2,0

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que solicite reseñas

2,0

Todas las opiniones

2 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Comprobamos las opiniones

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ongelooflijk dat Spirit nog fietsen mag…

Ongelooflijk dat Spirit nog fietsen mag leveren in Nederland! Ik heb een fiets gekocht voor mijn dochtertje van 10 jaar. Na nog geen jaar kan deze naar de schroothoop. Het is de allerslechtste Chinese troep. Bizar dat dit in Nederland verkocht mag worden! Elke verkoper zou de gevangenis in moeten vanwege het moedwillig in gevaar brengen van onze kinderen. Wanneer grijpt de overheid in tegen dit merk om onze kinderen te beschermen??!!

19 de diciembre de 2025

Gewoon bagger

Paar jaar geleden een Spirit fiets gekocht voor €375. Voor dat bedrag had ik wel wat meer kwaliteit verwacht. Problemen begonnen direct al. Ik kreeg de remblokken niet recht en gebalanceerd waardoor de ene kant steeds tegen de wiel aan schuurde. Laten repareren door een fietsenmaker maar duurde niet lang voordat dit weer uit balans raakte. Binnen 3 jaar is de fiets total loss doordat het werkelijk overal is doorgeroest. Ik heb zelden zulk slecht materiaal meegemaakt. Waardeloos.

12 de septiembre de 2025

Mensen wees gewaarschuwd

Mensen wees gewaarschuwd. Koop geen fiets bij dit bedrijf.
Waardeloze oplichters.
Ze leveren alleen maar regelrechte rotzooi.
Ze houden je aan t lijntje en je zit met diepe ellende.
Mensen lees deze revieuws goed en ga niet met dit bedrijf in zee.
Wees een gewaarschuwd mens

Datum van ervaring: 15 januari 2025

Bewerk

15 de enero de 2025
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Erg slechte ervaring met de…

Erg slechte ervaring met de klantenservice gezien ze niet eens een oplossing hebben voor kwijtraken van de accu sleutel en hoor vervolgens dat ik hem maar het beste eruit kan boren. Bizarre praktijken gezien dit mij een veelvoorkomend probleem lijkt te zijn.

21 de noviembre de 2024
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Te zwaar en onghandig

3 jaar geleden de Spirit Avance Plus N8 aangeschaft via City bikes. Deze laatste is zeker geen aanrader! Klantenservice is zeer beperkt en bij een klacht 1 maand na 24 maanden werd ik gewoon weggestuurd. Terwijl je van een dergelijk product toch echt meer service verwachten.
De fiets zelf vind ik persoonlijk te zwaar en onhandig in gebruik. Hij fietst op zich prima, versnellingen werken goed en ook de ondersteuning is ruim voldoende. Roest heb ik na bijna 3 jaar nog niet gezien. Maar ik ga hem wel inruilen voor een betere, stabielere fiets.

19 de octubre de 2023

KOOP GEEN FIETS VAN DIT 'MERK'

KOOP GEEN FIETS VAN DIT 'MERK'. Echt vreselijk. Als ik stopte met trappen, vloog de ketting eraf. Moest naar Zaandam om het te laten repareren. Echt bizar. Nu is het tandwiel weer stuk. Moet ik weer naar Zaandam.

Verder was bij de levering de stang waar het zadel ingaat te breed, moest ik daar weer over mailen.

Oh en de fiets roest echt abnormaal snel!!

Echt nogmaals koop hier geen fiets!!!

3 de agosto de 2024

Gevaarlijk

Kijk uit waar je koopt en zeker niet hier. Accu ontploft tijdens opladen met als gevolg brand, complete benedenverdieping onbewoonbaar. En vanuit spirit totaal niks nog niet eens van ow wat erg, of iets.

23 de mayo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte klantenservice, kwaliteit zeer laag

Slechte klantenservice
Slechte fiets met gebreken
Kwaliteit laag

Uiteindelijk ben ik al maanden bezig met dit bedrijf en krijg ook nog geld terug van een retourzending. Tot op heden geen reactie

Wees gewaarschuwd

Dit bedrijf is niet te vertrouwen

31 de enero de 2024

Geen fiets kopen hier

Eigenlijk nog niet eens 1 ster waardig.
Kreeg een kapotte fiets opgestuurd.
Service NUL. Ik moest zelf maar naar ze winkel komen (niet in de buurt).
Of een nieuwe fiets bestellen EN DUBBEL betalen. En dan de oude terugsturen. Koop je fiets ergens anders!!!

1 de noviembre de 2023
Valorada con 2 estrellas sobre 5

Tegenvaller

Uiterlijk, kleur en prijs trokken me aan in de spirit daily N3 fiets.
Ondanks raad dit niet te doen maar naar een degelijke rijwielhandel te gaan toch online deze fiets besteld.
Ook, omdat ik had gelezen dat deze fiets tot de 5 beste aankopen zou horen. Wel, het zadel zakte bij iedere hobbel maar beneden waardoor een fietsenmaker dit helemaal heeft moeten veranderen, stang waaraan zadel vastzat veel te dun vlg hem. Hij ontdekte verder dat de trappers gevaarlijk los zaten en ieder moment konden breken. Al met al ongeveer 100 euro aan kosten dankzij eigen wijsheid. Ik hoop voorlopig zonder trammelant te kunnen blijven fietsen maar zou het niet weer doen. Gewoon naar een rijwielhandel gaan ,dat is echt het beste!

8 de marzo de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Trap er niet in. Rotzooi!

Rommel. Doen zich voor als Nederlandse bouwkwaliteit fietsenmerk. Chinese troep! Ding roest weg waar je bij staat. Pak dit soort oplichting aan! Ouder kat in de zak gekocht. Dochter verdrietig.. De Action zou zich nog schamen voor deze meuk.

20 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Klein ongelukje gehad met spirit fiets

Klein ongelukje gehad met spirit fiets. Voorvork krom. Is nog net niet van zilverpapier. Probeer nu via klantendienst een andere voorvork te bestellen. Ze reageren totaal niet. Bij levering al problemen met achterlicht; ook dit is nooit goed opgelost.
Zelfs die ene ster is nog niet voldoende. Spirit dealer in de buurt gebeld. Die is met hetzelfde sop overgoten ... reageert ook niet.
Wordt aangeboden als Nederlandse fiets, bullshitz ... komt uit China ...

19 de agosto de 2022

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.