Veldig dyktige folk og topp service fra start til slutt. Stort utvalg som passer alle budsjetter, og prisnivået er absolutt konkurransedyktig. God atmosfære og trygg oppfølging. Perfekt beliggenhet i... Ver más
La empresa ha respondido
Suverene folk på Specsavers Tillertorget! Kjempedyktig optiker, og meget dyktige damer som både informerte om forskjellige valg og utvelgelse av briller, samt flott service da jeg hentet ut mine tre... Ver más
La empresa ha respondido
Superbra service hele veien! Fra synstest til butikkopplevelse – alle de jeg møtte var blide, hjelpsomme og profesjonelle. Jeg følte meg sett og godt ivaretatt. Anbefales på det varmeste!
La empresa ha respondido
Specsavers tilbyr briller i mer enn 1000 forskjellige fasonger og farger. De blir fremstilt av det siste innen høyteknologimaterialer, blant annet titan og rustfritt stål. Våre egne produksjonslaboratorier, som er de tre største i Europa, kan tilby moderne høyteknologiske brilleglass, og med store volum kan vi selge dem til lave priser
Specsavers Norway AS, P.B. 788 Sentrum, N-0106 Oslo, Norway, Oslo, Noruega
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Betjening som ser deg og tar deg vel imot når du kommer inn i butikken.

Respuesta de Specsavers Norge
Super butikk og betjening! Og gode tilbud på briller og solbriller.

Respuesta de Specsavers Norge
Kjempegod service! Herkules kjøpesenter i Skien.

Respuesta de Specsavers Norge
Raskt, kundevennlig, og aller viktigst finnes det utrolig snille, hjelpsomme, og dyktige ansatte på Stange.

Respuesta de Specsavers Norge
Godt og organisert samarbeid fra alle som jobber der.

Respuesta de Specsavers Norge
Bra kundeservice, tilstedeværelse og gode priser

Respuesta de Specsavers Norge
Veldig dyktige folk og topp service fra start til slutt. Stort utvalg som passer alle budsjetter, og prisnivået er absolutt konkurransedyktig. God atmosfære og trygg oppfølging. Perfekt beliggenhet i sentrum!

Respuesta de Specsavers Norge
Hyggelige og hjelpsomme ansatte og gode priser

Respuesta de Specsavers Norge
Sartor (Specsavers Sotra) er Veldig bra!

Respuesta de Specsavers Norge
Veldig flink optiker Artur og hjelpsomme medarbeidere

Respuesta de Specsavers Norge
Missed my cataracts, sold me useless glasses, won’t refund.
I’ve been a customer at Specsavers Asker for a while, bought two pairs of computer glasses there. Last year I started having serious glare sensitivity, tired eyes, redness. My GP referred me to get tested for cataracts.
When I called Specsavers in December to book the test, they called me back saying I probably didn’t need one because they didn’t see cataracts in my August 2025 exam. Instead they recommended far-distance glasses. I trusted their advice and paid for glasses based on my old test. They were completely unusable. Worst headache of my life, couldn’t see past 2 meters.
When I asked for a refund, they said no. Only option was to remake them.
Months later, symptoms much worse, I went back for a new test. Result? Cataracts. Progressing fast. So they missed it in August, talked me out of following my doctor’s referral in December, sold me glasses I never needed, and now refuse to refund. On top of that I need new computer glasses too because the cataracts changed my prescription.
To top it off, when I went for my latest eye test they kept the unusable distance glasses, saying they’d wait until after my cataracts are treated to make new ones. So now they have both my money and the glasses, and I have nothing.

Respuesta de Specsavers Norge
Fikk all den hjelp som jeg trengte og mer til

Respuesta de Specsavers Norge
Dårlig info fra Specsavers Horten når det gjelder faktura. De satt forfallsdato 5 uker etter jeg bestilte briller. Brillene kom 9 dager etter bestilling. Da ringte de meg og sa at jeg ikke fikk brillene før faktura var betalt. Det kunne de sagt fra starten når jeg bestilte brillene

Respuesta de Specsavers Norge
God kundeservice, hyggelig og imøtekommende personale.

Respuesta de Specsavers Norge
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.