Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na een misgelopen levering (door missing transporteur) alles nu goed geleverd vooral dankzij een top klantenservice van Sodeal. Snelle actie en reactie en goede opvolging. Ook kwaliteit van de rail (r... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

2 delen extra besteld ivm met eerder gekochte set waar er enkele beugels erbij zaten die niet bij de ander beugels paste, 3 delen aan elkaar verbonden, 2 extra delen moeten kopen voor de beugels die... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Want een fijn bedrijf is dit! Nadat ik mijn bestelling had geplaatst kreeg ik niet direct een bevestiging in mijn mailbox. Ik had via het contactformulier hier een vraag over gesteld en kreeg direct e... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastische service! Aanvankelijk was er een artikel fout bezorgd. Geen nood! Na melding kregen we meteen te horen dat nog dezelfde dag het juiste artikel bezorgd zou worden. En zo gebeurde!! Excu... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de accesorios para bicicletas

Escrito por la empresa

Online webshop voor huis & tuin producten. De beste kwaliteit en service.

4,7

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 66% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 24 horas

Bezemhouders

Bezemhouders besteld. Zien er niet alleen mooi uit, maar ook van een prima kwaliteit. En een zeer snel en attent reagerende klantenservice. Dikke pluim.

11 de junio de 2025
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snelle levering en goede kwaliteit

Snelle levering en goede kwaliteit. Het enige puntje van kritiek dat ik heb is dat als er tussen een ophanghaak iets hangt wat een beetje klemt, dan gaat de haak los als je het voorwerp omhoog tilt. Het neemt de haak mee omhoog die dan van de houder afschiet. De haken mogen wel wat vaster geklemd zijn op de houder.

14 de mayo de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

De belofte op de website werd niet…

De belofte op de website werd niet nagekomen. Voor 19h besteld is de dag erop geleverd ook op Zaterdag.
Het pakket is 2 dagen later nog net geleverd

11 de abril de 2025
Logotipo de SODEAL

Respuesta de SODEAL

Beste Tom,

Onze oprechte excuses voor de vertraging van uw levering. We begrijpen dat dit ongemak heeft veroorzaakt en betreuren de situatie ten zeerste.​
Vandaag wordt uw pakket bij u afgeleverd. De vertraging was het gevolg van onvoorziene omstandigheden bij onze bezorgpartner DPD, waarop wij helaas geen directe invloed hebben.​

Als familiebedrijf streven wij ernaar om onze klanten een uitstekende service te bieden. We nemen deze situatie dan ook zeer serieus en zullen intern evalueren hoe we dergelijke vertragingen in de toekomst kunnen voorkomen.​

We waarderen uw begrip en geduld in deze kwestie. Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.​

Familie SODEAL

Ik ben 100% tevreden.

Ik kon zelf mijn product samenstellen, er zijn duidelijke instructies over hoe het product te gebruiken (filmpje is zeer leuk). Ik moest niet lang wachten op mijn bestelling.

13 de marzo de 2025

Perfecte service

Ik kwam er net na het bestellen achter dat ik toch een iets langere rail nodig had. Gevraagd of ik de bestelling aan kon passen en kosteloos een upgrade gekregen.

Werkt perfect en ziet er heel strak uit.

1 de enero de 2025

Heel goed

Kwaliteitsproduct en goede klantendienst: na een fout in het adres werd het pakket onmiddellijk opnieuw verzonden en kwam het de volgende dag bij mij thuis aan, bedankt!

29 de diciembre de 2024

Ideaal product

Correcte levering.
Kwalitatief product met duidelijke instructies. Ideaal voor onze gravelbikes en mountainbikes
Precies wat ik in gedachte had!!

5 de noviembre de 2024

Fantastisch product

Fantastisch product. Dit had ik echt eerder moeten weten. Toen de rail hing, zag ik dat er nog wat haken bij konden. Geen probleem. Je haakt ze er gewoon tussen.
De service is ook heel goed. Dit is nog steeds een echte winkel met goede dienstverlening, zij het online.

5 de noviembre de 2024

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.