Son of a Beach Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ik had hier voor vaderdag een vader/zoon/dochter set besteld. Heel mooie print en snel geleverd. Nu was het zo dat het badpak al na 2 keer dragen slijtagesporen begon te vertonen. Het leek een fabri... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Heel fijne setjes. Verzorgd bezorgd. Fijne en aangename kwaliteit. Ze geven aan dat de onderstukken van de zwembroeken (damesbikini) klein uitvallen en raden aan een maatje groter te nemen.... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Maat zit perfect , prima pasvorm, kwalitatief materiaal. Ook super leuk dat bij elke bikini /zwempak er een bijpassende scrunchie geleverd is. Levering vlot. Alles tip top in orde een echte aan... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Recent kennis gemaakt met het merk Son of a beach en twee bestellingen kort achter elkaar gedaan (badpakken, bikini’s en zwembroeken) omdat ik mega tevreden ben over de zwemkleding. Het is mooie... Ver más

Información sobre la empresa

1. Tienda de ropa

Escrito por la empresa

Son of a Beach is ontstaan door de gedachte dat iedereen zich goed moet kunnen voelen in zwemkleding. De iconische matchende zwembroeken staan hierbij centraal.

Excelente

TrustScore: 4.5 sobre 5

414 opiniones

5 estrellas
4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

Ha contestado el 86% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 1 semana

Todas las opiniones

249 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Geweldige matching zwemoutfit

Hele leuke matching zwemoutfit gekocht voor mijn dochter en haar papa!! Mint groen met flamingo's. Mijn man heeft zijn zwembroek de hele dag aangehad na ontvangst :D

12 de junio de 2026

Herausragend!!

Wo fange ich nur an…
Bikini, Badehosen und Wickeltuch sind wunderschön und qualitativ einfach sehr hochwertig.
Der Versand klappte zügig und war jederzeit nachverfolgbar.
Der Kontakt mit dem Team von Son of the Beach war mehr als freundlich und zuvorkommend. Ich werde auf jeden Fall wieder bestellen.
Vielen Dank nochmal für alles!!

23 de julio de 2026

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Echt een topservice! Snelle levering en een geweldige klantenservice. Mijn pakket bleek helaas te groot, maar dankzij Lukkie Jansen kreeg ik meteen twee andere maten toegestuurd om rustig te kunnen passen. De overige maten kon ik vervolgens netjes terugsturen en alles was binnen één dag geregeld!

En dan hebben we het nog niet eens over de kwaliteit gehad… echt super!

Son of a Beach is absoluut een aanrader! 🙌

23 de julio de 2026

Goedkope, slechte stof gebruikt

Zwembroek en badpak voor mijn dochter gekocht. Na 2 dagen zwemmen en glijden van de glijbaan is het badpak bij de billen al versleten. Het wit komt er doorheen. Gemaakt van goedkope, slechte stof

10 de julio de 2026

Hi Kiki,

Ik snap dat je teleurgesteld bent, dit is ook zeker niet de bedoeling! Neem even contact met ons op via info@sonofabeach.nl of via +31413410150, dan gaan wij een oplossing voor je zoeken.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De maten zijn niet op orde

De maten zijn niet op orde. Ik heb van 1 product 2 maten gekocht, beide retour gezonden.

22 de julio de 2026

Hi Sander,

Wat vervelend dat je niet de juiste maat hebt kunnen vinden. Neem anders even contact met ons op, dan helpen wij je met het zoeken naar de juiste maat. Mail even naar info@sonofabeach.nl en dan kijken wij hoe wij je het beste kunnen helpen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altijd als ik dit soort dingen zie op…

Altijd als ik dit soort dingen zie op fb denk ik aan nepperij en dropshipping. Gelukkig valt dat alles mee, kwaliteit ziet er degelijk uit. Setje gekocht voor verjaardag van nieuwe papa dus in een grotere maat voor de uk. Erg benieuwd wat hij ervan gaat vinden. Bezorging was gewoon lekker vlot.

16 de julio de 2026
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Storlekarna stämmer inte i kläder och färgerna är fel.

Storlekarna är helt galna. Skulle säga att det skiljer mellan 2-3 storlekar mot vad det står i kläderna. Varken dottern eller sonen kan använda sina saker detta eller nästa år.

Färgerna matchar inte som på bilderna. Pappas badshorts är vita med ljusblå ränder.
Sonens dräkt är ljusblå med mörkblå ränder.
Dotterns är vita med mörkblå ränder.
Hela konceptet faller när det är så stora skillnader.

21 de julio de 2026

Hej Jonas,

Det var tråkigt att läsa detta. Det är självklart inte meningen och inte den upplevelse vi vill ge våra kunder. Vi ber verkligen om ursäkt för besväret.

Vänligen kontakta oss via info@sonofabeach.nl eller ring oss på +31 413 410 150. Då hjälper vi dig direkt och ser till att hitta en bra lösning.

Vi ber återigen om ursäkt för besväret.

Goed

snelle levering. Zwembroek zit lekker. Dochter helemaal geweldig met haar bikini met het zelfde patroon as papa zijn Zwembroek

21 de julio de 2026

Tevreden klant

Dit is al de 2de dat ik iets koop op deze website. Deze keer voor mezelf. Vlotte verkoop, snel geleverd. Prachtige bikini, zwempak is niet zo mijn ding en wordt terug verzonden. Het feit dat er moet betaald worden voor de retour vind ik helemaal niet erg.

16 de julio de 2026

Top Kundenservice

Super angenehm auf der Haut.
Mit einer der Größen hatten wir ein paar Schwierigkeiten aber der Support war super schnell, sehr freundlich und lösungsorientiert.
Wir kaufen auf jeden Fall wieder!

19 de julio de 2026
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Versand und Retoure viel zu teuer

Versand und Retoure sehr teuer. Hier muss man sich wirklich sicher sein, bei 9€ Versand und 13€ Retoure lohnt sich ein Test auf jeden Fall nicht. Wenn über DHL versendet wird, warum ist die Retoure auf einmal über nur über den teureren anbieten GLS möglich?

18 de julio de 2026

Respuesta de Son of a Beach

Vielen Dank für Ihr Feedback, Hannah.

Du kannst deine Bestellung selbstverständlich über unser Retourenportal zurücksenden. Es besteht aber auch die Möglichkeit, die Rücksendung mit einem Versanddienstleister deiner Wahl zu verschicken. Die Nutzung unseres Retourenportals ist also nicht verpflichtend.

Wenn du Artikel umtauschen möchtest, kontaktiere uns bitte unter info@sonofabeach.nl. In den meisten Fällen finden wir gemeinsam eine passende Lösung.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Voor mij en mijn zoon een setje…

Voor mij en mijn zoon een setje gekocht. Eerste maten die we bestelden zaten gelijk goed! Zwembroeken vallen heerlijk en hebben een goede, mooie pasvorm! M’n vriendin is er minder blij mee aangezien mijn zoon en en ik deze zomer op het strand de vrouwen van ons af zullen moeten slaan!

18 de julio de 2026

Hele mooie producten

Hele mooie producten - ondanks wat leverproblemen en defect in een badpak ben ik heel erg tevreden over de producten zelf. De klantenservice ook heel vriendelijk.

13 de junio de 2026
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.