Consulta las opiniones de los clientes
Très bonne 1ere expérience d achat en ligne , envois très bien emballé et produits très bien protégés , je re commanderais encore chez eux … Petit point négatif , c est le manque de communication r... Ver más
Pas na 1,5 week na bestelling een mededeling dat bestelling verstuurd zal worden. Op eerdere gestelde vraag van moment van levering geen antwoord gekregen. Betrof een verjaardagscadeau.
1. Het is vervelend dat je pas een afleverpunt kan kiezen na betaling. Een voor ons geschikt afleverpunt zat niet in de lijst. 2. Uiteraard heeft vervoerder GLS er weer een rommeltje van gemaakt. De... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
SpaendonckSport.com is dé specialist in golf, padel en tafeltennis. Wij bieden een ruim assortiment sportartikelen van topmerken, scherpe prijzen en persoonlijke service – zowel online als in onze fysieke winkel. Snel geleverd en altijd eerlijk advies.
Información de contacto
Holanda
- spaendoncksport.com
Invita a los clientes a opinar
No ha contestado las opiniones negativas
Door GLS product na twee weken nog…
Door GLS product na twee weken nog steeds niet ontvangen en communicatie met Spaendonck loopt zeer moeizaam.
Zoals gewoonlijk een snelle en correcte…
Zoals gewoonlijk een snelle en correcte levering en dit altijd aan een lage prijs.
Snelle en correcte levering met…
Snelle en correcte levering met tussentijdse updates
Het product is oké.
Het product is oké.
maar de levertijd was pas op 21 juli, besteld 10 juli
Ruime keuze en snel geleverd.
Pas na 1,5 week na bestelling een…
Ik heb een product besteld bij…
Ik heb een product besteld bij Spaendonck Sport. Helaas heb ik contact opgenomen met de klantenservice via e-mail en WhatsApp, maar ik heb nooit een reactie ontvangen.
Mijn bestelling is wel verzonden, maar het volledig uitblijven van communicatie van de klantenservice is teleurstellend. Zelfs een ontvangstbevestiging of een late reactie was al op prijs gesteld.
Ik hoop dat het bedrijf dit aspect van zijn klantenservice zal verbeteren.
Koopproces en levering
2. Uiteraard heeft vervoerder GLS er weer een rommeltje van gemaakt. De communicatie klopte van geen kant. Vreemd dat dit bedrijf nog steeds bestaat en wordt gebruikt.
Late verzending, slecht bereikbaar
Geven op de website aan volgende dag te verzenden. Na een week werd er iets verzonden. Klantenservice niet bereikbaar per telefoon of per mail.
Uiteindelijk geannuleerd en bij een andere winkel de golfset gehaald. Wel netjes terug betaald. Daar was ik nog wel even bang voor.
De bezorgservice van GLS
De bezorgservice van GLS. En mijn klacht daarover bij de klantenservice van van Spaendonck die mij zouden terugbellen, maar dat niet deden. GLS was een ramp, na 3 verschillende adressen, 1 niet thuis afgeleverd te worden of ergens in Amerongen te worden gebracht 2 na een reis met de pont over de rivier de Rijn. 3 uiteindelijk in Veenendaal. Reden om niet meer bij van Spaendonck te kopen, als zij gebruik maken van GLS
Bezorging duurt lang, product is ok
Het product is prima, maar de bezorging duurde 3x zo lang als was aangegeven.
Commande passée début mais et jamais eu…
Commande passée début mais et jamais eu de contact et d’envoi du colis après 1 mois d’attente A fuir
Niet geleverd, nu wachten op geld terug
Twee weken geleden besteld, zou geleverd worden na bellen en navraag, nu week verder nog niets. Order zou nu geannuleerd worden en wij ons geld terug. Benieuwd hoe lang dit gaat duren.
Nb als je belt, nemen ze op met golf123, ja is zelfde bedrijf mevrouw.
Maar leveren ho maar.
Teleurstellend
Twee artikels proberen te bestellen. Geld van Visa afgehaald en 48 uur later zonder enige uitleg ,
#wij betalen u terug#
Mail naar klantendienst gestuurd met vraag of ik opnieuw dien te bestellen.
Spaendoncksport heeft geen antwoord willen geven.
Spijtig, waren verjaardagscadeautjes
Volgens hun website is levering de…
Volgens hun website is levering de volgende dag, maar werd 5 dagen later. Klanten service is niet te bereiken telefonisch