Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vi bestilte Oksefilet med corgonsola sauce og grønt, dertil deres dyreste rødvin Vi glædede os til en hyggelig aften Vi fik serveret skinkekød med gorgonzola sauce, vi måtte bede om det grønne... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe tommel op herfra 👍. Meget imødekommen og hjælpsom tjener 👍. Lækker buffet med pizzaer, pastaretter, salat og kage 👍. Super god anarkist øl 😋. Alt virkelig godt 👍. Sidst og ikke minds... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlig og utrolig imødekommende og smilende personale. Jeg spiste mit livs lækreste lasagne og fik en dejlig rosé vin👌 Jeg anbefaler varmt restauranten til andre som ønsker ægte italiensk 'comfort... Ver más

Información sobre la empresa

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Vi bestilte Oksefilet med corgonsola…

Vi glædede os til en hyggelig aften
Vi fik serveret skinkekød med gorgonzola sauce, vi måtte bede om det grønne som kom i form af optøet slatne grønsager
Da vi reklamerede over fejlen fik at vide at de ikke havde oksefilet vi fik det bare ikke at vide. Kun at de ikke lige havde rettet menukortet.En ringe trøst var 20% rabat
Alene det at vi bestilte deres dyreste vin burde give et hint om at man ikke drikker dyr rødvin til svinekød.
Til alle andre bestil kun pizza eller bliv væk

24 de abril de 2026
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Service i top og lækker mad!

Første aften bestilte vi take away og glemte at få en ketchup med til nogle pommes fritter. Da jeg gik derned igen gav de mig en ketchup, samt en øl til mig og en slikkepind til mit barn, grundet ulejligheden. Dagen efter havde vi bestilt bord og blev taget godt imod. Da vi skulle gå ville min tre årige nysgerrige dreng lure ude i køkkenet. Jeg ville selvfølgelig tage ham ud derfra, men personalet var super imødekommende og inviterede ham om bagved for at se hvordan man laver pizza.
Så alt i alt en rigtig rar familieoplevelse med service i top, samt lækker autentisk italiensk mad.

12 de febrero de 2025

Så fantastisk et spisested

Så fantastisk et spisested.
God mad, gode råvare og ikke mindst en fantastisk gruppe af det mest sødeste personale. Vi er kommet i Blokhus igennem 4 år og køre ikke hjem før vi har været en tur forbi denne restaurant.

24 de agosto de 2024

Fantastisk restaurant

Fantastisk restaurant. God service og lækker mad. Vi en frokost bestående af to pizzaer og to pastaretter, en specialøl en drink og to sodavand for 800kr. Det er i hvert fald ikke sidste gang vi besøger denne restaurant. Mvh Thomas Sundstrup-Bengtsson.

30 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kæmpe tommel op herfra 👍.

Kæmpe tommel op herfra 👍.
Meget imødekommen og hjælpsom tjener 👍.
Lækker buffet med pizzaer, pastaretter, salat og kage 👍.
Super god anarkist øl 😋.
Alt virkelig godt 👍.
Sidst og ikke mindst god musik til maden, 3 friske gutter fra Ålborg, der spillede og sang, de skal opleves. ( Musik hver torsdag ).
Ikke sidste gang vi besøger sottovento i Blokhus 👍.
Vh. Charlotte.

18 de julio de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækkert mad og god service 😊

Lækkert mad og en god service 😊 Kan kun gi’ de bedste anbefalinger. Vi sluttede en dejlig dag i Fårup sommerland af ved at spise her med familien. Både pasta og pizza var velsmagende og oveni et sødt og imødekommende personale 🤩

1 de junio de 2024

Lækker pizza og pasta

Så fik vi chancen for at smage pizza og pasta fra Sottovento igen. Det var pizza nr 40 og pasta nr 24. Både pizza og pasta var lækker og varm. Det var meget velsmagende og med pænt meget fyld. Pasta 24 med laks og ostecremen mascapone var særdeles delikat. Tak for god mad. Vi kommer igen.

31 de marzo de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

italienske restaurant er komme til Danmark

Min kæreste og og jeg har forleden været der og fået deres Pasta Carbonara. Den var super lækker. Jeg må siger det et nok det beste jeg har fårt i Danmark. Den var super lækker og cremet og der var rigeligt mad, så den får 5 stjerner her fra. Betjen var også bare som det skulle være de var super flinke og smilende 🙂
Så restauranten er bare som den skal være

22 de agosto de 2023

Har nu været på restauranten 3 gange

Har nu været på restauranten 3 gange, både til frokost buffet, frokost og aften
Hver gang samme lækre mad og supersød betjening.
Har aldrig været der ved de gamle ejere. Men de nye gør det fantastisk, selv om det har været svært at få personale nok til Blokhus i sæsonen.
Vi kommer ihvertfald gerne tilbage

3 de agosto de 2023

Italiensk oplevelse i Danmark 🍕

Virkelig hyggelig restaurant! Min kæreste og jeg har lige været deroppe og få deres frokost pizza-pasta buffet. Vi blev taget imod af de sødeste tjenere og maden smagte helt fantastisk! Deres pizza var virkelig gode og gav en følelse af at Italien var blevet bragt med til Danmark 🇮🇹🇩🇰🍕Kæmpe anbefaling herfra!

11 de junio de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

One feels like at home at Sottovento!

I have visited Sottovento since my now adult sons were small kids! Astrid has always treated us with such great care!
The pizza is divine!
The service and kindness is beautiful.
Sottovento became part of our lives.
Grazie!! :)
Teresa Neves

15 de abril de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Dejlig og utrolig imødekommende og…

Dejlig og utrolig imødekommende og smilende personale.
Jeg spiste mit livs lækreste lasagne og fik en dejlig rosé vin👌 Jeg anbefaler varmt restauranten til andre som ønsker ægte italiensk 'comfort food'😋
Vi var to voksne og tre børn og alle blev behandlet ligeværdigt og helt fantastisk! Der var f.eks. tegnegrej til ungerne på bordet så tiden ikke var lang for dem og det hittede 🤩

25 de marzo de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det bliver fem stjerner herfra.

Efter i mange år at have besøgt Sottovento og Astrid og godt viste at hun var træt var det en stor glæde at høre at hendes ønske om efterfølgere i hendes ånd stod klar til at overtage. Da vi så at de "nye" ville slå dørene op d. 3/2 og vi var i byen i weekenden skulle de bestemt have vores opbakning. Noget vi ikke fortrød. Der var overaskende mange gæster dejligt og nok ogå lidt start problemer og kokkens mor var kaldt ind som forstærkning ( dejlig og sød dame ) Forret Vitello tonato smagte dejligt dog måtte vi selv bede om kapers, kalve mørbrad i verdens klasse fantastiske fritter og bagt kartoffel som den nu skal være god men lidt hektisk ny begynder stemning.To nabo borde fik pizza og begge sagde at det var de bedste pizzaer de havde fået nogen sinde. Sikkert rigtigt klogt at åbne nu og så få sig kørt ind før sæsonen. Vi kommer helt sikkert igen.

3 de febrero de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg har lige spist den bedste pizza

Jeg har lige spist den bedste pizza, jeg har fået i meget lang tid.
Perfekt skorpe, sprød uden at være tør, lækker svampet bund, uden at være slasket og masser af fyld, med masser af smag.
Her er ikke noget med bacon fra supermarkedets køledisk.
Super lækker pizza.

30 de septiembre de 2022
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Anbefaler bestemt ikke!

Min familie og jeg anbefaler bestemt ikke dette sted! Vi ringede for at bestille, men telefonen var ikke tilgængelig, så vi kørte der hen istedet. Da vi havde bestilt, skulle vi vente i 20 minutter på 6 pizzaer og 2 pastaretter som vi havde betalt ved take away. Da der var gået 1 time var pizzaerne endelig klar men den ene pastaret var “forsvundet”. Vi spørger derfor om at få pengene tilbage for pastaretten, da vi ikke får den og at få en vin som undskyld for den meget lange ventetid og fordi vi nu kun kommer hjem med mad til 7 ud af 8 personer. Chefen mener bestemt ikke at det er velfortjent og nærmest skæller os ud, men vi får vinen - dog får vi ingen penge tilbage for pastaretten som vi aldrig fik - så vinen er selvbetalt… Da vi endelig kommer hjem for at spise mangler pizzaerne rucola- og salat.

21 de marzo de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.