Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
Hun winkel behouden in België zodat ik niet naar Nederland moet om iets aan mijn bril te veranderen
Ik werd aangesproken door een vriendelijke dame die me hielp om mee een montuur voor mij te kiezen die echt goed bij me stond... niet 1 waarvan de prijs hun beter aanstond. Supervriendelijk, heel pr... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Ons familiebedrijf bestaat al meer dan 35 jaar. In België bieden we onze klanten, online en in de winkel, kwalitatieve oogzorg tegen voordelige prijzen. Je vindt onze winkels in Mortsel, Wijnegem, en Antwerpen Centrum.
Información de contacto
Online & Antwerpen, Bélgica
- klantendienst@specsavers.be
- specsavers.be
No consta que solicite reseñas
Dat er geen winkel beschikbaar zijn in België vanaf 1 september
Prima service
Ik ben heel tevreden over mijn brillen…
Ik ben heel tevreden over mijn brillen (twee voor de prijs van één). Net na mijn aankoop viel mijn nieuwe bril nog regelmatig van mijn hoofd, tot driemaal toe ben ik om hulp gaan vragen en werd steeds heel vlug en vriendelijk geholpen, steeds door andere personeelsleden, maar steeds even accuraat en behulpzaam.
Correcte en vriendelijke service en…
Correcte en vriendelijke service en mooie zonnebril.

Super service
Ze waren super behulpzaam. Gaven juiste commentaar en waren eerlijk over hoe de bril bij me stond.

Specsavers Antwerpen erg fijn
Behulpzame medewerker Ezgi die goed antwoorden gaf op mijn vele vragen.

Respuesta de Specsavers (BE)
Snelle levering en vlot contact
Snelle levering en vlot contact. Alleen de administratie is altijd langduring.

Geweldige service
Mijn eerste keer hier en het heeft mijn verwachtingen overschreden. Ik had veel specifieke eisen en met veel geduld, behulpzaamheid en vriendelijkheid, werd ik hier geholpen en omarmt. Hartelijk dank, voor de fijne ervaring. En nog extra shout out naar Naomi, (sorry sorry als dit niet de correct naam is 😅) die mij echt een geweldige belevenis heeft bezorgt. Nieuwe klant erbij!!

klantvriendelijk
Zeer vriendelijke werknemers
Behulpzaam en kennis van zaken.

Respuesta de Specsavers (BE)
Een positieve ervaring over gans de…
Een positieve ervaring over gans de lijn. Vriendelijke ontvangst - niet van een persoon - maar door de ganse ploeg.
Hulpvaardig bij het kiezen van een montuur en bij het papierwerk achteraf.
Een week later was het mailtje er om te verwittigen dat hij klaar was. Ook weer vriendelijk geholpen.
Twee dagen later terug om wat kleinigheden bij te werken. Ook de bril van mijn vrouw kreeg een badje.
Daar kom ik nog in de toekomst.

Ik wou geen gratis 2de bril
Ik wou geen gratis 2de bril. Heb dan toch aan de helft van de prijs gekregen. Personeel heel vriendelijk. Mijn bril had een fabricagefout. Heeft men niet moeilijk over gedaan.

Respuesta de Specsavers (BE)
Bril op sterkte was niet goed gemaakt…
Bril op sterkte was niet goed gemaakt volgens voorschrift van oogarts. Probleem werd onmiddellijk verholpen door opticien zonder probleem. Vriendelijke bediening . Ik raad specsavers aan. Geen opdringerige verkopers.

vriendelijk personeel, en bekwame
goede ontvangst en bril wordt vervangen zodat die 100% is

Respuesta de Specsavers (BE)
Goede hulp gehad, ook bij keuze, niet opdringerig.
Ze namen hun tijd, ook vlak voor sluitingstijd en jaagde niets op om ons buiten te krijgen. Hulp bij het kiezen, maar zeker niet opdringerig, kon ook zeker men eigen ding doen. Belde op ook naast de mail dan om te zeggen dat de brillen klaar waren.

Topproduct
Beetje opdringerig, goede uitleg, gratis ogen test en bril+glazen aan democratische prijzen.

Aan te bevelen
Goede opmerking, goede begeleiding en veel keuze in monturen.
Afspraken correct nagekomen.
Gunstige prijs.....

Goede opvolging na verkoop
Goede opvolging na verkoop
Behulpzaam en degelijk personeel

Respuesta de Specsavers (BE)
Más información sobre otros tipos de reseñas.