Jeg ønsker å gi en stor takk for svært god service. Dere var profesjonelle, grundige og hyggelige gjennom hele prosessen. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og opplevelsen hos dere. Anbefales på de... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
La empresa ha respondido
Ble godt tatt i mot når jeg kom inn på Synsam Rortunet. Her er det god kompetanse og opplever at jeg fikk god forklaring på alt jeg lurte på. Beste av alt er at jeg fikk spørmål om jeg trengte n... Ver más
La empresa ha respondido
Hyggelig ung dame, men hun virket helt uerfaren. Var optikerassistent. Vanskelig å bruke apparatene og fikk ikke gjennomført synsundersøkelsen p.g.a at et apparat ikke virket. Hun ville hele tiden utf... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Norges største optikerkjede med stor kunnskap og fokus på kvalitet. Kjøp dine briller, solbriller og linser hos oss i Synsam!
Información de contacto
Karl Johans gate 6B, 0154, Oslo, Suecia
- synsam.no
Ha contestado el 98% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
God erfaring
Mye hjelp fra tolmodige ansatte
Flink og behagelig optiker
Jeg ønsker å gi en stor takk for svært god service
Jeg ønsker å gi en stor takk for svært god service. Dere var profesjonelle, grundige og hyggelige gjennom hele prosessen. Jeg er veldig fornøyd med resultatet og opplevelsen hos dere. Anbefales på det varmeste.
Dere nailet både syn og stil – og gjorde hele opplevelsen skikkelig hyggelig
Dyktig ansatte som forklarte grundig og…
Dyktig ansatte som forklarte grundig og kunne svare på alt jeg lurte på. Var også super flink til å tilrettelegge for mine ønsker

Hyggelig besøk
Hyggelig, flink og kunnskapsrik medarbeider.
Alt gikk fint - også om abonnementsavtalen og bytte av brille.

Hyggelige og profesjonelle
Hyggelige og profesjonelle. Grundig undersøkelse med svar på alle mine spørsmål.

Respuesta de Synsam Norge AS
Veldig bra opplegg opplevdes som…
Veldig bra opplegg opplevdes som profesjonellt en seriøs og grundig aktør

Respuesta de Synsam Norge AS
Var hos en av deres optikerassistenter…
Var hos en av deres optikerassistenter og det var jeg også forrige gang,men jeg vil føle litt mer trygghet med en optiker ihvertfall noen ganger.Hvis jeg igjen neste gang også får en assistent vil jeg nok vurdere hva jeg skal gjøre.
Men dette er ikke en klage på han som jeg hadde,men heller på hvilken kompetanse som jeg blir tilbudt

Respuesta de Synsam Norge AS
Veldig bra oppfølging.og bra sørvis.og…
Veldig bra oppfølging.og bra sørvis.og flinke folk.

SKYGG UNNA …
Tok brilleabenomang på 3 briller Hadde en skade på ene brillen og sa at det skulle på forsikring Butikken fikk brillen og skulle få nytt glass. Rotet vekk brillen og da det var gått 4 uker etterlyste eg dei etter ytterligere en eke var eg innom igjen og ble da fortalt at eg måtte slutte å mase etter enda en uke var eg innom og da fant dei brillen i en skuff uten at dei var reparert Når brillen dukket opp fikset hadde dei forlenget abenomanget så det fikk eg ikke sagt opp da bindingstiden var over. Fikk da et nytt sett briller mot at den nye bindingstiden fortsatte . Men bindingstiden gjaldt alle 3 brillene så totalt har brillene kommet på over 52000kr SKYGG UNDER BRILLEAVTALE REN SVINDEL OG NESTEN UMULIG Å KOMME UT AV

Respuesta de Synsam Norge AS
Briller til bilkjøring fungerer ikke Problemer med lysforvrengning To par briller mislyktes
Jeg kjøpte briller til bilkjøring hos Synsam, og har allerede prøvd to par. Problemet med at lys fra billykter blir forvrengt er fortsatt til stede, og gjør det usikkert å kjøre. Håper Synsam får dette løst.

Hyggelig betjening
Hyggelig betjening. Likte dårlig at dere bruker KI på synsundersøkelse.

Respuesta de Synsam Norge AS
Med regelmessig undersøkelse av øynene gir du deg selv de beste forutsetningene for en god øyehelse.
Veldig hyggelig og profesjonell undersøkelse. Situasjonen ble forklart på en veldig forståelig måte.Jeg var veldig fornøyd.

Alle var så hjelpsomme og hyggelig
Alle var så hjelpsomme og hyggelig

Jeg hadde et problem
Jeg hadde et problem som de ville sjekke ut og fikk time til synsundersøkelse allerede dagen etter. Fant ut noen feil og jeg bestilte nye briller og glass. Veldig imøtekommende, hjelpsomme og hyggelige ansatte.

Veldig fornøyd
Jeg er veldig fornøyd med Synsam butikken på Sandvika storsenter.

Respuesta de Synsam Norge AS
Tommel opp til Synsam på Rortunet!
Ble godt tatt i mot når jeg kom inn på Synsam Rortunet.
Beste av alt er at jeg fikk spørmål om jeg trengte noe mere og de var fornøyd når jeg sa nei. Har opplevd tidligere på Synsam som et annet sted at de var veldig på å skulle få meg til å kjøpe abonnement jeg ikke har behov for.
Synsam Rortunet har fått seg ny fast kunde.

La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.
Más información sobre el proceso de revisión de Trustpilot.