Super bra och trevligt bemötande fick vi av Marcus i Trollhättan. Snabb på att svara och gav utförliga svar, tog sig tid att förklara och var väldigt vänlig och hjälpsam. Vi köpte ett viskan spa och e... Ver más
Gjorde beställningen för 2 1/2 vecka sedan och har fortfarande inte fått leveransen. Svarar varken på mail eller i telefon. Rekommenderar ett er att använda en annan leverantör.
Bästa hjälpen! Fick proffsiga och bra råd beträffande medel till min jacuzzi. Köpte till slut my water spa cleaner, helt suveränt medel. Slipper klor, slipper rör rengöring bland annat och vattnet är... Ver más
Produkterna är bra men kontakten med kunderna bör förbättras. Det krävdes 3 mail för att få svar om leveranstid. Försök att få kontakt med telefon lyckades inte , man hänvisade till Mail. Att företage... Ver más
Escrito por la empresa
Hos Spabadsbutiken.se hittar du spabad från Viskan, spafilter, spakemikalier och spatillbehör som passar just dig. Hos oss hittar du ett stort sortiment med snabba leveranser och trygga betalningsmetoder.
Ladugårdsvägen 23, 461 70, Trollhättan, Suecia
- 0520 - 211 444
- info@spabadsbutiken.se
- spabadsbutiken.se
No ha contestado las opiniones negativas
Gjorde beställningen för 2 1/2 vecka…
Rekommenderar ett er att använda en annan leverantör.
Tagit pengar man skickar inte varorna, varning
Beställde varor 16 mars, inget har kommit. Ingen svarar på mail. Ingen svarar i telfon under deras öppettider. Varning! Detta verkar vara ett bluffföretag.
Dom utlovade snabb leverans…
Dom utlovade snabb leverans. Vilket i mitt fall va viktigt då mitt spabad behövde åtgärdas snabbt.
Från beställning till paket hos ombud tog över tre veckor….
Jag han under denna tid beställa från en annan butik få produkten och återställa mitt spabad.
Suck, aldrig spabadsbutiken igen.
Katastrof!!
Katastrof!!! Vi väntade på våra varor en månad och när det äntligen kom då var det inte det vi beställde och betalade för! En katastrof!
Den supersnabba leveransen som…
Den supersnabba leveransen som utlovades blev en segdragen historia.
Svaret på mailförfrågan "vad händer?" dröjde och var när den väl kom, mest en stapel av flera dåliga ursäkter.
Känns som #spabadsbutiken måste jobba med kommunikationen och kundbemötandet gentemot sina kunder, inte lova mer än vad de kan hålla samt ta ett rejält tag i sin logistiksida.
Visst kan det bli fel, men då erkänner man det och försöker hitta något sätt att lösa eller kompensera problemet.
Att säga; ok vi löser inte det vi lovat så du får väl avboka, känns inte förtroendeskapande!
Ok, vi har misslyckats och drar av 20 % på priset skulle känts bättre och gjort att jag återkommit som kund. Nu blir det annan leverantör nästa gång!
det tog 10 dagar innan jag fick…
det tog 10 dagar innan jag fick paketet. ingen återkoppling
Långtid för leverans
Superbra.!
Gått 2 veckor sedannjag gjorde en…
Gått 2 veckor sedannjag gjorde en beställning..Har inte fått det ännu..Har mailat dem men inte fått något svar!! Kommer ALDRIG mer att köpa från denna butik!!!
väldigt bristfällig information om…
väldigt bristfällig information om leveranserna och noll återkoppling på mail.
Mer eller mindre ett bluffföretag
Mer eller mindre ett bluffföretag. Skickar fel saker och lovar att skicka rätt saker men inget händer.
Handla inte här!
Bra produkter och snabb leverans!!
Jag har inte fått min beställning som…
Jag har inte fått min beställning som gjordes 3/1, och ingen återkoppling.
Har inte fått mina varor än….
Toppen!!!!
Gått 20 dagar sen beställningen som…
Gått 20 dagar sen beställningen som skulle vara framme inom en vecka, den har ännu inte kommit. 10 dagar sen jag mejlade och frågade vad som händer och väntar fortfarande på svar.
Más información sobre otros tipos de reseñas.