Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg oplevede nok den bedste kundeservice jeg har prøvet. Der skete en fejl i første omgang, men det kan jo ske alle steder. Efterfølgende den måde de rettede op på fejlen var bare helt sublim. Det... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Jeg skriver sjældent en anmeldelse, men denne gang kan jeg ikke lade være. Aldrig har jeg oplevet så god en kundeservice. Jeg opgav en bestilling fredag ved frokosttid, hvoraf den ene vare var en bes... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hej Det er noget af en rigtig god oplevelse når man kontakter sport Nordic for hjælp og hjælp for man hurtigt så jeg er nu igang med af dele mine oplevelser til resten af min håndbolds verden så de... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi købte julegaver til ungerne og alle 4 ting var på lager og hurtigt pakket og klar til afhentning. Thomas var super behjælpelig ifm afhentningen. Skal klart handle klubvarer her igen.

La empresa ha respondido

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Håndbold

Hej
Det er noget af en rigtig god oplevelse når man kontakter sport Nordic for hjælp og hjælp for man hurtigt så jeg er nu igang med af dele mine oplevelser til resten af min håndbolds verden så der er andre der kan få den oplevelse som jeg lige har fået
Sportslig hilsen Henny fra Amager sk og Damsø

10 de octubre de 2024

Fantastisk kundeservice

Jeg oplevede nok den bedste kundeservice jeg har prøvet.
Det var bare fantastisk at opleve den kundeservice og venlighed.
Vil helt sikkert handle der igen.
1000 stjerner herfra 😀

17 de septiembre de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Kundeservice i verdensklasse !!!

Jeg opgav en bestilling fredag ved frokosttid, hvoraf den ene vare var en bestillingsvare med personligt print. Jeg mailer efterfølgende et spørgsmål, og bliver så ringet op af shoppen. Der er han allerede i gang med at printe kørertrøjen, som blev sendt samme dag, og som jeg så allerede kunne hente i dag. Fantastisk!!!

21 de abril de 2023
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Lækkert tøj med klub logo.

25 de diciembre de 2020

Hej Karina.
Tak for din fine anmeldelse. Glad for at det hele gik som planlagt. Rigtig godt nytår.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super god service og helt igennem…

Super god service og helt igennem professionel behandling.
Hasteopgave der blev løst, og resultatet var rigtig godt.

Ikke sidste gang jeg bruger Sport Nordic

Hej Mero.
Tak for din anmeldelse. Glade for at vi nåede det hele selv om der var pres på. Du er altid velkommen tilbage.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hurtig og super fin service.

Hurtig og super fin service.
Kan kun anbefales....

Respuesta de Sport Nordic

Hej Nete. Tak for din fine anmeldelse. Vi prøver at holde service skruen lige i vandet fremover. :)

Hurtig og personlig service

Hurtig og personlig service. De er kompetente og er altid klar på at hjælpe dig i mål. Kan varmt anbefales

23 de enero de 2020

Respuesta de Sport Nordic

Hej Casper. Tak for din anmeldelse... og ikke mindst anbefaling. Vi kæmper videre med serviceniveauet og stiler mod den sidste stjerne. Godt nytår

Kan kun anbefales

Kan kun anbefales, hurtig levering og god service 👍

Respuesta de Sport Nordic

Hej Jeannie. Tak for din fine anmeldelse. Vi arbejder videre med at holde serviceniveauet højt. Godt nytår.

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.