Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg skrev en mail omkring min lukning af min Spirii ladebrik d. 28.3.2026. 3 uger senere har jeg fortsat ikke modtaget noget svar. Aldeles uacceptabelt!.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ringede sent om aftenen til Load kundeservice. På få minutter løste de vores problem, så vi igen kunne få ladt vores elbil op. Verdensklasse service og manden i kundeservice fortjener kæmpe ros.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

På besøk i København, jeg laster ned appen ved Refshalevej . Jeg fyller info og kobler VW ID4. Alt bra , grønt lys. Vi går inn i museet. Appen sier at bilen lades. Vi går ut 2 timer senere. Lyset står... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Hvis du vælger spirii skal du være klar på at bruge alt din tid på at skrive mails hvis du oplever problemer. Har nu i 2 måneder haft problemer med at gøre min lader offentlig for andre. Dette er åbe... Ver más

Información sobre la empresa

1. Estación de carga de vehículos eléctricos

Escrito por la empresa

Spirii er din full-service e-Mobility platform med markedets førende ladeløsninger til erhverv, det offentlige og private elbilister. I tæt samarbejde med vores partnere, sørger vi for enklere og smartere opladning af elbiler hjemme i privaten, hos virksomheder med el-flådebiler og medarbejder samt gæster i elbil, eller i det offentlige rum. Vi skræddersyr den helt rigtige løsning til dig og dit behov, så det altid er nemt at oplade elbilen og tage del i den grønne omstilling. Vores ladeapp Spirii Go giver alle elbilister nem adgang til opladning i hele Europa, og giver dig også mulighed for at betjene din ladeboks derhjemme. Med f.eks. funktionen "Tidsindstillet opladning", får du mulighed for at udnytte strømpriserne, som du også kan se i appen, når de er billigst. Du kan læse meget mere om os på vores hjemmeside www.spirii.com.

Información de contacto

1 estrella

Ha contestado el 95% de las opiniones negativas

Suele responder en menos de 48 horas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Når man ringer for at få teknisk hjælp

Når man ringer for at få teknisk hjælp, så får man en
en venlig og hurtig behandling, forklaret på en måde,
så enhver kan forstå det. Tak for det.
mvh. JAN

17 de febrero de 2026

Kære Jan

Tusind tak for din flotte anmeldelse og de 5 stjerner – det betyder rigtig meget for os.

Vi er glade for at høre, at du oplevede vores tekniske support som både venlig, hurtig og let at forstå. Det er vigtigt for os, at alle får den hjælp, de har brug for, på en klar og tryg måde.

Du er altid velkommen til at kontakte os igen, hvis du får brug for hjælp.

De bedste hilsner
Spirii teamet

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Står ved en lader og lige meget hvad…

Står ved en lader og lige meget hvad jeg gør virker det ikke ringer til support og bliver sat i venteposition
Ved de ikke det er vinter og 10 frostgrader kan da ikke stå og vente
Mit kabel er låst fast i laderen og ingen hjælp
Kommer aldrig til at bruge dem eller prøve deres møgladere igen

16 de febrero de 2026

Hej Henrik

Vi er kede af at høre om din oplevelse.

Hvis agenten du har snakket med ikke har været i stand til løse problemet, kan det ske at de ringer ind til vores specialister, for at høre om de har mulighed for at udrede problemet mens du er på linjen, så du kan komme godt videre.

Du er meget velkommen til at kontakte os på Support@spirii.com, så vi forhåbentligt kan hjælpe med at den slags problemer ikke opstår igen.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Var kommet til at starte den forkerte…

Var kommet til at starte den forkerte stander og ladet en anden bil op
Ringede ind blev mødt af forståelse om at alle kan begå en fejl
Penge returneret inde for 3 dage

3 de febrero de 2026

Hej Annita

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at du har været tilfreds med servicen.

Rigtig god dag!

Rigtig god service!

31 de enero de 2026

Hej Katrine

Tusind tak for din anmeldelse.

Vi er glade for at du har været tilfreds med servicen.

Sig endelig til hvis der skulle være noget vi kan hjælpe med i fremtiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super nem app og god kundeservice

Super nem app. Og rigtig hurtig hurtig kundeservice når man har brug for hjælp 😊😊

8 de febrero de 2026

Hej Susan

Tusind tak for din anmeldelse.
Det varmer i de kolde vintermåneder.

Sig endelig til hvis der skulle være noget vi kan hjælpe med i fremtiden.

INTET KUNDESREVICE !!!

Har siden 1.novenber 2025 haft aftale med Spirii.
De skulle stå for refusion af elafgift, men har endnu ikke modtaget noget som helst for hverkennovember eller december 2025. Har flere gange rettet henvendelse til dem på mail, og kun fået det svar tilbage at de er ved at kigge på sagen. Har flere gange ringet til deres servicenummer, hvor de hverken kan stille om eller oplyse nummer på nogen der kan hjælpe.Nu har jeg i 3 dage siddet og ventet på at der skulle ringes tilbage til mig, men INTET er sket.
Så overvejer virkelig om min aftale med dette firma skal forsætte.

23 de enero de 2026

Hej Kunde

Vi er selvfølgelige kede af hvis der skulle være sket en fejl.

Vi har bedt om dine oplysninger herigennem, så vi kan undersøge din sag nærmere.

Vores servicetelefon kan ikke hjælpe med regnings-spørgsmål eller spørgsmål til din aftale, dette bliver også oplyst inden du når frem til en serviceagent.

Vi håber at komme i kontakt med dig.

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Spiiri ladestanderne på DTU virker…

Spiiri ladestanderne på DTU virker ualmindelig dårligt. Gang på gang går opladningen ikke i gang selvom man følger vejledningen minutiøst og jeg skal vade frem og tilbage for at tjekke, forsøge på ny og konstatere det ikke virker. Jeg håber DTU snart skifter ladeoperatør. Det er ca. hver 3. gang jeg oplader min bil Spiiri på DTU ikke virker. Og jeg oplever aldrig problemer når jeg lader hos andre ladeoperatører.

22 de enero de 2026

Hej Peter

Vi kan se at vi tidligere har været i kontakt med dig, og vi har kontaktet dig på ny.

Sidst vi var i kontakt, bad vi noget mere information omkring din oplevelse, som bedre ville muliggøre at vi kunne tage aktion på et eventuelt problem, det information fik vi desværre aldrig.

Vi beklager din dårlige oplevelse og håber at du vil give os chancen for at forbedre denne.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det virker jo aldrig ved Ringsted

Det virker jo aldrig ved Ringsted. Kæmpe frustration.
Eneste sted jeg har problemer

18 de enero de 2026

Hej Anders

Vi er kede af at du har oplevet problemer med din opladning.

Vi vil meget gerne undersøge hvad der er gået galt, derfor må du meget gerne række ud til os på - Support@spirii.com - Så kan vi forhåbentligt komme til bunds i sagen.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Spiirii er det mest utålelige skrammel

Spiirii er det mest utålelige skrammel. Andre ladefirmaer fungerer glimrende men Spiiri i Lüders Parkeringshus taber forbindelsen igen og igen og igen, så man må vade frem og tilbage fra ens bolig for at sætte ladning igang igen. Håber By og Havn dropper Spiirii og laver en aftale med nogle antydningsvis kompetente

18 de enero de 2026

Hej Klaus

Vi er er kede af at du har haft nogle dårlige oplevelser.

Vi gør alt hvad vi kan for sikre den bedst mulige driftsoplevelse på de ladestandere som vi opererer for vores kunder, ud fra de omstændigheder der er.

Vi har kigget på din, efter din snak med vores tekniske telefonsupport, og vi kan bekræfte det som du er blevet fortalt, at det er din bil der stopper opladning. Vi vil meget gerne prøve at hjælpe dig med den problemstilling, i en god tone selvfølgelig. Vi har taget kontakt til dig pr. mail.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Manglende levering og ingen svar fra support

Jeg bestilte en Spirii Ladebrik den 15-12-2025. Ifølge ordrebekræftelsen skulle varen afsendes inden for 5 hverdage med en forventet leveringstid på op til 15 hverdage.

Der er nu gået omkring en måned, og jeg har hverken modtaget varen eller fået nogen information om afsendelse eller forsinkelse. Jeg har kontaktet Spirii support for at få en status, men har ikke modtaget noget svar.

Manglende levering kombineret med manglende kommunikation og manglende svar fra support er ikke acceptabelt. Jeg forventer som minimum at blive informeret, når en ordre ikke kan leveres som lovet.

17 de enero de 2026

Hej Dennis

Der er desværre en forsinkelse på fremsendelse af ladebrikker, efter at PostNord er stoppet med at levere breve. Vi er i dialog med flere leverandører omkring den bedst mulige løsning fremadrettet.

Vi beklager ventetiden og besværet.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Altid venlig og hurtig tilbagemelding…

Altid venlig og hurtig tilbagemelding på de spørgsmål man kan have.
Bliv ved med det!

13 de enero de 2026

Hej Erik

Vi er glade for at du sætter pris på vores service, sig endelig til hvis den skulle være nødvendig i fremtiden.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg har den 25.11.2025 sendt en…

Jeg har den 25.11.2025 sendt en udmelding af Spirii, med virkning pr. 31.12.2025, så jeg har overholdt fristen som er løbende måned + 1 måned opsigelsesperiode.
Spirii har kvitteret for modtagelsen, og skriver de vil frigive min Zaptec ladeboks denne dag, så jeg kan logge på Zaptec appen, det er ikke sket.
Spirii bliver ved med at trække penge fra min konto, det kan jeg kun stoppe ved at spærre kortet, som kan blive nødvendigt.

13 de enero de 2026

Hej Per

Vi kan godt se at der desværre er sket en menneskelig fejl i håndteringen af din opsigelse.
Dette beklager vi.

Vi har sidenhen været i kontakt og har fået overdraget din boks til dig, og har rettet til i den betaling der fejlagtigt er blevet opkrævet.

Vi håber at du ellers har været glad ved din aftale og at dette ikke overskygger dette.

Manglende udbetaling

Den 28. Dec. 25 skrev vi om manglende udbetaling på afgiftrefusion og vi har endnu ikke hverken hørt fra dem eller set de penge, vi har tilgode 😡

28 de diciembre de 2025

Hej Niels,
Jeg er ked af at i mangler udbetaling af refusion.

Jeg kan se at min kollega vendte retur til jer i fredags, og er i gang med at undersøge det med vores finansafdeling. Vi skal beklage den lange svartid - der har været utrolig travlt grundet jul og nytår.

Rigtig god dag.

Det ligner svindel

Det ligner svindel!
På deres ladestander står en pris, men når du er færdig med at lade får du en kvittering med en anden højere pris! I mit tilfælde er prisen ca 10% højere end annonceret.
Spændende om de svarer fra deres support!

Dumt copy-paste svar. Det er da fint at I har 'dynamiske priser', men hvis I ikke oplyser om det, så er det en overtrædelse af reglerne!
På jeres skærm står der klart og tydeligt en pris: "3,49 pr kwh".

30 de diciembre de 2025

Hej Brian

Prisen på lokationen du har opladt på, er dynamisk og følger udviklingen på spotprisen af el.

Vi har kontaktet dig på mail ang. dette.

Vi beklager din oplevelse og håber at vi i fremtiden kan gøre denne bedre.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Det er tredje gang at spirii opladeren…

Det er tredje gang at spirii opladeren ikke virker, og support kan ikke rigtig gøre noget. Det virker useriøst og jeg er helt stoppet med at forsøge at benytte mig af deres opladere.

12 de diciembre de 2025

Hej

Vi er ked af at høre om din oplevelse.

Jeg har bedt om at få dine kontakt oplysninger, så vi bedre kan undersøge sagen du henviser til.

Vi beklager selvfølgelig din dårlige oplevelse, og vil meget gerne genbesøge sagen, så vi kan få dette løst.

Spirii leverer varen

Spirii leverer en super ladeløsning og samtidigt også en fantastisk service, når man kontakter dem.

De har mine bedste anbefalinger:-)

23 de diciembre de 2025

Respuesta de Spirii

Tusind tak for de flotte ord og de 5 stjerner!
Det glæder os virkelig at høre, at du er tilfreds med både ladeløsningen og servicen. Vi sætter stor pris på din anbefaling – og du er altid velkommen til at kontakte os, hvis vi kan hjælpe igen.

Bedste hilsner
Spirii teamet

Modtog ikke min refusion

Modtog ikke min refusion, skriver til dem ingen reaktion, vil absolut IKKE anbefale Spirii!
Har også prøvet at ringe derind, spild af tid!

ordet kundeservice findes ikke her !

1 de diciembre de 2025

Hej Søren

Vi har svaret din henvendelse fra i fredags.
Vi beklager at der er sket en fejl i synkroniseringen mellem to systemer, som gjorde at du ikke fik tilsendt din opgørelse. Vi har sendt dig opgørelsen nu.

Sig endelig til hvis der skulle være andet vi kan hjælpe med.

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Forkerte refusioner og ingen kundeservice

Måned efter måned modtager jeg ukorrekte refusioner og jeg er altid nødt til, at gennemgå dem for fejl. Mails til kunde supporten forbliver ubesvaret. Jeg er stoppet med at bruge min ladeboks hjemme, da jeg har mistet al tiltro til Spirii.

7 de noviembre de 2025

Kære Niels

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.

Vi er meget kede af, at du har haft problemer med ukorrekte refusioner og manglende svar fra vores kundesupport.

Vi stræber efter at opretholde hurtige svartider, men vi er klar over, at vi ikke altid har levet op til dette.

Vi har noteret os de fejl, der er opstået i dine afregninger, og som nævnt i vores tidligere kommunikation er vi i gang med at gennemgå alle dine transaktioner nøje for at sikre, at du får en korrekt samlet afregning - vi ønsker at genopbygge din tillid til Spirii og gøre vores bedste for at løse disse problemer.

Tak for din tålmodighed, vi ser frem til at forbedre din oplevelse med os.

Bedste hilsner
Thomas - Spirii

Hurtig og præcis bistand

Hurtig og præcis bistand. Jeg er meget tilfreds.

25 de noviembre de 2025

Hej

Tusind tak for den fine anmeldelse.

Vi sidder klar hvis der skulle være noget vi kan hjælpe med i fremtiden.

Uhyggelig lang svartid

Jeg kontakter Spirii 29 Okt. for at opsige min service aftale.
3 Nov. får jeg et svar fra "Nicklas" at han har videresendt sagen til kundeservice. Siden da har jeg intet hørt.
Jeg har i dag 27 Nov rykket for svar men har ikke høje forventninger.

27 de noviembre de 2025

Hej Henrik

Vi har sendt sagen videre til din operatør, som skal håndtere din opsigelse.

Vi står ikke for din aftale og derfor kan vi selvfølgelig ikke bekræfte din opsigelse.

Vi er kede af din reaktion på vores mail, og håber at du får den afklaring som du ønsker.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.