Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg bliver rigtig vred over jeg har indbetalt 1 rate for købt ekstra batteri til solceller og Marius skriver den. 8 juni at jeg vil bare få vare om 14 dagen så har jeg rykke 4 gang på mail og først i... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kan klar anbefale solet. Fik sat solcelleanlæg op i september, virkelig behagelige og kompetente montør, samt elektriker.. blev godt informeret omkring anlæg,samt svaret på alle ens spørgsmål.. Der... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Virkelig godt arbejde fra start til slut. Oplægning af selve solceller på taget blev gjort meget tilfredsstillende og fri for støv rester fra skårne tagsten. På trods af dårligt vejr, blev alt arbejd... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

vi har lige fået installeret 10kW anlæg med 6kW batteri - her hvad jeg skrev til Solet efter endt montage: Hej Marius, Ja tak alt er som forventet – nu mangler vi bare solskin 😊 I skal have... Ver más

Información sobre la empresa

1. Proveedor de equipos de generación de energía solar
  2. Equipos y soluciones de energía
  3. Proveedor de energía renovable
  4. Empresa de energía solar
  5. Contratista de energía solar

Escrito por la empresa

Solet Danmark er en del af Solet Gruppen, som er en EU-baseret virksomhed med kontorer i Norge, Finland og Danmark. Solet Gruppen har eksisterert siden 1961, og har derfor stor erfaring indenfor solceller. Vi er en autoriseret el- og solcelleinstallatør med egne montører og høje kvalitetsstyringsprocesser. Hos Solet Danmark får du all-inclusive service, fra design til aflevering af dit solcelleprojekt.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

3,5

Todas las opiniones

0 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Supergod oplevelse at købe hos Solet!

Vi har lige fået monteret et 10 kWh-anlæg med batteri og vi har været tilfredse hele vejen. Vi havde et møde med sælger Kim Johnson inden vi besluttede os, og alle spørgsmål (også de dumme) blev besvaret. Da vi havde bestilt fik vi en tidsplan og den har holdt hele vejen. Montøren var super flink, og selvom der måtte foretages nogle justeringer undervejs blev det også løst på stedet. Efterfølgende har vi mailet med Marius om nogle spørgsmål vi havde, og der kom svar hurtigt og fyldestgørende. Solet får vores varmeste anbefalinger, og det har været en helt ukompliceret oplevelse at få solceller.

21 de febrero de 2023

Fik opsat solceller anlæg med batteri

Fik opsat solceller anlæg med batteri. God service og kommunikation. Dygtige og venlige montører. De er professionelle, imødekommende og ryddet pænt op efter sig. Direktøren Marius vender altid hurtig tilbage ved opkald med god løsning.
Jeg vil gerne anbefale Solet Danmark ApS, som din installatør af solcelle anlæg.

17 de febrero de 2023

Godt job

Paneler og inverter blev monteret som aftalt. der var lidt ventetid på batterierne.
Anlægget fungerer perfekt.

2 de febrero de 2023

Fik opsat solceller anlæg med batteri

Fik opsat solceller anlæg med batteri. Fantastik kommunikation før og efter bestilling. Vi måtte vente noget tid før det blev opsat grundet manglende dele men det er omstændighederne for alle samt dette blev informeret fra start. Fantastisk service.

31 de enero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Installation was problem free.

Installation was problem free.
A few hours for the solar panel and 1 day for the inverter.
Price was agreed in the quote. To get the most out of the installation, make sure that your electricity meter is a summation meter instead of phase meter

11 de enero de 2023

Kan klar anbefale solet.

Kan klar anbefale solet.
Fik sat solcelleanlæg op i september, virkelig behagelige og kompetente montør, samt elektriker.. blev godt informeret omkring anlæg,samt svaret på alle ens spørgsmål.. Der bliver hurtigt svaret på mail eller tlf,fra chefen, hvis spørgsmål opstår.
Arbejdet blev virkelig flot udført, samt aldrig oplevet så pænt en oprydning, man kunne ikke se de havde været her. Alt leveret og ordnet til aftalt tid
Flot design.

1 de septiembre de 2022

Kan klart anbefales.

Kan klart anbefales.
Efter at have kigget på mange firmaer bestilte jeg hos Solet og det har jeg ikke fortrudt. Super service og kommunikation, utroligt dygtige og venlige montører og nemt at få fat i personalet. Den tekniske Chef Marius vender altid tilbage hurtigt ved opkald og super løsnings orienteret og venlig. Prisen er ligeledes konkurrence dygtig.

15 de septiembre de 2022

10,36 kw anlæg

kan helt klar anbefales ..
super dygtige kompetente montør som kommer og installerer . simpel og ærlig rådgivning som ale kan forstå og generelt et kanon service fra hele team fra Solet .
anlæg har et klassik , meget pænt design og fylder minimalt .og virker optimalt.
nemt overskuelig brugsanvisning og montørne med installering fik forklaret mig alt vedr, anlæg og driften .
simpelthen fantastisk service fra rådgivning til slutmontage og tilmelding til energinet

2 de septiembre de 2022

Godt arbejde

Solet er firma som er behagelig at samarbejde med. De leverer et godt produkt og finder ud af hvad man har brug for.
Vi er meget tilfredse med anlægget.

Uffe Christoffersen

3 de agosto de 2022

Rådgivning, køb og installation af 6kwh hybridanlæg privat

Vores samlede oplevelse med Solet udløser (indtil videre) fem stjerner.

1: Kundeservice var helt optimal. Hurtige svar på mails og lange, detaljerede svar på spørgsmål.
2: Desværre var bl.a. batteriet i restordre fra leverandørs side, men vi blev informeret om dette, og Solet bærer ikke skylden, og det installeres på et senere tidspunkt.
3: Montørerne var meget professionelle, høflige og hårdtarbejdende. De talte godt engelsk, og deres endelige produkt på vores tag er imponerende flot. Det må I gerne give videre til dem, Solet!

14 de julio de 2022

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.