Sovanafashion

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

De maten komen niet overeen met de gangbare maten, kleding valt veel kleiner en er is geen verband tussen lengte en wijdte. Retourneren kan, naar China en op eigen kosten. Of een voucher voor 75% kort... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Geen ster waard! Wilde 4 jurken retourneren. Wat een ellende!!! Heb werkelijk meer dan 15x op en neer gemaild met verzoek om het retouradres te geven (China blijkbaar, staat niet op hun site). Ontv... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Wilde het artikel terugsturen maar bleek opeens naar een post adres in China te moeten worden gestuurd . Staat niet vermeld op hun site. Geef dat aan zodat je daar als consument voor een evt retourner... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Koop hier niet! Niks waard! Deze mensen veranderen steeds de naam van hun website en harken zoveel mogelijk geld binnen. Ze leveren niet, te laat of een andere slecht product. Retour is onmogelijk. Z... Ver más

Información de contacto

Todas las opiniones

4 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

€180 euro in de prullenbak

Ik heb een bestelling van €180 bij de website gedaan. Ik heb 1 week niks gehoord van het bedrijf, ik heb vervolgens een mail gestuurd en kreeg aardig snel een net antwoord terug van”Emma”. Een week later kreeg ik mijn bestelling. Dit was van zeer slechte kwaliteit. Het leek ook totaal niet op de foto’s. Ik heb een retour gevraagd maar dit moet blijkbaar terug naar China waardoor ik eigenlijk meer geld nog kwijt zou zijn. €180 euro in de prullenbak. Dat ze dit doen bij mensen is onbegrijpelijk. Bestel hier aub niet! Hoop dat al deze negatieve reacties dat ook meegeven.

21 de junio de 2025

Zeer slecht

Zeer slecht. Levering duurde lang aantal keren gemaild
Bedrijf zit in Hoofddorp maar retourneren kan niet. Geven aan dat het terug moet naar China. Onzin! Wilt geen volledig bedrag retourneren.

27 de junio de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jurk was een beschamende vertoning

Ik zag een jurk en besteld, zag 10 min later dat deze jurk ook op temu te bestellen was voor goedkoper dus wilde ik annuleren direct erna! Ochtend erna mail dat het verzonden was.
Kreeg de jurk binnen en wat een afzetterij! Ik heb hier geen woorden voor!
Paar mails over en weer met in elke mail wij waarderen elke klant enorm.... mijn ass!!!!
Puntje bij paaltje ik mocht de jurk houden en 30% terugbetaling of 40% tegoed.
Duidelijk gemaakt dat ik beide niet wil en mijn geld voor dit lachertje graag terug wilde. Maar het was het een of het ander. Uiteindelijk uit onmacht de 30% terugbetaling gekozen.
Maar ze zijn nog niet van me af, uit principe niet.......

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Onmogelijk om terug te keren

Onmogelijk om terug te keren. Misleidende website biedt 30 dagen retour. Ze bieden winkeltegoed. 6 e-mails later en nog steeds hetzelfde. Bestel niet bij deze site, want het is een grote oplichterij. Slechte kwaliteit en item ziet er anders uit dan op de website. Hoogstwaarschijnlijk krijg ik mijn geld niet terug.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik heb dus mijn jurk toch binnen…

Ik heb dus mijn jurk toch binnen gekregen maar de kwaliteit was SUPER SLECHT. Ik wou het terugsturen maar dat gaat niet. Ze willen mij maar 20% vanwat ik betaald heb teruggeven en een korting van 40%. IK HEB HIER NIETS AAN! DEZE WEBSITE IS PUUUUUR FRAUDE!!!!!!!!!!!!

22 de junio de 2025

Arnaque !!

J’ai passé commande d’une tenue le 29 mai. Le 11 juin, n’ayant toujours rien reçu, j’ai pris l’initiative d’envoyer un mail. On m’a alors informée que l’article n’était plus disponible et que je devais en choisir un autre.

Depuis, j’ai envoyé deux mails pour demander un remboursement, sans aucune réponse.

Lorsqu’un article est en rupture de stock, il est impératif de procéder au remboursement sans délai et pas de proposer autre chose. Surtout que je ne veux rien d’autre.

C’est un site frauduleux, que je déconseille fortement!!

retourneren is quasi onmogelijk

Bestelling tijdig ontvangen. Artikel voldoet niet. Als je wil retourneren, dan moet dit naar China!! Hele hoge verzendingskost, dus onmogelijk. Klantendienst onbereikbaar via telefoon. Enkel mailverkeer met 'Emma'. Dus hier zeker niets bestellen!

9 de junio de 2025

Nepwebsite

Nepwebsite! Kado besteld voor de verjaardag van de dochter van een vriendin. De trui die ze heeft uitgezocht is na drie weken nog steeds niet binnen. Inmiddels Emma meerdere keren gemaild met verzoek tot levering. Ze mailt telkens een leveringlink door die niet werkt. Bestelling kan je niet annuleren, maar is al wel betaald. Meerdere keren verzocht tot terugbetaling van het aankoopbedrag, maar krijg het nog steeds niet retour! Ga nu juridische stappen ondernemen. Het gaat me niet om het bedrag, maar om het feit dat iemand kinderen via TikTok advertenties verleid tot een aankoop en daar zelf rijker van wordt zonder te leveren! Het is een principekwestie! Dit soort praktijken moeten hard aangepakt worden! Nooit een bestelling of betaling doen aan deze website! Emma komt haar afspraken niet na.

27 de mayo de 2025

Niet ontvangen bestelling

Ook nog steeds mijn bestelling niet, zelfs misleidende track & trace links ontvangen om te laten lijken dat het al geleverd is. Was een datum van vòòr mijn bestelling. Oplichting, meerdere keren aanmaningen gestuurd voor terugbetalingen. Op het punt om juridische procedure te starten.

7 de abril de 2025
Opinión espontánea

8 consejos para escribir buenas reseñas.