Waardeloos bedrijf als 4 maanden bezig om mijn geld retour te krijgen na terugsturen van aantal truitjes waarvan kwaliteit bedroevend is/was. Gevoel dat ik met een chatrobot praat. Niet bestellen zou... Ver más
La empresa ha respondido
La empresa ha respondido
ik had een bestelling geplaatst een hele leuke joggingpak alleen hij was verkeerd geleverd door de bezorger helaas was het pakket vermist geraakt maar uiteindelijk een nieuwe gekregen die was helaas o... Ver más
Ik had een beeldje voor een 50-jarig huwelijk besteld. De levering liet iets te lang op zich wachten zodat ik contact opnam. Hoewel Sorata de uiterste best deed om het geheel in orde te maken kom men... Ver más
Dzień dobry prosze o zwrot moich pieniędzy na konto w całosci zostalam prze was oszukana zamówiłam u was kurkę za którą zaplacilam 100 euro kurtka jeszcze nie dotarła i nawet nie chce tej kurtki ponie... Ver más
Ha contestado el 7% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Inmiddels heeft het bedrijf mijn geld teruggestort en dankzij Mike is het goed gekomen!
Ze zijn oplichters! Ze beweren dat klanten 14 dagen bedenktijd hebben, echter ze liegen hierover! Ik loop al meer dan 1 week te mailen met het verzoek om het adres te krijgen waarnaar ik het besteld artikel kan retourneren en ze sturen geen mail met retouradres of verdere details! Iedere keer proberen ze hier onderuit te komen om vervolgen het geld niet terug te geven. De ene keer zeggen ze je mag het product houden en we sturen je gratis een vervangend artikel op. Andere keer zeggen ze je krijgt een tegoedbon en je mag hiermee een ander artikel op de website uitzoeken. Ik wil gewoon mijn geld terug en wil helemaal niets meer bij jullie bestellen! Ik heb jullie €80,- betaald voor een jurk wat kwalitatief nog geen €10,- waard is! Alles komt uit China en het is van zeer goedkoop en troep materiaal. Het jurkje stonk en er zat geen eens label aan! Ze zijn ook telefonisch niet te bereiken want het nummer is buitengebruik!! Mailen doen ze inmiddels ook niet meer! Het zijn echte oplichters! Pas op mensen en bestel hier geen kleding!!
Inmiddels heb ook een mail gestuurd dat ik het artikel geretourneerd heb en dat het mij €32,50 heeft gekost, omdat het helemaal naar China terug moet.. maar helaas tot heden geen bericht vanuit Sorata ontvangen. Dit is toch geen service? Zo kunnen jullie toch niet met mensen omgaan?!

Respuesta de Sorata
Weer zo'n dropship site. Ben er weer ingetrapt. Week na bestelling is pakketje pas op weg. Probeer zoveel mogelijk die Chinees rommel te vermijden. Helaas...
TRAP ER NIET OOK IN!!
Nu 15 dagen later item ontvangen. Nav reactie Sorata even verder geshopt. Zelfde artikel (Kniebrace) gevonden op Temu. Niet alleen veel goedkoper ( minder dan 10, ik betaalde 30) maar als ik t wil terugsturen moet ik t nu naar China sturen. Naar de leverancier! Niks geen eigen Sorata magazijnen waarvan ze je willen doen geloven dat ze die wereldwijd hebben.
Ik wil niet bij Temu bestellen om de uitbuiting van mensen in China. Kom bedrogen uit helaas. Toch Chinees uitbuit rommel en ook nog 3x te veel betaald. Snif

Respuesta de Sorata
Meerdere malen besteld en nog steeds zeer enthousiast!! Ze hebben zelfs een trui in mijn naam
Ik heb een mooie broek besteld, perfect van pasvorm en super comfortabel! Snelle levering en de kwaliteit is precies zoals verwacht. Absoluut een aanrader!
Fijne webshop en snelle levering. Shirtje en trui besteld in maat M en beide waren perfect. Ook zeer klantvriendelijk!
Zeer klantvriendelijk! Snelle levering!
Ook kreeg ik heel snel reactie op een te kleine jas en direct een oplossing gekregen.
Duidelijke goede voorwaarden en houden zich er perfect aan!
Ik zeg 👌 topbedrijf! Zeer betrouwbaar!
Hier bestel ik vaker in de toekomst!!

Respuesta de Sorata
Het product voldoet aan mijn verwachtingen en was netjes verpakt. De levertijd was iets langer, maar dat stond duidelijk aangegeven. De klantenservice reageerde snel en vriendelijk op mijn vraag. Al met al een goede ervaring.

Respuesta de Sorata
Ik heb meerdere keren bestellingen geplaatst bij Sorata.nl. Het is één van mijn favoriete online webshops. Ik heb eigenlijk altijd een fijne ervaring gehad met Sorata.nl Snelle en vriendelijke klantenservice. Goede overzichtelijke website. Niets te klagen eigenlijk. Ik raad mensen zeker aan om ook eens een kijkje te nemen op Sorata.nl !

Respuesta de Sorata
heel erg tevreden! Kleding voor mezelf en mijn dochters besteld, en alles was super snel geleverd. De klantenservice was ontzettend vriendelijk en behulpzaam. Ik beveel deze winkel zeker aan en zal hier in de toekomst vaker shoppen. Top ervaring!😊

Respuesta de Sorata
Wat een topservice en vriendelijke communicatie.

Respuesta de Sorata
Ik had een goede ervaring met mijn bestelling, al was de levertijd iets langer dan ik had verwacht. Gelukkig was de communicatie met de klantenservice uitstekend. Ze reageerden snel en gaven me duidelijk antwoord op mijn vragen. Al met al ben ik tevreden over de service, ondanks de kleine vertraging.
Kwaliteit van het product was zeer voldoende, alleen helaas verkeerde maat besteld.

Respuesta de Sorata
Prima ervaring! Verzendtijd is wel iets langer (ruim een week) maar super tevreden met mijn kleding en de prijzen! Daarnaast snel en prettige ervaringen gehad met de klantenservice.
Eigenlijk nog geen 1 ster waard! Niet bestellen hier. XXL is maat S ofzo...retourneren lijkt in eerste instantie naar Nederland te kunnen, echter komt het rechtstreeks naar China en moet het ook weer rechtstreeks daar naar terug!! Jas koste circa 38 euro. Retourneren zo een 20 a 30 euro!!! Dat dit mag is onbegrijpelijk.
Colbert besteld, maat 3xl. Een kleuter van 6 past er nog niet in. Nemen niet de moeite om de chinese labels er af te halen. Dit is lijkt nog niet op de foto en beschrijving van de advertentie.
Más información sobre otros tipos de reseñas.