Vi bestilte Oksefilet med corgonsola sauce og grønt, dertil deres dyreste rødvin Vi glædede os til en hyggelig aften Vi fik serveret skinkekød med gorgonzola sauce, vi måtte bede om det grønne... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Kæmpe tommel op herfra 👍. Meget imødekommen og hjælpsom tjener 👍. Lækker buffet med pizzaer, pastaretter, salat og kage 👍. Super god anarkist øl 😋. Alt virkelig godt 👍. Sidst og ikke minds... Ver más
Første aften bestilte vi take away og glemte at få en ketchup med til nogle pommes fritter. Da jeg gik derned igen gav de mig en ketchup, samt en øl til mig og en slikkepind til mit barn, grundet ule... Ver más
Dejlig og utrolig imødekommende og smilende personale. Jeg spiste mit livs lækreste lasagne og fik en dejlig rosé vin👌 Jeg anbefaler varmt restauranten til andre som ønsker ægte italiensk 'comfort... Ver más
Super lækkre pizzaer
Super lækkre pizzaer
Det var noget af det bedste pizza, som jeg har fået i Danmark. Det fik jeg lov til at nyde på Blokhus strand med mega lækkert vejr. Pizzaen havde en super lækker bund + topping. Derudover havde de nogle italienske sodavand, der også var mega lækre og friske. Selve betjeningen var i høj klasse, som var mega imødekommende og venligt. Stor ros her fra, for et sindsygt godt oplevelse.
Lækre take away pizza/pasta og super…
Lækre take away pizza/pasta og super betjening..👍🏻👍🏻
Dårlig oplevelse
Har bestilt bord tidligere på dagen. Da vi ankommer bliver vi modtaget af en servitrice der er i tvivl om vi overhovedet har bestilt bord. Vi bliver vist ned i det bagerste lokale der er meget fyldt.
Det er svært at bevæge sig rundt i lokalet pga. den trange plads. Vi får anvist et bord i det fjerneste hjørne.
Der er ca. 50 cm over til nabo bordene, hvor der også sidder gæster.
Vi overvejer at gå igen, men bliver.
Afstanden på 1 m bliver bestemt ikke overholdt, hvilket ikke er særligt betryggende.
Kan ikke anbefale at tage på sottovento så længe covid 19 er på besøg.
Næste gang bliver det take away, da maden er god.
Lækre glutenfri pizza'er og pasta
Lækre pizza'er og pasta - har en aldeles fremragende glutenfri pizza - ikke smagt bedre :-)
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.