Supersnelle levering, goede klantenservice, ik kreeg netjes reactie op een vraag. En de kwaliteit van Soft Revolt is perfect: ik hou absoluut niet van beugels en Soft Revolt bh’s zijn zonder beugel... Ver más

Consulta las opiniones de los clientes
Altijd bh’s gedragen met beugel vanwege zwaardere borsten. Door pijn aan rib vanwege de beugels op zoek gegaan naar alternatief. Nu draag ik soft revolt bh’s en slips. Type Cleo past mij het beste en... Ver más
La empresa ha respondido
Alle aanwijzingen gevolgd en toch niet tevreden over de maat. Cups omsluiten niet de borsten waardoor er een bubbel ontstaat want het materiaal zit heel strak, wat op zich prettig is. Reclameren werkt... Ver más
La empresa ha respondido
Na het bestellen van Soft Revolt bh nummer 1, was ik zeer tevreden en nu inmiddels 4 stuks! Levering en bezorging gingen zoals afgesproken en probleempje werd meteen opgelost ! Ik ben tevreden !!
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Soft Revolt is ontstaan vanuit frustratie over de traditionele lingerie-industrie. Vrouwen dragen al decennia knellende beugelbh's die na een lange dag meteen uit moeten. Met name voor vollere cupmaten bleek een comfortabel, beugelloos alternatief dat écht ondersteuning biedt simpelweg niet te bestaan. Dat moest anders. Met Soft Revolt zijn we de zachte revolutie gestart. Dankzij innovatieve 3D-breitechnologie maken we naadloze, beugelloze lingerie die ultieme support biedt voor cupmaat B t/m G. Een merk waar vrouwen nooit meer hoeven te twijfelen over comfort en ondersteuning. Geen knellende beugels meer, maar de support die je verdient.
Voor 22:00 besteld, binnen 1-2 dagen geleverd.
Gratis verzending vanaf 100 euro in NL
Información de contacto
Valschermkade 26a, 1059 CD , Amsterdam, Holanda
- 020-8080984
- hello@softrevolt.com
- softrevolt.com
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Fijne beugelloze bh
Deze beugelloze bh zit heel comfortabel. De stof is stevig, de pasvorm is goed en zit mooi aangesloten.

Respuesta de Soft Revolt
De beste beugelloze BH die ik heb kunnen vinden.
Ik ben een fan van Soft Revolt! Naast de goede service en het feit dat het een Nederlands product is, zijn het gewoon hele fijne BH's. Het is sowieso al lastig om een goede BH te vinden en eentje zonder beugel lijkt haast niet te doen. Ik draag al een tijdje model Cleo en ik vind in dat model dat mijn borsten het beste uitkomen als ik de bandjes aan de achterzijde kruis, maar soms is me dat net even te straks op de schouders. Nu heb ik het nieuwe model Lara besteld en daar ben ik echt fan van! Mijn borsten worden iets meer één geheel, maar ze krijgen wel een rondere vorm, wat ik gewoon toch wat mooier vind staan. Ik denk dat ik van deze BH er zeker nog wel meer ga aanschaffen!

Respuesta de Soft Revolt
So confortable and sustainable as well!
Quick delivery, very confortable and lovely craftmanship

The bra fits perfectly
The bra fits perfectly. The fabric is stretchy and feels soft. The sizing guide is also very well thought out.

Fijne bh
Fijne bh, al komen de kleuren niet goed overeen met de foto's op de website. Voor mij zitten alle bh's te strak (dat heb ik altijd al gehad, dus is persoonlijk), dus deze ook, maar al stukken beter dan de andere bh's die ik door de jaren heen hebt gekocht, zowel met als zonder beugels. Het zijn mooie, stevige bh's en ze zitten mooi om je borsten.

happy with my purchase
I ordered a bra and a pair of underwear from Soft Revolt, and I'm extremely happy with my purchase. The delivery was very fast, and both items fit perfectly. The bra is incredibly comfortable, especially during hot weather—such a relief compared to wearing an underwire bra. Highly recommended!

Respuesta de Soft Revolt
Heel mooi merk dat goede service…
Heel mooi merk dat goede service levert. Tijdens een passessie op kantoor ben ik geholpen aan de juiste maat. De bh zit lekker stevig!

Anna en Lara
Ik heb de Anna en de Lara bh in off white met een bijpassende slip. Zitten allemaal lekker en comfortabel, ook met warme dagen voel ik ze niet. Ik ben erg tevreden mee.

Respuesta de Soft Revolt
De eerste BH die perfect zit
De eerste BH cup D soms E die niet knelt en irriteert. Geen beugels maar toch mooi model.
Rolt niet om door (😁dikke)buik.
En bedekt mooi bij oksels en rug spekkies.zelfs met 35graden geen kriebel

Respuesta de Soft Revolt
Nooit te oud om te leren …..
Ik ben 71 jaar en droeg altijd beugelbeha’s, liefst met zijsteun. Ik heb een grote maat en heb dat echt nodig.
Na lang aarzelen kocht ik eerst een Cleo, mijn eerste beugelloze beha, en was totaal verbaasd over de steun en het comfort! Dus kocht er daarna nog twee en nu een Lara en een lightweight slip.
Het is heerlijk geen last meer te hebben van transpiratie onder de borsten of een prikkende beugel.
En ook de slip zit perfect!
Één puntje: ik ben dus curvy, en het midden van de onderband zit iets strakker dan de onderste cm, waardoor hij omkrult wanneer ik zit, vooral aan de zijkant.
Verder nog nooit zo’n fijne beha gehad. Heerlijk koel ook!!!

Bh’s zitten heerlijk
Bh’s zitten heerlijk, goede ondersteuning, een van de bh’s was iets verkeerd gestikt waardoor er gaatjes in zaten, mocht deze gratis retourneren en kreeg een nieuwe opgestuurd, ik heb elk model en ze zijn allemaal even goed! Top bedrijf!

Respuesta de Soft Revolt
Zeer comfortabele en mooie bh
Zeer comfortabele en mooie bh. Keuze uit tal van leuke kleuren.
Prima service.

Super kwaliteit
Super kwaliteit. Goede pasvorm. Snelle levering en goede service als er onverhoopt iets niet helemaal goed is gegaan. Super tevreden.

Zachte steun
Altijd lastig om een bh via internet te kopen maar met de goede maattabel kwam het helemaal goed. De bh draagt heel prettig. Zacht en toch volop steun.

Great bra
Great bra! The first one I ordered was the wrong size; the larger one fits wonderful. Very nice fabric. The helpdesk & care instructions are very good as well.

Respuesta de Soft Revolt
Zeer tevreden! Ik gebruik geen andere meer
Ik ben ontzettend tevreden over de bh's van Soft Revolt. Ze zitten ongelooflijk comfortabel en voelen de hele dag prettig aan, zonder te knellen of te verschuiven. Tegelijk geven ze verrassend veel steun, zowel tijdens dagelijkse activiteiten als tijdens sport en lange wandelingen...geen afzakkende bandjes meer!
Wat mij het meest aanspreekt, is de combinatie van comfort en ondersteuning. Vaak moet je tussen die twee kiezen, maar met deze bh's krijg je echt het beste van beide werelden. Sinds ik deze draag, grijp ik niet meer naar andere merken. Ze zijn voor mij een absolute aanrader!
Bedankt Soft Revolt voor een product dat eindelijk doet wat het belooft. 👏💕

Ontzettend fijne bh's
Ontzettend fijne bh's. En voor het eerst in 50 jaar bh-gebruik geen last van afzakkende bandjes. Geen beugels, dus heel comfortabel. Blijft mooi in de was

Niet geleverd
5 juni bestelling gedaan. Nu 12 juni en nog steeds niks opgestuurd door soft revolt. Alleen de bevestiging gekregen dat ze de bestelling (en dus het geld) binnen hebben gekregen en dat ik een update krijg als het verstuurd is. Nog steeds niets. Het zijn dure producten dus verwachtte ook snelle en goede service.

Heerlijk ondergoed
Heerlijk ondergoed, wil nooit meer anders! Snelle levering, netjes verpakt. Heel blij mee!