Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Varning!!! Skickade trasig vara, de svarade och skickade retursedel. De återbetalar ej och har gått under jorden sedan december! Totalt bedrägeri!! Startar upp chatt, när jag förklarar mitt ärende... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Jeg har bestilt en ruter. Jeg fikk beskjed om at den er sendt den 23.02.23, men ingenting etterpå. Jeg har ikke fått et sporingsnummer men allikevel prøvd all nummer som var nevnt i deres epost på Br... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kjøpte steeldigi ps5 standard plate på denne siden som jeg fant via cdon. Bestemte meg prøve handle via siden deres. Varen ble fort sendt og kom trygt og raskt frem. Så mange reviews før jeg tenkte ja... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg kjøpte nylig en Apple Pencil fra Soldfy og hadde en flott opplevelse. Prisen på produktet var billigere enn andre nettsider, og produktet kom raskere enn jeg forventet. Imidlertid fant jeg frakten... Ver más

Información sobre la empresa

1. Empresa de electrónica

Escrito por la empresa

Soldfy er en ledende forhandler av IT-produkter i Norge. Vi har et omfattende utvalg av telefoni, forbrukerelektronikk, datamaskiner og spill med raske leveranser og en av de laveste prisene på markedet. Ved spørsmål kan du alltid henvende deg til vår kundeservice – Velkommen til Soldfy.no! Soldfy er en del av RESTOREIT Norge som er registrert i det Norske Handelskamre og Næringsforeninger med organisasjonsnummer: NO 924 517 603 MVA

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,9

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Varning!!!

Varning!!!

Totalt bedrägeri!! Startar upp chatt, när jag förklarar mitt ärende svarar de ej och svarar ej i telefon el på mail.

20 de diciembre de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Vi skickade ångrade köp och lät paketet…

Vi ångrade köp och lät paketet gå tillbaka enligt överenskommelse med företaget.
Dom makulerade inte fakturan från klarna så det va bara å betala 1000kr för att slippa anmärkning... dom går inte att nå vare sig på mail eller telefon! Bluff företag!

1 de noviembre de 2023

Kjøpte smartklokke i vår

Kjøpte smartklokke i vår. Den kom raskt. Men så stoppet denne å virke. Da startet problemene. Hvorfor kan ikke soldfy svare meg på hvor klokken skal sendes tilbake etter reparasjon? Solfy har sluttet å svare på mailer.
Kommer nå til å kontakte cdon, og be de om råd.
Hold dere langt unna, hvis det er en sjanse for at produktet kan slutte å virke.
Heidi

29 de septiembre de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Rask levering og god pris

Veldig rask levering og svært gunstig pris.

8 de noviembre de 2023

Hei,

Vi er veldig glade for å høre at du hadde en utmerket opplevelse med våre produkter og tjenester. Din 5-stjerners anmeldelse er et stort løft for moralen vår, og vi er utrolig takknemlige. Vi bestreber oss på å tilby produkter og tjenester av høy kvalitet, og det er virkelig givende å få så positive tilbakemeldinger fra våre verdsatte kunder. Kundestøtteteamet vårt jobber utrettelig for å sikre en best mulig kundeopplevelse, og vi setter stor pris på rosen din.

Hei,

Takk for den strålende anmeldelsen! Vi er takknemlige for de gode ordene og er glade for at produktet/tjenesten vår har overgått forventningene dine. Takk for at du valgte oss!

Toukir - SOLDFY Support

Hei,

Vi er overlykkelige over å lese din 5-stjerners anmeldelse! Takk for de fine ordene og for at du støtter produktet/tjenesten vår. Vi setter stor pris på tilbakemeldingene dine, og vi jobber alltid for å forbedre oss.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kom fort og null problem

24 de octubre de 2023

Helt fantastiske

Helt fantastiske, kjapp levering og produkt som forventet.

23 de octubre de 2023

Hei,

Vi er takknemlige for tilbakemeldingen din. Det er en glede for oss å gi kundene våre best mulig service. Vi er glade for at du er fornøyd med vår service og våre produkter. Takk igjen for din 5-stjerners anmeldelse og for at du er kunde hos oss.

Raskt levert

25 de septiembre de 2023

Raskt levert

Raskt levert, og god pris, men produktet er defekt.

Hei,

Takk for tilbakemeldingen din! Vi er glade for å høre at du mottok pakken raskt og syntes prisen var konkurransedyktig. Vi beklager imidlertid ulempene som følge av at produktet var defekt. Teamet vårt er opptatt av å gi deg en handleopplevelse av høy kvalitet, og vi hjelper deg mer enn gjerne med å løse dette problemet. Ta kontakt med vår kundestøtte, så vil vi jobbe for å finne en tilfredsstillende løsning for deg. Du kan sende oss en e-post på kundtjanst@soldfy.se.

Shakil- Soldfy kundesupportteam

Veldig rask levering

Veldig rask levering, veldig fornøyd med telefon.

Shakil- Soldfys kundestøtteteam

Lynrask levering

Lynrask levering, og god pris på produktet.

Hei,

Din 5-stjerners anmeldelse er en stor oppmuntring for oss, og vi er veldig takknemlige for den. Vi har som mål å levere produkter og tjenester av høyeste kvalitet til kundene våre, og det er fantastisk å høre at du er fornøyd med det vi tilbyr.

Shakil- SOLDFY Support

Ok recommend

So i have ordered two times from this site, first time i had orderd a galaxy watch 5 44mm and came super fast (3 days to the pickup point) but the box seald was bronken and they put another one of their on top of it (that felt very sketchy) but the product was in one peace with everything that comes in the box, and second time i have ordered galaxy watch 5 40mm but this one had the original seald ufff.. because this one was a gift :) .
All and all very fast shipping not major problems. Going to shop again but please no sketchy sealed

27 de septiembre de 2023

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Klokken var ikke nordisk versjon

Klokken var ikke nordisk versjon, og Norge kunne ikke velges som land. Soldfy mener dette kommer klart fram på nettsiden, men helt uenig... Ligger ikke i teksten på nettsiden, ikke på oversikt, men under spesifikasjoner. Arrogant ''kundeservice'', bare å holde seg unna.

29 de septiembre de 2023

Hei,

Takk for at du gjorde oss oppmerksom på bekymringen din. Vi beklager den forsinkede responsen. Vi beklager ulempene eller frustrasjonen du måtte ha opplevd, og vi er opptatt av å løse dette problemet så snart som mulig. På nettstedet vårt står det tydelig at produktet er EU-versjonen, ikke den nordiske versjonen.

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.