Spizz | Tapas ud af huset Opiniones

TrustScore: 4.5 sobre 5

4,5

Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Maden god og let at anrette. Fine priser, især med rabat. Let at gennemføre orden, dog lidt lang responstid inden den blev bekræftiget,

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Spizz er bare en stor oplevelse. Kommunikationen mellem køkkenchefen og mig var venlig og nem. Fleksibel levering, som passede min situation og fantastisk, velsmagende og dekorativ mad. Jeg kan kun va... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tusinde tak for mad Super lækkert mad vi fik 11 forskellige hapser til min reception og fik kun ros fra gæsterne, og en super service af seb han var helt fantastisk lige fra første spørgsmål til si... Ver más

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Bestilte spansk charcuteri. Pølse og ost smagte godt, men brødet var tørt og der fulgte ikke smør med, som der stod i beskrivelsen. De medfølgende kiks var totalt smadrede og smidt ned i en plastik be... Ver más

La empresa ha respondido

Información sobre la empresa

1. Catering

Escrito por la empresa

Spizz Catering tilbyder tapas ud af huset til både private og virksomheder. Vi leverer mad til fødselsdage, konfirmationer, barnedåb, bryllupper, receptioner, firmaarrangementer og andre selskaber. Vi har fokus på velsmagende tapas, friske råvarer og flotte anretninger, så kunderne får en nem og lækker cateringoplevelse. Vores menuer består blandt andet af spanske og italienske inspirerede tapasretter, oste, charcuteri, brød, små specialiteter og mulighed for vegetariske og glutenfri løsninger. Hos Spizz Catering går vi op i god service, tydelig kommunikation og levering til aftalt tid. Vores mål er at gøre det nemt for kunden at holde et arrangement, hvor maden både smager godt, ser flot ud og mætter gæsterne.

Friske råvare

Vi laver altid på dagen

Vores spanske retter er så frisk at vi laver dem 1 time før i ønsker at få dem i.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Todas las opiniones

39 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Rigtig god mad

Respuesta de Spizz | Tapas ud af huset

Tusind tak for den flotte anmeldelse! Vi sætter stor pris på din feedback og er glade for, at du havde en god oplevelse med vores tapas. Det betyder meget for os, at vores indsats bliver værdsat, og vi glæder os til at servere autentisk spansk tapas for dig igen i fremtiden.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Wonderful meal with a reasonable price…

Wonderful meal with a reasonable price ❤️highly recommended

9 de septiembre de 2024

Tak for lækker mad

Lækker menu og gode smagsvarianter

Lækker menu og gode smagsvarianter
Vores gæster elskede det.

It’s really awesome

It’s really awesome. Worth visiting

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Alt smagte frisk og godt

Købte Tapas fra Spizz, som virkelig var lækkert! Alt smagte frisk og godt, og der var en fin variation i retterne. Det var nemt at bestille, og maden kom hurtigt. Jeg bestiller helt sikkert igen – kan klart anbefales!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Den lette tapas menu smagte utroligt…

Den lette tapas menu smagte utroligt godt og var mere nordisk end spansk og gode varianter af vegetar. Det er absolut ikke sidste gang vi bestiller!

Anbefaler det til alle!

10 de agosto de 2024

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Så godt og så let at bestille

Så godt og så let at bestille. Alt gik rigtig godt. Leveret til tiden."

5 de septiembre de 2024

Virkelig lækker mad

Service der vil noget

Service der vil noget! Tak for super godt mad! 🤌🏽

5 de septiembre de 2024

⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Gods service, og maden er top kvalitet🫶🏻

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg vil gerne sige et stort tak for den…

Jeg vil gerne sige et stort tak for den fantastiske mad og den vidunderlige oplevelse, I skabte på min fødselsdag. Det var virkelig en dag, jeg aldrig vil glemme. Jeres mad var en sand fornøjelse, og jeg sætter pris på den indsats, I lagde i at gøre denne dag speciel.
Tak for alt!

30 de agosto de 2024

Tak for god mad 🫶🏻🫶🏻🫶🏻🫶🏻👍

Kan klart anbefales.

Kan klart anbefales.
Bestilt mange gange, skuffer aldrig!👍

Lækkert luksus tapas

Lækkert luksus tapas. Smager vildt godt også får man noget for penge.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi bestilte 5 x 22 retters luksus menu…

Vi bestilte 5 x 22 retters luksus menu samt husets Dessert til et mindre familie arrangement. Spizz kan klart anbefales! Det smager virkelig godt, og de har en fantastisk kundeservice! Vores ene søn har allergi for nødder, dette blev der taget hensyn til, og det syntes vi virkelig var en god oplevelse!

Spizz kan klart anbefales!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top service og fantastisk god mad

Super service, kom til aftalte tid og fantastisk mad, ikke sidste gang jeg bestiller. Klart anbefalde det.

Fødselsdag

Vi havde bestilt buffet til en fødselsdags arrangement. Det var nemt og maden var super lækkert. Kan klart anbefales!

Kære Tuncay,

Tusind tak for anmeldelsen

Vi glæder os til at lave lækker spanske retter til jer igen :)

Mvh Seb

La experiencia Trustpilot

8 consejos para escribir buenas reseñas.