Har tittat på denna spegeln ett tag och kom fram till att det är den rätta för våran hall i vårat nya drömhus. Man vet aldrig vad man kan förvänta sig med sidor man inte tidigare beställt ifrån. Men s... Ver más
Mycket bra service och trevligt bemötande! Den första spegeln levererades med Bring, men tyvärr var den transportskadad. Vi kontaktade kundservice på Spegelshoppen och de löste problemet direkt och... Ver más
La empresa ha respondido
Fungerade bra vid försäljning o leverans. Spegeln är snygg o stämmer helt överens med bild. Jag önskar att det hade varit en tydligare beskrivning på ljusstyrkan så jag hade förstått vad jag... Ver más
La empresa ha respondido
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 50% de las opiniones negativas
Suele tardar más de 1 mes en responder
Vi är väldigt nöjda
Vi är väldigt nöjda! Kommer garanterat återkomma.
Det blev lyxhotellskänsla på vår lilltoa. 😃 😃
Snabb leverans av den OOTROLIGT snygga spegeln. Lätt att installera och sätta upp. Snabbt mailsvar från kundtjänst då jag jag hade några undringar. Väldigt nöjd. 🧡
Toppen
Toppen. Kom när den skulle och var jättefin. Nu är den helt nyuppsatt så kan inte kommentera kvaliteten men hittills upplever vi den som mycket bra.
Kommer köpa av spegelshoppen igen.
Mycket hjälpsamma och serviceinriktade
Mycket hjälpsamma och serviceinriktade. Känns tryggt.
Med vänlig hälsning, Benny Andersson
Vi är så nöjda med vår underbara…
Vi är så nöjda med vår underbara spegel! Det är så bra att slippa att spegeln immar igen när man duschar .. så rekommenderar denna spegel som både är snygg och välfungerande! 🌟
Och jätte snabb leverans vilket vi uppskattade!!
Rund Spegel 120 avkapad underdel..
Mycket fin spegel som verkar vara av god kvalitet. Snabb leverans och bra emballerad. Spegeln oskadad trots transportskadat emballage. Det enda minus var att det inte fanns någon monteringsanvisning med i paketet. Endast en lapp med en QR kod som inte visade aktuell spegel.. Löste sig ändå men borrade extra hål i fästlisten så jag kunde montera 5 skruvar istället för 3. Använde båda de listerna på varandra för bättre hållfasthet..
Snabb leverans och snygg spegel!
Snabb leverans och snygg spegel!
Mycket nöjd!
Levde upp till våra förväntningar
Supersnabb leverans till dörren.
Väl emballerat paket.
Spegeln var lätt att montera med de medföljande skruvarna.
Bra funktioner som är lätta att styra och som stämde med beskrivningen på deras hemsida.
Snabb leverans men kom lite senare än…
Snabb leverans men kom lite senare än lovad utdelningstid.
Beställde extra stickpropp men hanen hade sneda kontakter så den går inte att använda. Liknande på spegelkontakten men lite mindre så den går i med lite milt våld!
Blev glatt överraskad av den snabba…
Blev glatt överraskad av den snabba leveransen.
Lita inte på 2-5 leveransdagar
Lita inte på 2-5 leveransdagar. Mycket besviken. Jag uppdatera er kring detta ärende!
Helt rätt med det ni svarat mig. Men det hände inget förrän jag hörde av mig till er och undrade vad som händer, lite sur!
Men nu är den på plats och fungera.

Respuesta de Spegelshoppen
Jag behövde en stor badrumsspegel (150…
Jag behövde en stor badrumsspegel (150 cm lång) med integrerad LED. De företag som kunde leverera en sådan som dessutom var snygg var spegelshoppen.se från Danmark och några från Polen. Det kändes säkrast att väljs den från Danmark. Att den dessutom var mest prisvärd samt att leveranstiden skulle vara kort om man valde någon av deras lagerförda modeller hjälpte ju till.
Jag blev positivt överraskad när spegeln dök upp redan dagen efter jag beställde.
Dessvärre så fungerade inte touchknapparna på spegeln, men jag fick snabbt feedback på detta när jag mailade dem om felet. Jag fick två val - fixa felet själv eller få den utbytt. Till hjälp skickade de en video på hur man fixade felet. Det var en liten limmad plastbox på baksidan som släppt, förmodligen vid transporten. Ett par silikonklickar så var det åtgärdat.
Mycket snabb och bra kundservice
Fick mycket snabb kundservice och ny vara som ersättning för den transportskadade på ett par dagar.
Snabb service och leverans
Snabb service och leverans. Dessutom fantastiskt snygg spegel som vägde upp mot förväntningarna.
Fantastisk kundservice otroligt seriöst…
Fantastisk kundservice otroligt seriöst företag
Fantastisk bra och snabb support.
Snabb och tillgänglig support, bra priser. Tummen upp
Väldigt bra
Väldigt bra! Snabb leverans, beställde en torsdag och hade spegeln på måndag.
Bra paketerat, inga skador eller dylikt vid leverans. Lätt att montera och koppla in och en väldigt fin spegel.
Allt som allt suveränt!
Jätte fint spegel och snabbt leverans
Jätte fint spegel och snabbt leverans. De finns alltid tillgängliga för att svara på alla dina frågor. Jätte trevligt kund service. Så njöda.
Stort tack Anders Jacobsen & Kenni Jensen från Spegelshoppen
Stort tack Anders Jacobsen & Kenni Jensen på Spegelshoppen för leverans av rektangulär spegel med LED-ljus och värme, 120x80 cm
Tack för att ni ordnade leverans i tid.
Bästa rekommendationen till er!
Gott Nytt 2025
Tack från en nöjd kund från Sverige
Sverige
Hej! Jag är väldigt nöjd med kundtjänsten, då jag fick svar på alla mina frågor, även på kvällarna. Personalen hjälpte mig att beställa spegeln och ordnade dessutom transporten, som levererade varan ända fram till min port. Innan jag beställde, läste jag recensionerna via Trullpris, och nu vill jag också lämna en recension med väldigt varma ord. Jag är en glad och nöjd kund, eftersom spegeln passade perfekt i vårt nya badrum!