies dann mit der gleichen Zahlungsmethode möglich wäre, die auch für die Bestellung ausgewählt wurde. Ein niederländisches Konto habe ich leider nicht.
Zudem wurde zuerst eine falsche Adresse für die Rücksendung genannt. Die korrekte Adresse würde mir erst nach mehrmaliger Beschwerde und dieser schlechten Bewertung genannt. Meine Mails wurden oft nicht wirklich gelesen, sondern mit Standardfloskeln beantwortet.
Auch hier wieder: Erst lesen, was genau geschrieben wurde und dann antworten.
Danke.

2 de abril de 2026

Dear customer,

Thank you for your feedback. We’re sorry to hear that your experience did not meet your expectations.

We would like to clarify that, as stated in advance on our website, returns for customers in Germany are at their own expense. We understand this may be inconvenient, but we aim to communicate this policy as clearly as possible beforehand.

Additionally, we have carefully reviewed the conversation with our customer service team. Based on this, we can confirm that the correct return address was indeed provided to you.

That said, we truly appreciate you taking the time to share your experience with us. Feedback like yours helps us improve our communication and service. We’re grateful for your effort and patience, and we’re sorry for any frustration caused during the process.

If there is anything further we can assist you with, please don’t hesitate to reach out.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

equalite longsleeve

ik had een shirtje besteld en hij kwam echt de volgende dag aan! de website was ook heel duidelijk. De enige reden dat een ster mist is omdat ik geen maat-guide bij de website zag maar dat was het.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop.

Ik ben erg tevreden met mijn aankoop! Het shirt heeft een goede kwaliteit en zit comfortabel. De stof voelt fijn aan en de maat klopt precies zoals beschreven. Ook was de levering snel en netjes verpakt. Zeker een aanrader, ik zou hier in de toekomst opnieuw bestellen!

1 de abril de 2026

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooie trainingspakken besteld van goed…

Mooie trainingspakken besteld van goed kwaliteit en echt snel geleverd.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Topkwaliteit snel geleverd altijd beste…

Topkwaliteit snel geleverd altijd beste prijs

Snelle levering goede website

Snelle levering goede website

31 de marzo de 2026

Longsleeve

Ik had een long sleeve bestelt en de kwaliteit was erg goed.

20 de marzo de 2026

Duidelijk website

Duidelijk website. Snelle levering en heldere communicatie.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

De webshop werkt lelkker snel

De webshop werkt lelkker snel, en ik had nog een actie code van heel oud, maar toch werkte die nog en heb de dag later alles netjes thuis gekregen. Goede Communicaite en mooie orginele producten.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik heb laatst een pak van 24 Uomo…

Ik heb laatst een pak van 24 Uomo gekocht bij Soccerfanshop en ben er echt blij mee. Bestellen ging makkelijk en het werd snel geleverd. Het pak zit goed en de kwaliteit is top. Ziet er ook precies zo uit als op de site. Zeker een aanrader!

11 de marzo de 2026

Duidelijke site
Mooie kleur Nike Tec pak en goede kwaliteit

Levering en kwaliteit

Levering was erg snel en goede kwaliteit kleding

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mijn bestelling super snel ontvangen

Mijn bestelling super snel ontvangen. Alles netjes in orde. Volgende keer ga ik hier zeker weer bestellen.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Administratie Soccerfanshop

Er werkt ene Kaoutar bij de Soccerfanshop, maar deze moet nog ingewerkt worden, want die weet nog niet hoe het administratie systeem werkt. Krijg keer op keer dezelfde onzin toegestuurd. Wat een irritatie factor is dit. Top aan Kaoutar vraag even aan José of ze helpt, zij heeft ook de giftcard verrekend.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mooi prijs en snelle verzending!

De website is overzichtelijk en gebruiksvriendelijk, waardoor bestellen heel eenvoudig gaat. Mijn bestelling werd snel verwerkt en keurig op tijd geleverd. De producten zijn van goede kwaliteit en precies zoals beschreven. Ook de klantenservice reageert snel en vriendelijk. Ik ga hier zeker vaker bestellen en raad deze webshop absoluut aan!”

23 de marzo de 2026

Ben tevreden. Super leuke spullen

Super leuke spullen. Heb 2 trainingspakken besteld voor mijn zoon, die waren te groot, die meteen retour gestuurd, ik mocht kiezen als ik een geld terug of giftcard wou, want zo hoefte ik ik geen retourkosten te betalen. Weer de volgende dag de niuwe trainingspakken binnen. Echt top!

21 de marzo de 2026

Kapot mooie shit

Kapot mooie shit

19 de marzo de 2026

Respuesta de Soccerfanshop

retourportaWat geweldig om te lezen dat je zo tevreden bent! Dank je wel dat je dit met ons wilde delen. Jouw feedback geeft ons enorm veel energie en motiveert ons om dit niveau te blijven leveren. Hopelijk mogen we je snel weer verwelkomen 😊al. We helpen u graag om de juiste maat te vinden.

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.