Søde og dygtige Matilde har lavet alle mine 4 tatoveringer, og jeg har været helt tryg i hendes hænder. Hun laver et design lige efter dine tanker, men med sit eget kunstneriske præg derpå - er så gla... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Absolut en af de bedste piercere! Utroligt professionel og går op i at kvaliteten er god - derudover er hun vanvittig dygtig til at skabe tryghed for kunderne. Hvad end det er at have drikkelse eller... Ver más
Havde en god dialog med Signe forud for besøget. Signe var enormt lydhør ift. designet og fik på ganske magisk vis skabt det perfekte motiv. Og det blev kun smukkere og endnu mere meningsfuldt da... Ver más
Blev tatoveret af Matilde tilbage i August af sidste år og de blev helt perfekte. Hun er super sød og virkelig god til at hjælpe hvordan tatoveringen skal sidde og generelt super dygtig til at tatover... Ver más
No consta que solicite reseñas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Altid sød og imødekommende
Altid sød og imødekommende. God til at forklare og vejlede i både at få piercingen, men også efterpleje. Man føler sig tryg i Nadia’s hænder og har lyst til at komme igen og igen og igen..
Og så har hun det flotteste udvalg i smykker 👌🏻
Bedre piercer findes ikke!
Bedre piercer findes ikke!
Fik lavet en industriel for lidt over 2 år siden, og fik den bedste behandling hos Nadia!🫶🏼
Aller bedste piercer
Aller bedste piercer, og kæmpe anbefaling herfra!! Har selv kæmpe skræk for nåle men har aldrig haft problemer her. Hun er den sødeste og forklare så godt hvad hun gør, og det giver bare en kæmpe tryghed og viser virkelig hun har styr på hvad hun laver. Igen kæmpe anbefaling!!
Perfekte oplvelese
Kan kun anbefale Nadia, hun er professionel, sød og giver den bedste oplevelse. Vil altid bruge hende fremover!
Hun er meget god
Hun er meget god til at guide en igennem hele processen og er tilrådighed hvis man har spørgsmål efter piercingen.
Professionel og omsorgsfuld på en gang
Man finder ikke en dygtigere, sødere piercer end Nadia. Hun er professionel og omsorgsfuld på en gang. Hun har piercer mig mere en 7 gange og jeg har fået samme gode behandling hver gang. Hun får min varmeste anbefalinger! Jeg tager endda fra København til Odense for det, for jeg skal ikke bede om, at blive piercet af andre end hende:)
God service og dejligt rolige omgivelser. Man føler sig som kunde meget tryk.
Det er altid en fornøjelse at blive…
Det er altid en fornøjelse at blive piercet hos Nadia! Hun er ekstremt imødekommende og professionel. Hun guider en igennem hele processen, og sørger for at man er komfortabel og ender med at være tilfreds med den endelige resultat. En klar anbefaling!
Absolut en anbefaling værdig
Absolut en anbefaling værdig, den sødeste og mest professionelle piercer 🌸😊
Nadia er virklig dygtig til hendes…
Nadia er virklig dygtig til hendes håndarbejde og klinikken/butikken ser rigtig fin og rigtig indbydende ud
Klar en anbefaling her fra
Meget tryg og god oplevelse
Nadia er den skønneste solstråle af et menneske, og det er enormt behageligt at blive piercet hos hende. Smukke omgivelser, styr på forholdene, god tid til sine klienter og god vejledning.
professionelle
De er virkelig professionelle, og sørger altid for man har en god oplevelse. Samt mega gode priser.
Fuldstændig professionel og helt…
Fuldstændig professionel og helt igennem god oplevelse. Ordentlig vejledning og guide inden, under og efter piercing.
Fed shop og der er tænkt på selv de mindste ting.
5 stjerner er ikke nok, ville ønske det var muligt at vælge flere.
Jeg glæder mig allerede til at komme retur.

Respuesta de Sparrowtattooandpiercing
Virkelig rar oplevelse
Hun guidede mig igennem det hele og var virkelig rar. Piercingerne blev virkelig veludført og er en god pris

Respuesta de Sparrowtattooandpiercing
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.