Ik ben heel tevreden over mijn brillen (twee voor de prijs van één). Net na mijn aankoop viel mijn nieuwe bril nog regelmatig van mijn hoofd, tot driemaal toe ben ik om hulp gaan vragen en werd steeds... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Mijn eerste keer hier en het heeft mijn verwachtingen overschreden. Ik had veel specifieke eisen en met veel geduld, behulpzaamheid en vriendelijkheid, werd ik hier geholpen en omarmt. Hartelijk dank,... Ver más
La empresa ha respondido
Hun winkel behouden in België zodat ik niet naar Nederland moet om iets aan mijn bril te veranderen
Ik werd aangesproken door een vriendelijke dame die me hielp om mee een montuur voor mij te kiezen die echt goed bij me stond... niet 1 waarvan de prijs hun beter aanstond. Supervriendelijk, heel pr... Ver más
La empresa ha respondido
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Ons familiebedrijf bestaat al meer dan 35 jaar. In België bieden we onze klanten, online en in de winkel, kwalitatieve oogzorg tegen voordelige prijzen. Je vindt onze winkels in Mortsel, Wijnegem, en Antwerpen Centrum.
Información de contacto
Online & Antwerpen, Bélgica
- klantendienst@specsavers.be
- specsavers.be
No consta que solicite reseñas
Super vriendelijke bediening,goede…
Super vriendelijke bediening,goede sfeer,mooie brillen in verschillende prijs klasses.top ervaring!
Ik ben fan geworde ;-)

Heel vriendelijke verkopers
Heel vriendelijke verkopers. We zijn goed geholpen en ik ben heel tevreden over mijn nieuwe zonnebril. Ik koop enkel nog hier mijn brillen.

Super fijne ervaring gehad
Super fijne ervaring gehad. Hebben mij goed geholpen en ook achteraf bij het bijstellen van de bril kon ik me geen betere hulp voorstellen.

Service na verkoop
Leesbril is perfect!
Personeel heel vriendelijk.
Service is top, zelfs na aankoop!
Ik ben zeker een tevreden klant.

Respuesta de Specsavers (BE)
Vriendelijk personeel.Ook zeer attent…
Vriendelijk personeel.Ook zeer attent en behulpzaam. Geven een indruk van kennis van zaken.

Zeer tevreden klant
Supervriendelijk, heel professioneel en ik werd echt geholpen. De meeste optiekers proberen u het duurste model aan te smeren, snel uw geld te ontvange en dan buite te bongoere... dat is hier helemaal het geval niet.
De dame gaf me echt eerlijk advies, luisterde naar wat ik wel en niet wilde en heeft me een bril verkocht waar ik echt heel kontent mee ben. Voor een onzeker persoon als ik is dit de optieker waar ik vanaf nu altijd mijn bril zal halen. Klanteservice zoals het hoort, daar kunnen er andere (zonder namen te noemen ofc) wel een puntje aan zuigen.. ;)

Bril
Problemen op het begin gehad, maar specsavers heeft dit onmiddellijk opgelost.
Bedankt!

Toffe winkel!
Personeel is super vriendelijk en geeft goed advies in verband met welk montuur en welke glazen je best kan nemen.
Ze meten ook je ogen op met een ervaren opticien.

Respuesta de Specsavers (BE)
Heel goed geholpen kreeg alle aandacht…
Heel goed geholpen kreeg alle aandacht die ik nodig had om het juiste montuur uit te zoeken. En dat met 50% korting voor friends and family

Respuesta de Specsavers (BE)
De brillen waren niet juist geslepen
Men was zeer behulpzaam en vriendelijk maar de brillen waren uiteindelijk niet juist geslepen.
Ik neem aan dat mensen met een as afwijking toch nog steeds beter naar een oogarts gaan. Ondertussen heeft men contact met mij opgenomen en gaat er opnieuw gemeten worden.

Respuesta de Specsavers (BE)
Goede uitleg op alle vragen.
Hulp en uitleg bij kiezen montuur.
Er werd de tijd genomen om je te helpen.

Respuesta de Specsavers (BE)
Más información sobre otros tipos de reseñas.