Een sofa kopen bij dit bedrijf is zoals een auto in een showroom, veel beloven en eens gekocht niet meer hun verantwoordelijkheid of probleem, meerwaarde ??? Informatie nodig ? Winkel zegt klantendie... Ver más
Very helpful service in the store at Danseart Brussels. Deliver within the scheduled window with a company that kept me abreast of their progress. Great looking sofa. This is my second buy from this... Ver más
La empresa ha respondido
Het bezoek aan de winkel in Antwerpen was aangenaam, de medewerkster in de winkel heeft ons ons ook vriendelijk geholpen met duidelijke informatie. De bestelling verlief vlot, net zoals de levering.... Ver más
La empresa ha respondido
Wij bestelden een 3-delige Vincent outdoor sofa voor ons terras (appartement 4e verdieping) en die werd netjes en keurig geleverd (slechts 3 weken wachttijd). We hadden geen enkel probleem om de losse... Ver más
Información sobre la empresa
Sobre SOFACOMPANY België
Escrito por la empresa
Bij SOFACOMPANY ontwerpen we al onze meubels zelf en verkopen we ze rechtstreeks aan jou. Dat betekent minder tussenschakels, betere prijzen – en meubels die gemaakt zijn om het dagelijks leven aan te kunnen. Daarom geven we ook 10 jaar garantie op al onze meubels.
Meer dan 1.000 klanten hebben ons beoordeeld op Trustpilot, en we zijn trots op de mooie feedback die we gekregen hebben. We lezen en beantwoorden elke review – omdat we waarde hechten aan jouw mening en voortdurend willen verbeteren om jouw ervaring zo goed mogelijk te maken.
Of je nu online aan het rondkijken bent of een van onze winkels bezoekt, we staan voor je klaar om je te helpen bij het vinden van jouw volgende zetel – en we kijken ernaar uit om je te verwelkomen.
Mechelsesteenweg 6, BE-2000, Antwerpen, Bélgica
- +32 38 08 19 88
- info-be@sofacompany.com
- sofacompany.com/nl-be
Invita a los clientes a opinar
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 24 horas

Très professionnel
Excellente communication, livraison au jour et heure convenue, personnel très gentil.
Très professionnel !

Buy your sofa here!
Very helpful staff in Antwerp when ordering my Daphne sofa. If you're looking for a beautiful, high-quality sofa, then this company is the way to go.

Respuesta de SOFACOMPANY België
De levering gebeurde op het juiste uur
De levering gebeurde op het juiste uur. Het was een beetje moeilijk om de zetels door de deuropening te krijgen. Geen probleem voor de mannen van Sofacompany : zetels werden uit karton gehaald en netjes op de voorbestemde plaats gebracht. Alles met de glimlach 😀! Ik ben de 2 jongens dan ook héél dankbaar 👏

Respuesta de SOFACOMPANY België
Scandi design en kwaliteit voor een goede prijs
Vriendelijk en behulpzaam onthaald in de winkel. Minpuntje: bij de levering spraken de chauffeur en bijrijder geen Nederlands, alleen een onverstaanbare vorm van Frans. Moeilijke communicatie. De levering zit bij een derde partij dus niet echt SofaCompany aan te wrijven.
De kwaliteit van het bankstel is zeer ok. Weliswaar is de zit een stuk harder dan verwacht.

Respuesta de SOFACOMPANY België
Overzichtelijke website met duidelijke…
Overzichtelijke website met duidelijke uitleg. Snelle en correcte levering. Zeer goede communicatie. Zeer degelijk product. Ook fijn dat je gratis stofstalen kunt bestellen.

Respuesta de SOFACOMPANY België
Via deze weg willen we Martine…
Via deze weg willen we Martine bedanken. Zij heeft ons op 24 december geholpen bij de aankoop van onze meubels en ons goed gesoigneerd in de winkel aan de Mechelsesteenweg.

Respuesta de SOFACOMPANY België
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding…
Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding en eenvoudig te monteren. Correcte levering. Bijkomend uitstekende, vriendelijke klantenservice in Sofacompany winkel in Dansaertstraat te Brussel. Zeer tevreden met mijn aankoop (Daphné zetel).

Respuesta de SOFACOMPANY België
Super goede service bij een…
Super goede service bij een beschadiging. Onmiddellijk goed oplossing geboden

Respuesta de SOFACOMPANY België
Zeer goede ontvangst in de winkel in…
Zeer goede ontvangst in de winkel in Schoten!
Goede info door Claudia. Na bestelling stipte levering
En ook goed contact met klantendienst.
Zijn zeer tevreden Sofacompany!

Respuesta de SOFACOMPANY België
Na 1 week gebruik al een kuil in de…
Na 1 week gebruik al een kuil in de sofa. En mijn gewicht is 55 kg.

TOP!
Wij hadden de vilmar op het oog. Deze was niet aanwezig in de winkel in Schoten maar zoals beloofd hebben ze me meteen opgebeld zodra hij er was. Tijdens onze twee bezoeken aan de winkel werden we telkens zeer vriendelijk geholpen.
De levering van de zetel verliep ook vlot. De leveranciers hielden rekening met onze vloer om deze niet te beschadigen.
We hebben onze zetel nu enkele weken en hebben nog geen seconde spijt gehad! Zeer tevreden!!!

Respuesta de SOFACOMPANY België
Heel vriendelijk en behulpzaam…
Heel vriendelijk en behulpzaam personeel in de vestiging in Antwerpen. We konden zonder opdringerigheid onze keuze maken en kregen op vraag toch professioneel (en persoonlijk) advies van Emma, de Sales assistant. De bestelling verliep verder vlot en we werden van elke stap van het proces op de hoogte gehouden via mail. Achteraf werd er op een persoonlijke manier geinformeerd naar onze tevredenheid, wat we zeer op prijs konden stellen. De levering verliep via een partnerbedrijf, waar eveneens alles correct verliep. Al bij al een tevreden klant.

Respuesta de SOFACOMPANY België
Zeer mooi aanbod van sofa's en…
Zeer mooi aanbod van sofa's en fauteuils. Vriendelijke en vlotte service.

vriendelijke ontvangst
vriendelijke ontvangst, professionele begeleiding bij keuze van het artikel. Ik kom zeker terug.

Teleurstellende kwaliteit
Ongeveer 1,5 jaar geleden hebben wij een zetel van meer dan €2.000 aangekocht bij Sofa Company. Al bij de levering verliep het niet vlekkeloos: de dozen waren kapot en de kussens waren nat. Gelukkig werd dit toen door jullie opgelost.
Na ongeveer een half jaar begonnen we echter steeds meer vlekken op de zetel op te merken. Wij hebben de zetel exact behandeld zoals ons werd uitgelegd, met de onderhoudsproducten die we samen met de zetel bij jullie hebben aangekocht.
Wanneer we een kleine vlek willen verwijderen met het bijhorende product, blijft er echter een veel grotere kring achter van het reinigingsmiddel zelf. Het resultaat is dat elke poging tot reinigen de zetel er alleen maar slechter doet uitzien.
Wanneer we hierover informeren, krijgen we te horen dat we een externe expert via jullie moeten betalen om de zetel te reinigen. Ik vind het bijzonder teleurstellend dat een zetel van deze prijsklasse — die wij volledig volgens de voorgeschreven normen hebben onderhouden — door de aanbevolen producten zo beschadigd raakt dat hij na 1,5 jaar bijna rijp is voor het stort, om het cru te zeggen.

Respuesta de SOFACOMPANY België
Vriendelijke en behulpzame service in…
Vriendelijke en behulpzame service in de winkel, snelle levering en afhandeling betaling

Respuesta de SOFACOMPANY België
Het was om te beginnen reuzefijn…
Het was om te beginnen reuzefijn winkelen. Rustig, professionele uitleg en daarbij dan nog de kortingen die er mogelijk waren. Meteen kunnen beslissen om mijn gewenste (en gedroomde) stoelen kunnen kopen. En .... ze werden geleverd door de zaakvoerders zelf tot aan mijn deur, inclusief uitgepakt. Heel erg bedankt

Respuesta de SOFACOMPANY België
Más información sobre otros tipos de reseñas.