Ladede i juli. Blev faktureret i oktober. Spirii skriver til mig, at en teknisk fejl har betydet, at nogle opladningssessioner i juni ikke blev afsluttet korrekt i deres system. Det må man jo så se om... Ver más
La empresa ha respondido
if you want cheap electricity - go with SPIRII. But if you want customer service when invoices are wrong, when you want immediate support when you can not charge with the Spirii app in another Euro... Ver más
La empresa ha respondido
Min oplevelse med Spirii har været særdeles positiv. Jeg kontaktede supporten i forbindelse med afmontering af en ladeboks, og jeg fik både hurtig, kompetent og meget imødekommende hjælp. De... Ver más
La empresa ha respondido
Jeg har været kunde hos Aura i de sidste over 1.1/2 år og har købt en Zaptec opladerboks og har haft en service aftale gennem SPIRII. Pga. flytning var jeg nødt til at opsige aftalen for opladeb... Ver más
La empresa ha respondido
Spirii er din full-service e-Mobility platform med markedets førende ladeløsninger til erhverv, det offentlige og private elbilister. I tæt samarbejde med vores partnere, sørger vi for enklere og smartere opladning af elbiler hjemme i privaten, hos virksomheder med el-flådebiler og medarbejder samt gæster i elbil, eller i det offentlige rum. Vi skræddersyr den helt rigtige løsning til dig og dit behov, så det altid er nemt at oplade elbilen og tage del i den grønne omstilling. Vores ladeapp Spirii Go giver alle elbilister nem adgang til opladning i hele Europa, og giver dig også mulighed for at betjene din ladeboks derhjemme. Med f.eks. funktionen "Tidsindstillet opladning", får du mulighed for at udnytte strømpriserne, som du også kan se i appen, når de er billigst. Du kan læse meget mere om os på vores hjemmeside www.spirii.com.
Bragesgade 8A, 2200, København, Dinamarca
No consta que haya invitado a opinar recientemente
Ha contestado el 95% de las opiniones negativas
Suele responder en menos de 48 horas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Måned efter måned modtager jeg ukorrekte refusioner og jeg er altid nødt til, at gennemgå dem for fejl. Mails til kunde supporten forbliver ubesvaret. Jeg er stoppet med at bruge min ladeboks hjemme, da jeg har mistet al tiltro til Spirii.

Respuesta de Spirii
Hurtig og præcis bistand. Jeg er meget tilfreds.

Respuesta de Spirii
Jeg kontakter Spirii 29 Okt. for at opsige min service aftale.
3 Nov. får jeg et svar fra "Nicklas" at han har videresendt sagen til kundeservice. Siden da har jeg intet hørt.
Jeg har i dag 27 Nov rykket for svar men har ikke høje forventninger.

Respuesta de Spirii
Normalt plejede de bare at være langsomme men nu er de bare stoppet med at udbetale refusion, og helt umulige at få nogen form for kontakt med, men sjovt nok når man giver op og siger abonnent op går det hurtigt selvom man har betalt for den næste måned så stopper det med det sammen, men det formeget betalte og den næste måned refusion ser man så heller ikke noget til

Respuesta de Spirii
Jeg har siden, jeg lavet en enkelt kort opladning 1. november til dato ikke modtaget mit reservationsbeløb tilbage, jeg har skrevet flere gange til supporten, og intet svar. Hvad pokker sker der for jeres kundesupport? og "stjæler I folks depositum" ?- førend jeg kender årsagen og får mine penge retur - kommer jeg hverken til at bruge jer eller anbefale jer.

Respuesta de Spirii
Har nu forsøgt i en uge at få min refusion tilbage , har sendt flere mails til support , men uden nogen form for respons fra kundeservice , hvad sker der ?

Respuesta de Spirii
Vi havde bestilt oplader til vores elbil. Vi fik at vide at det ville tage 2 uger. Her 2 måneder senere efter mange henvendelser til dem og den tekniker de har tildelt os har vi stadigvæk ikke en oplader. Jeg vil advare mod denne useriøse firma. Du gør bedst i at vælge en anden.

Respuesta de Spirii
Jeg skiftede i Maj til Aura el inkl. elbilopladning med refusion. Det er desværre Spirii der styrer refusionen. Jeg har fået en kreditnotaer hver måned. Da jeg tilfældigvis checkede min bankkonto for en måned siden opdagede jeg at jeg aldrig havde fået nogen penge overført. Jeg ringede selvfølgelig til Spirii og opdagede at deres fakturasupport ikke kan kontaktes telefonisk. Jeg skulle skrive en e-mail til dem. Det har jeg gjort nu tre gange. Eneste svar er: "Vi har ikke hørt tilbage fra dig, og derfor vil vi blot informere at denne sag lukkes inde ved os."
Så de har stadig mine penge og der er ingenting jeg kan gøre ved det...
Det virker desværre som om, at Spirii totalt har lukket deres support. Jeg skrev til deres support midt i oktober, og har fulgt op 3 gange siden, men får simpelthen ingen svar.
Desværre er årsagen til jeg gerne vil i kontakt med Spirii også ærgerlig. Siden starten af 2023 har jeg haft store problemer med opladning på min Zaptec Go leveret gennem Spirii. Problemerne gik fra periodiske, til at jeg aldrig vidste hvornår min bil ville være ladet eller ej. Selv da med alt timer osv slået fra, vidste jeg aldrig om laderen ville strejke efter nogle få kWh. Jeg var derfor nødt til at stå op om natten og tjekke flere gange, hvis jeg var afhængig af strøm til at køre. Tit betød det jeg skulle ud og koble bilen fra og til 3-4x.
Spirii blev ved med at fastholde, at det var min bil der er problemet, og sagde det eneste de kunne se, var at bilen pausede opladning.
Jeg endte derfor med at måtte bestille en Tesla ranger ud, som grundigt gennemgik bilen. Han endte med at have en Remote ekspert på, da han simpelthen ikke kunne finde noget.
Herefter lykkedes det langt om længe at få Spirii til at sende en elektriker ud, som hurtigt konstaterede med test grej at min boks var defekt, og den blev herefter skiftet for nylig. Siden har der ingen problemer været.
Men.. Jeg har brugt ufatteligt meget tid på det her problem, og det har kostet dyrt i opladning ude i byen og en regning til Tesla. Det er på ingen måde fair, at jeg skal bøde for Spiriis manglende evne til at fejlsøge og vedkende sig fejl. Derfor mener jeg som minimum Spirii skal dække regningen til Tesla, som reelt gør Spiriis arbejde, ved med trial and error at konkludere ladeboksen er defekt.
Så min oplevelse er desværre at Spirii har dårligt styr på tingene, og at det kan tage år at få dem til at hjælpe én i henhold til serviceaftale.
Jeg har oplader for første og nok også sidste gang hos Spirii.
Jeg er blevet trukket to gange for samme opladning. Heldigvis opdager jeg det og kontakter dem via kundesupport. Jeg har hverken modtaget et tak for din henvendelse eller en egentlig besvarelse på min e-mail.
Det undrer mig overhovedet, at et firma kan dobbelt hæve beløbet.

Respuesta de Spirii
Tilbagebetaling af elafgift er ikke kommet som aftalt og lovet. Skriftlige henvendelser til kundesupport bliver ikke besvaret. Det er tilsyneladende ikke muligt at komme i telefonisk kontakt til Spirii, undtagen ved tekniske problemer.

Respuesta de Spirii
Super hurtig og effektiv service, det viste sig at det var bilen som havde fået en opdatering, så ladeningen var sat i eco-mode

Respuesta de Spirii
Fantastisk kundeservice! Jeg blev ved en fejl trukket to gange, men deres support svarede hurtigt og løste alt inden for én dag. Virkelig professionelt og nemt!

Mærkeligt selskab.
Deres teknisk support at til 5 stjerner.
Deres support (som an kun kan skrive til)
Svare ikke på henvendelser.
Jeg har skiftet kreditkort og så beder spiiri
om nyt kort indlagt
Dette er ikke mulig da korter bliver afvist.
har prøver med min kones kort med samme resultat.
Det ville være rart med et svar?.

Respuesta de Spirii
Har skrevet en mail for en uge siden, har stadig ikke hørt noget og man kan ikke komme til at tale med en medarbejder hvis man har bøvl med at få penge retur fra firma kreditnotaer

Respuesta de Spirii
Vil absolut ikke anbefale det selskab.
De reserve 500,- kr i forbindelse med opladning som I forvejen er i den høje ende. Og kan ikke finde ud af at slette resten af det reserverede beløb, selv om de selvfølgelig har fået deres betaling. Alle andre af de selskaber jeg har brugt sletter / tilbageføre samme dag eller senest dagen efter. Kom nu i gang spirii og ret op på dette... Efter utallige mail og første svar efter en uge og kommunikation med dem i over 14 dage. Snakker de bare en efter munden og der sker intet. Så drop dette selskab hvis i vil have en god oplevelse når i skal lade. Bruger dem aldrig igen ..

Respuesta de Spirii
Jeg kan godt forstå, at Spirii reserverer et beløb ved opladning – men 500 kr. er allerede i den høje ende. At de så fastholder 460 kr. i helt op til 30 dage, er fuldstændig uacceptabelt. Det er alt for længe, og det har jeg aldrig oplevet hos andre udbydere, hvor reservationen bliver frigivet, så snart betalingen er trukket.
Det her er simpelthen dårlig praksis, og jeg bruger aldrig Spirii igen.

Respuesta de Spirii
Meget hjælpsomme da jeg havde spørgsmål om afregning af strøm.

Respuesta de Spirii
Det var en professionel support fra start til slut i mit tilfælde. Det er yderst professionelt at blive sendt videre til mere erfaren medarbejder, når den man starter med giver udtryk for ikke kan hjælpe yderligere, men så blive sendt videre til en mere erfaren medsarbejder

Respuesta de Spirii
Forsøgte igår at lade i Langeskov. 2 gange har de reserveret 500 kr på mit kort. Frigives 2/10. Så mine penge er ikke til rådighed for mig i det tidsrum. Og jeg fik ladet 0,000 kWh.
I er til intet andet end irritation og ubelejlighed.
Jeg har modtaget et meget langt svar. Og det er lige så ubrugeligt som deres ladestander. EDF stod der vist på den. Og så Spirii på kontoen for at forvirre og nok lige trække lidt. Sådan er det jo med svindlere. Men jeg holder øje med jer.