Supersnelle levering, goede klantenservice, ik kreeg netjes reactie op een vraag. En de kwaliteit van Soft Revolt is perfect: ik hou absoluut niet van beugels en Soft Revolt bh’s zijn zonder beugel... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
Na het bestellen van Soft Revolt bh nummer 1, was ik zeer tevreden en nu inmiddels 4 stuks! Levering en bezorging gingen zoals afgesproken en probleempje werd meteen opgelost ! Ik ben tevreden !!
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Soft Revolt is ontstaan vanuit frustratie over de traditionele lingerie-industrie. Vrouwen dragen al decennia knellende beugelbh's die na een lange dag meteen uit moeten. Met name voor vollere cupmaten bleek een comfortabel, beugelloos alternatief dat écht ondersteuning biedt simpelweg niet te bestaan. Dat moest anders. Met Soft Revolt zijn we de zachte revolutie gestart. Dankzij innovatieve 3D-breitechnologie maken we naadloze, beugelloze lingerie die ultieme support biedt voor cupmaat B t/m G. Een merk waar vrouwen nooit meer hoeven te twijfelen over comfort en ondersteuning. Geen knellende beugels meer, maar de support die je verdient.
Voor 22:00 besteld, binnen 1-2 dagen geleverd.
Gratis verzending vanaf 100 euro in NL
Información de contacto
Valschermkade 26a, 1059 CD , Amsterdam, Holanda
- 020-8080984
- hello@softrevolt.com
- softrevolt.com
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Wat baal ik van deze koop
Wat baal ik van deze koop! Ik vind de stof stug, ook na t wassen en ik voel de stiksels, t zit me totaal niet lekker, had er zoveel meer van gehoopt
Geen beugels en toch sterke support
En de kwaliteit van Soft Revolt is perfect: ik hou absoluut niet van beugels en Soft Revolt bh’s zijn zonder beugels. Het weefpatroon vangt op de juiste posities het gewicht op. Het voelt superzacht en ik draag ze zonder een enkel knelmoment. Als vrouw wisselt je borstomvang per periode, ook dat vangen de Soft Revolt tops perfect op.
Ik heb verschillende mooie kleuren en de bh’s zijn kort na de was alweer droog en ready to go!
Had er veel van verwacht maar loop rond…
Had er veel van verwacht maar loop rond met 4 borsten….

Fijne producten
Snelle levering, fijne en kwalitatief goede producten en heldere site/communicatie. Erg blij mee!

Respuesta de Soft Revolt
Zit heerlijk, service kan beter
De bh zit heerlijk. Optisch wel iets minder mooie vorm onder kleding dan een beugelbh. Als je de bandjes kruist op de rug staat het wel mooier. De haakjes kwamen bij mij al na een paar weken los. Ze geven een duurzame oplossing (zelf haakjes vervangen), maar je mag ook terugsturen. Dit laatste gaf veel gedoe helaas. Het kostte flink wat mailtjes en frustratie, omdat ik de bh met korting had gekocht en in 1e instantie alleen een tegoedbon kreeg voor het aankoopbedrag van toen. De bh was nu echter niet in de aanbieding, waardoor ik flink moest bijbetalen, ook voor nieuwe verzendkosten. Uiteindelijk is het netjes opgelost, maar daarvoor moest ik wel flink aandringen. Zou niet nodig moeten zijn.

Teleurstellend
Alle aanwijzingen gevolgd en toch niet tevreden over de maat. Cups omsluiten niet de borsten waardoor er een bubbel ontstaat want het materiaal zit heel strak, wat op zich prettig is. Reclameren werkt niet. Gedragen is niet meer ruilbaar en tegelijk moet je het dragen omdat warmte nog wat aan de pasvorm zou doen. Teleurstellend. Ook omdat de hulplijn alleen via een digitale meekijk-medewerker kan. Voelt niet heel veilig. Dan is ong. €80 wel heel veel geld.

Respuesta de Soft Revolt
Altijd bh’s gedragen met beugel vanwege…
Altijd bh’s gedragen met beugel vanwege zwaardere borsten. Door pijn aan rib vanwege de beugels op zoek gegaan naar alternatief. Nu draag ik soft revolt bh’s en slips. Type Cleo past mij het beste en zit ook prettig. Eerst meerdere type Anna gekozen maar bleek toch te smal voor mijn borsten. Na meerdere keren dragen kwam ik daar achter. Deze verkeerde keuze werd gecompenseerd door een vergoeding. Over het ruilen wordt ook niet moeilijk gedaan.

Helaas niet voor mij
De maat is goed, de stof heerlijk, maar toch zit de bh op de tweede dag niet lekker meer. Voor mij is het helaas geen goede bh, maar ik kan me goed voorstellen dat andere vrouwen hem heerlijk vinden zitten.

4 besteld als cadeau
4 besteld als cadeau. Wat zijn ze er blij mee!

Respuesta de Soft Revolt
Na het bestellen van Soft Revolt bh…

Respuesta de Soft Revolt
Fijne bh zacht materiaal, heel comfortabel
Heel fijne bh door de kwaliteit van het gebreide materiaal. Het rekt mooi mee en geeft een uitstekende ondersteuning zonder beugels. Het zit heel comfortabel! Heel goed advies gehad bij het passen. Als ik de maatchecker invul, kom ik op dezelfde maat uit, dus die is heel goed bruikbaar.

Respuesta de Soft Revolt
Prachtige bh’s en mooie pasvorm
Prachtige bh’s en mooie pasvorm.
Fijne ontvangst met passen.

Blij met deze bralette
Na altijd bh’s met beugel hebben gedragen, omdat ik dacht dat het steviger was met mijn grotere cupmaat zo blij deze bralette te hebben ontdekt.
Zacht maar stevig, geeft borsten mooie vorm en snijd nergens in de huid.
Blij!

Respuesta de Soft Revolt
Both the bralettes and the slips are…
Both the bralettes and the slips are very comfortable to wear and stay beautiful even after months of wearing

Respuesta de Soft Revolt
Hardlopen met sport-bh: top!
Was al blij met de gewone bh's, dus kon niet wachten om de sport-bh uit te proberen! Qua gewone bh heb ik maat 7, maar vond de sport-bh in die maat wel erg strak zitten en heb alsnog voor maat 9 gekozen. Anderhalf uur hardgelopen: helemaal top!

Comfort abounds!
Bra and panties are soft, comfortable - you forget you're wearing them. Especially the bras are a godsend for those of us who would need underwires but find these far too uncomfortable.

BH Cleo en BH Anna
Ik heb 2 BH's van Soft Revolt de Cleo en de Anna en ik ben er heel blij mee. De pasvorm, het elastische materiaal wat zacht aanvoelt. Voor mij was het altijd een probleem om een goed passend BH te vinden zonder beugels, maar die heb ik nu gevonden.

Respuesta de Soft Revolt
De maten klopten helemaal niet..
De maten klopten helemaal niet... Ik heb ze geretourneerd en wacht nu op teruggave van mijn betaling😔