Gode produkter, som jeg har brugt i flere år. Fantastisk kundeservice ift. returnering, hvis størrelsen skulle være forkert. Og endelig sindsygt hurtig levering, jeg fik min ordre samme dag!
La empresa ha respondido
Købte i uge 3 10 par sokker. Modtog hurtigt min bestilling,men ved gennemgang af sokkerne var der desværre en sok med et lille hul. Dette gjorde jeg opmærksom på med et billede af sokken. Der blev st... Ver más
La empresa ha respondido
Skulle bruge sokker til en julegave og bestilte først d. 23/12-25 kl. 13. Til min store overraskelse fik jeg sokkerne allerede samme aften kl. 20. Det var da en utrolig fin service fra både Sorteso... Ver más
Vallensbækvej 22A, 2605, Brøndby, Dinamarca
Ha contestado el 100% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 2 semanas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg købte 10 par bambus strømper og efter 6 måneder var de tyndslidte og de fleste havde fået huler. Havde foventet at de kun holde i mindst et år

Respuesta de Sortesokker.dk
Jeg har handlet hos jer før - altid kvalitetsvarer

Respuesta de Sortesokker.dk
Rigtig gode produkter og god pasform

Respuesta de Sortesokker.dk
God kvalitet hurtig levering. Produkterne er som beskrevet og til en god pris.

Respuesta de Sortesokker.dk
Gode produkter til gode priser. Bestilt mandag, ankom tirsdag. Bliver ikke meget hurtigere.
Super behagelige sokker og undertrøjerr.

Hurtig levering.
God service, jeg havde spørgsmål som blev svaret på omgående, via e-mail.

Respuesta de Sortesokker.dk
Jeg modtog mine varer hurtigt efter bestillingen. Dejlige produkter.

Respuesta de Sortesokker.dk
Behagelige strømper med rigtig god holdbarhed! Dejligt med farve og nummer indeni når man skal pakke vasketøj sammen. Hurtig levering og god service.

Respuesta de Sortesokker.dk
Nem hjemmeside, hurtig levering og virkelig godt produkt!

Respuesta de Sortesokker.dk
Fine strømper, god kvalitet, hurtig levering ⭐️

Respuesta de Sortesokker.dk
Jeg bestilte nogle bambus sokker og t-shirts. Det var lige til og hurtigt, men kunne se da jeg fik varen at det ikke lige fungerede for mig så valgte at returnere det igen. Det var ingen problem og super nemt at sende retur med gratis pakkelabel fra sortesokker. Og pengene kom tilbage på mobilepay den første hverdag så 10/10 for behandlingen af min order og returnering.

Respuesta de Sortesokker.dk
Fantastik. Jeg fik en forkert størrelse og fik tilsendt nye sokker, som tilmed var justeret i størrelse ift hvad sortesokker tænkte jeg skulle have. Super service.

Respuesta de Sortesokker.dk
Fik leveret en bluse med fejl på. God kundeservice der sendte en ny samme dag.

Respuesta de Sortesokker.dk
Købte mine første sorte sokker ved et tilfælde.
Under EM slutrunden i Tyskland hørte jeg mediano og der kunne man få 20 % rabat hvis man brugte koden
Mediano20 og købte 10 pr sokker.
Og lige siden har jeg været fast kunde ved sorte sokker de er perfekt til mig med en str 48 der er god plads og så holder de ok.

Respuesta de Sortesokker.dk
Bestilte sokkerne tirsdag aften, kunne hente dem om torsdagen.

Respuesta de Sortesokker.dk
Más información sobre otros tipos de reseñas.