Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Bij Decathlon besteld en de volgende dag door Sparqle duurzaam verpakt en bezorgd. Supersnel. De update was wel later dan de bezorger maar die had waarschijnlijk hard gefietst.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Very helpful in arranging changes to the delivery. Everything delivered on time and with a smile. All the effort was much appreciated.

Información sobre la empresa

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

Ha contestado el 100% de las opiniones negativas

Escribir una opinión

Helpful and efficient

15 de septiembre de 2026

Duurzame bezorging

De duurzame bezorging door Sparqle is zeer positief verlopen. De zending werd volledig CO2-neutraal en conform afspraak geleverd door een professionele fietskoerier. Dankzij de nauwkeurige track-and-trace-updates was het bezorgmoment vooraf volkomen duidelijk. Deze verantwoorde bezorgmethode is zonder meer aan te bevelen voor wie waarde hecht aan een duurzame bezorgoptie.

14 de septiembre de 2026

Snelle en duurzame levering

9 de septiembre de 2026
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Sparqle, na slechte levering, leert en verbetert

Na een slechte bezorging en veel frustratie gisteren heb ik Sparqle geinformeerd (contactgegevens gevonden via ChatGPT). Ze reageren binnen 24u met een persoonlijk bericht. Dat kan ik als klant alleen maar waarderen. Ze leren en verbeteren zichzelf. En dat vraagt om aanpassing van deze review naar 4 sterren, want de kwaliteit van een bedrijf toont zich in zijn customer service,

9 de septiembre de 2026

Heel goed

Goede tracking, vriendelijke bezorger. Volgens mij op de fiets en ook nog heel snel. Binnen een dag!

1 de septiembre de 2026
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ruimte voor verbetering

Update:
Sparqle heeft mij per e-mail benaderd naar aanleiding van mijn klacht en gezien de snelheid hiervan wil ik ze graag een tweede kans gunnen.

Originele review:
Ik had goede hoop na het lezen van de reviews, maar ik ben helaas van een koude kermis thuisgekomen.

Ten eerste was het pakketje niet op de afgesproken dag bezorgd en desondanks toch als bezorgd gemarkeerd. Ik heb hierom met de afzender gebeld en besloten om de spullen in een fysieke winkel te kopen aangezien een onderzoek meerdere werkdagen kan duren en ik heb het vandaag nodig.

Ten tweede, de bezorger legt het pakketje in de gemeenschappelijke hal. Nu deed ik de toegangsdeur open en was ik thuis waardoor ik het meteen kon ophalen. Maar stel ik was niet thuis, had hij het pakketje dan ook in de gemeenschappelijke hal gelegd (?)

Het tweede punt kan ik niet bewijzen, maar ik vind het wel kwalijk dat een pakketje onterecht als bezorgd wordt gemarkeerd. Dit zorgt voor onnodige verwarring en irritatie bij mij als klant.

11 de agosto de 2026
Logotipo de Sparqle

Respuesta de Sparqle

Vervelend om te horen, Thom! We zullen even contact met je opnemen om te horen wat er precies is gebeurd.

Top postbezorger

Top postbezorger! Vriendelijk, betrouwbaar en de post wordt netjes en op tijd bezorgd. Bedankt voor de geweldige service.

4 de agosto de 2026

8 consejos para escribir buenas reseñas.