Banner for Soft Revolt

Soft Revolt Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supersnelle levering, goede klantenservice, ik kreeg netjes reactie op een vraag. En de kwaliteit van Soft Revolt is perfect: ik hou absoluut niet van beugels en Soft Revolt bh’s zijn zonder beugel... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Altijd bh’s gedragen met beugel vanwege zwaardere borsten. Door pijn aan rib vanwege de beugels op zoek gegaan naar alternatief. Nu draag ik soft revolt bh’s en slips. Type Cleo past mij het beste en... Ver más

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Alle aanwijzingen gevolgd en toch niet tevreden over de maat. Cups omsluiten niet de borsten waardoor er een bubbel ontstaat want het materiaal zit heel strak, wat op zich prettig is. Reclameren werkt... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Na het bestellen van Soft Revolt bh nummer 1, was ik zeer tevreden en nu inmiddels 4 stuks! Levering en bezorging gingen zoals afgesproken en probleempje werd meteen opgelost ! Ik ben tevreden !!

Información sobre la empresa

1. Fabricante de lencería
  2. Tienda de ropa deportiva
  3. Tienda de ropa interior

Escrito por la empresa

Soft Revolt is ontstaan vanuit frustratie over de traditionele lingerie-industrie. Vrouwen dragen al decennia knellende beugelbh's die na een lange dag meteen uit moeten. Met name voor vollere cupmaten bleek een comfortabel, beugelloos alternatief dat écht ondersteuning biedt simpelweg niet te bestaan. Dat moest anders. Met Soft Revolt zijn we de zachte revolutie gestart. Dankzij innovatieve 3D-breitechnologie maken we naadloze, beugelloze lingerie die ultieme support biedt voor cupmaat B t/m G. Een merk waar vrouwen nooit meer hoeven te twijfelen over comfort en ondersteuning. Geen knellende beugels meer, maar de support die je verdient.

Voor 22:00 besteld, binnen 1-2 dagen geleverd.

Gratis verzending vanaf 100 euro in NL

Niet tevreden? Ruilen is altijd gratis.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

1 mil opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Todas las opiniones

243 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I'm a very satisfied customer

I'm a very satisfied customer - I bought several bras and slips and I don't anything else. Top products

10 de febrero de 2026

Respuesta de Soft Revolt

Thank you for your lovely review! We are happy to hear you are such a big fan!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

It feels like a second skin

It feels like a second skin. Nice material. You don’t feel it.

10 de marzo de 2026

Respuesta de Soft Revolt

Glad to hear you are enjoying your new bra so much! That feeling is exactly what we are aiming for!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

This bralette brings comfort, support and shape

The bralette is very soft and comfortable, still it gives a lot of support and shapes my breasts nicely. Also the ordering and delivery went smooth and according to the plan.

4 de marzo de 2026

Respuesta de Soft Revolt

Thank you for your feedback. We are very glad that you enjoy your new bra so much! Also good to hear everything with the delivery went smoothly. Hope to see you soon!

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Slecht zittende bh

1e bh die ik bestelde voelde heel strak en niet lekker zittend, 1 maat groter besteld en die lijkt kleiner als de 1e. Draag ze wel overdag, maar als ik lekker even op de bank wil zitten gaat hij gelijk uit. Wat knelt dat onder je borsten zeg, heel oncomfortabel!

3 de marzo de 2026

Respuesta de Soft Revolt

Dankjewel voor je review en wat jammer om te horen dat de bh’s zo oncomfortabel zitten, dat is natuurlijk niet de bedoeling.

Het knellende gevoel onder de borsten wijst vaak op een te strakke omvang of een model dat niet goed aansluit. Onze maatvoering werkt iets anders: oneven maten zijn voor cup B, C en D en even maten voor cup E, F en G. Als je bijvoorbeeld van maat 2 naar 3 gaat, verandert de cupgroep en niet de omvang. Dat kan verklaren waarom de andere "grotere" maat niet fijner zit.

We kijken graag met je mee naar de juiste maat of een beter passend model. Neem gerust contact met ons op, dan helpen we je persoonlijk verder!

Zitten heerlijk, maar

Ik heb een jaar geleden een aantal BH’s besteld. Ze zitten, in eerste instantie, heerlijk! En ze groeien perfect mee met mijn maat die door PMS erg wisselt. Ze schieten bij mij alleen, door onbekende reden, met enige regelmaat los. Niet tijdens sporten, maar tijdens gewone dagelijkse activiteiten. Ik ga ze om deze reden niet opnieuw aanschaffen. Ik zoek toch ook een bh waar m’n tepels iets minder zichtbaar in zijn door een tshirt of blouse heen.

28 de febrero de 2026

Respuesta de Soft Revolt

Wat fijn om te horen dat je onze bh's zo fijn vindt zitten, maar wat jammer om te horen dat de bh losschiet! Zou je ons een mailtje willen sturen? Het is mogelijk om een fittingafspraak in te plannen, dan kan onze fit expert met je meekijken en je passend advies geven.

Pasvorm.

Met een omvang van 83 cm en cup E had ik maat 8 besteld. Helaas werd deze tijdens het dragen snel wijder en kroop de band omhoog. De cups waren te prima. Terugsturen kon niet meer omdat deze gedragen was. Begrijpelijk. Toen een maat 6 besteld. De band is strak maar na even dragen voelt dit prima aan. De bh zit heerlijk. Echter voor cup E is de bh te klein. Tijdens het dragen trekken de cups zich terug in de oorspronkelijke kleine vorm. Jammer want het zit heerlijk. Voor omvang 83 en cups E zou een combinatie van band 6 en cups 8 perfect zijn. Klantenservice is uiterst vriendelijk en behulpzaam.

20 de febrero de 2026

Respuesta de Soft Revolt

Dankjewel voor je uitgebreide review en het delen van je ervaring. Wat fijn om te horen dat je onze klantenservice als vriendelijk en behulpzaam hebt ervaren!

Jammer dat de maatvoering voor jou nét niet de perfecte combinatie biedt. Dit soort feedback is waardevol voor ons en nemen we zeker mee. Mocht je nog hulp willen bij het kijken naar andere mogelijkheden, dan helpen we je natuurlijk graag verder via de mail of de telefoon.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Deze firma stuurt geen returnlabels

Deze firma stuurt geen returnlabels. Laat wel de Porto voor het terugsturen betalen. Er wordt aan de telefoon geen Nederlands gesproken, maar wel slecht Engels.

18 de febrero de 2026

Respuesta de Soft Revolt

Wat vervelend dat dit niet soepel is verlopen!

Via ons retourportaal kun je een retourlabel aanmaken. Dit is ook belangrijk, zodat we de retourzending direct aan de juiste bestelling en persoon kunnen koppelen. Zonder aanmelding via het portaal ontvangen wij soms een onbekende retour, wat de verwerking kan vertragen. Bij een omruiling via het portaal is dit bovendien kosteloos.

Wanneer een retour niet via het portaal wordt aangemeld, zijn de verzendkosten normaal gesproken voor eigen rekening.

Is er sprake van extra of onduidelijke portokosten? Stuur ons dan gerust een e-mail met de details. Dan kijken we graag wat er precies is gebeurd en helpen we je om dit netjes op te lossen.

Zeker eens proberen!

Ik kocht enige tijd geleden een Cleo en een Anna om te zien hoe de BH's me bevallen. Ik heb ondertussen nog 2 extra Anna's gekocht want ik draag ze erg graag. Ik wil even uitlichten dat de service heel erg goed is. Mocht je een probleem ondervinden, wat altijd kan voorvallen, word je heel erg goed geholpen. Dit vind ik echt een groot voordeel.

15 de febrero de 2026

Respuesta de Soft Revolt

Bedankt voor je lieve woorden over onze klantenservice. Dat is goed om te horen! Fijn dat we je goed konden helpen en dat je zo tevreden bent met je bh's, daar doen we het voor!

Draagt heerlijk

Draagt heerlijk, fijn materiaal.

10 de febrero de 2026

Respuesta de Soft Revolt

Bedankt voor je enthousiaste review! Wat goed om te horen dat je het materiaal zo fijn vindt. We hopen dat je er nog lang plezier van hebt!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Zit heerlijk, staat goed, niet heel duurzaam

Heerlijk zittende, comfortabele bh’s, alleen helaas niet heel duurzaam. Ze lubberen na verloop van tijd uit…

9 de febrero de 2026

Respuesta de Soft Revolt

Wat fijn dat je de bh’s comfortabel vindt! Maar jammer om te horen dat jouw bh na verloop van tijd uitlubbert. Stuur ons gerust even een mailtje met wat meer info (zoals hoe oud de bh is), dan kijken we graag met je mee!

Comfortabel en elegant

Zeer goede klantenservice. Prettig contact, meelevend en hebben er voor gezorgd dat ik mijn product kon ruilen. Nu kan ik er van genieten: comfortabel en elegant!

19 de enero de 2026

Respuesta de Soft Revolt

Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent over onze klantenservice! Fijn dat alles zo is opgelost. Bedankt voor je lieve woorden en hopelijk tot een volgende keer!

fijne beha!

Beha heeft een prima pasvorm en zit comfortabel

6 de febrero de 2026

Respuesta de Soft Revolt

Bedankt voor je feedback! Wat fijn dat alles naar wens zit, we wensen je nog veel draagplezier toe!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte kwaliteit

Bh gekocht. Daar ging na twee weken 1 haakje van los. Ik heb het terug gestuurd en weken moeten wachten op een nieuwe. Nu precies op dezelfde plek kapot. Ik dacht al bij ontvangst dat ik zag dat het haakje nog steeds niet goed zat. Alsof ze het hebben geprobeerd te herstellen. Ik baal ervan het is een ontzettend dure bh en het is nog niet eens een paar maanden mee gegaan. Ik heb hier bhs liggen van 8 jaar geleden die nog helemaal in tact zijn dus het ligt echt niet aan mezelf. Kan ik beter een minder duurzame bh kopen maar die wel langer meegaat. De juiste maat vinden is overigens ook een uitdaging. Zou het merk niet aanraden.

3 de febrero de 2026

Respuesta de Soft Revolt

Wat jammer om te horen dat dit jouw ervaring met onze bh’s is. Twee keer hetzelfde defect op dezelfde plek hoort uiteraard niet te gebeuren en past niet bij de kwaliteit die wij willen leveren. Het spijt ons dat je hierdoor onnodig veel tijd en moeite hebt moeten besteden en dat je met deze bestellingen pech hebt gehad.

We helpen je dan ook graag bij het omruilen van je defecte bh voor een nieuwe! Mocht je dit willen, neem dan gerust contact op met onze klantenservice. We zorgen ervoor dat dit netjes en zo snel mogelijk wordt geregeld en kijken graag met je mee naar een passende oplossing!

Super fijne hb

Super fijne hb! Ik moest eerst even wennen aan het materiaal, maar toen wilde ik niet anders meer! Ook een goed advies gekregen toen ik er niet uitkwam welke maat ik moest bestellen.

31 de enero de 2026

Respuesta de Soft Revolt

Dat je nog even moet wennen aan het materiaal, maar daarna niet meer anders wilde, dat horen we vaker. Fijn dat je het een kans hebt gegeven en zo de perfecte bh gevonden hebt! Goed om te horen dat ons maatadvies je goed heeft geholpen. Daar zijn we blij mee!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

3 maanden geleden kocht ik een BH bij…

3 maanden geleden kocht ik een BH bij Soft Revolt om te testen. Ik was heel aangenaam verrast. Geeft een goed draagcomfort, geen afvallende bandjes en geen stekende beugel. Bovendien geven ze natuurlijke gelifte borsten. Ik heb er ondertussen 5 in mijn kast. Heb de 3 soorten en kan hiermee zeggen dat alle modellen uitstekend zitten. Ze zijn simpel maar wel heel mooi vind ik persoonlijk. Ik zou deze BH’s voor grote tot kleine borsten aanbevelen.

31 de enero de 2026

Respuesta de Soft Revolt

Wat een geweldige review, dank je wel! Wat fijn om te lezen dat je zo aangenaam verrast was en dat het draagcomfort en de pasvorm zo goed bevallen. Dat je inmiddels al 5 in je kast hebt liggen én alle modellen hebt geprobeerd, vinden we echt een groot compliment! Dank je wel voor het delen van je ervaring!

Nooit anders meer

Ik droeg altijd al dure bh's (marie jo) en was best tevreden. Maar nu ik deze heb kan ik die niet meer aan want deze bh voel je niet, zit alleen maar lekkerder na langer dragen. Wil nooit anders meer. Ziet er ook mooi uit. Bij de volgende aanbieding koop ik er nog een. Heb er al twee.

30 de enero de 2026

Respuesta de Soft Revolt

Geweldig dat je zo’n verschil merkt in comfort en dat de bh alleen maar lekkerder zit. Super ook dat je er al twee hebt!

Leuk om te weten: de CLEO Seafoam Green + de ANNA Lavender, Magic Magenta en Seafoam Green zijn momenteel in de aanbieding! Misschien zit er wat leuks voor je tussen.

Bedankt voor je review en hopelijk tot snel!

Mooie beha

Mooie beha, zit goed en geen beugels meer.
Model Cleo zit goed bij mij.
Heel blij dat ik de beha heb ontdekt, binnenkort koop ik er nog 1.

5 de enero de 2026

Respuesta de Soft Revolt

Wat fijn om te horen dat de Cleo bh zo goed zit en dat je er blij mee bent! We kijken ernaar uit je binnenkort weer te mogen helpen bij je volgende aankoop!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Soft revolt what a great new brah revolution

Size finder easy & correct !
Brah fit is excellent & gives great support .
Colour range is very good and up to date
Bought 2 different models and reordered already again .

23 de enero de 2026

Respuesta de Soft Revolt

Thank you for your review! We’re so happy to hear the size finder worked well and that your bras fit perfectly. Glad you love the support, colours, and our models. We hope you enjoy your new order just as much!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Goede service en snelle verzending

Een van de BH's die ik gekocht had, bleek een defect te hebben. Daar is snel en goed op gereageerd.

27 de enero de 2026

Respuesta de Soft Revolt

Fijn om te horen dat we snel en goed hebben kunnen helpen met een defecte bh. Bedankt voor je review en we hopen dat je veel plezier hebt van je bh!

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Ik had 2 bh's besteld en betaald en had…

Ik had 2 bh's besteld en betaald en had slechts 1 gekregen.blijkbaar lag dit niet aan soft revolt maar aan de verzenddepot. De verpakking was gescheurd toegekomen. Soft revolt heeft dit rechtgezet en mij de 2de bh ook verzonden. 1 bh is wel minder zacht dan de andere en de band onderaan is wat uitgerokken.

26 de enero de 2026

Respuesta de Soft Revolt

Bedankt voor je review! Fijn dat het probleem met de tweede bh is opgelost en dat deze uiteindelijk goed is geleverd. De garens verschillen per kleur, waardoor een kleur net iets anders kan vallen dan een andere. We hopen dat je alsnog plezier hebt van je bh’s en mochten we je verder nog ergens mee kunnen helpen, dan horen we het graag!

8 consejos para escribir buenas reseñas.