Stickers, Bedrukkingen & Persoonlijke cadeaus. Handgemaakt, Uniek & Persoonlijk.
Groenendaal 37, 4661GS, Halsteren, Holanda
- 06-25244252
- info@specialcreations.nl
- specialcreations.nl
Goede kwaliteit stickers
Super snelle levering, prachtige stickers en ook nog eens een feestje om uit te pakken, zo leuk verpakt met een attent kaartje! Mijn dochter was helemaal blij.
Dankzij jullie heeft onze dochter een…
Dankzij jullie heeft onze dochter een supermooie traktatie voor haar 10e verjaardag.
Leuk product en snelle levering
De stickers waren leuk en vond ik nergens anders. Ze zijn snel geleverd én er zat een leuk kaartje bij met felicitaties voor mijn dochter.
Top bedrijf nemen de tijd voor je en…
Top bedrijf nemen de tijd voor je en denken met je mee. Ook de kwaliteit is super goed
Super goed overleg en alles netjes en…
Super goed overleg en alles netjes en snel geleverd, zeker een aanrader. Ze maken op maat en luisteren goed naar je wensen en denken mee
GEEN ZWKEN MEE DOEN!!!
GEEN ZWKEN MEE DOEN!!!
VIEZE OPLICHTERS
Update: Desiree heeft het netjes opgelost met een terugbetaling bedankt!

Respuesta de Special Creations
Al meermaals bestellingen geplaatst
Al meermaals bestellingen geplaatst. Mijn eerste bestelling is al weer wat jaartjes oud, en mijn shirt is versleten, maar de eco solvent print is nog prima. Super mooie prints, en goeie service....een echt aanrader dus!
Niet mijn eerste bestelling, en zeker niet mijn laatste 😀
Super snelle goeie service
Super snelle goeie service