La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Visserligen snabb service men jag fick två paket, mitt och även en annan kunds vara. Den var också adresserad till mig men inuti låg hennes följesedel, så jag skickade vidare den till henne. Uppdat... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Undvik detta företag! Beställde en aktivitetsklocka till mitt barnbarn i julklapp. Tyvärr visade sig storleken på armbandet vara för stor, varför jag skickade tillbaka varan. Till min förvåning fick... Ver más

La empresa ha respondido

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde en blå smart watch (Vision…

Beställde en blå smart watch (Vision Smart)i augusti 2025, fick en svart. Efter två veckor sprack glaset. Önskade att de skulle laga glaset, mailkorrespondansen var onödigt utdragen. Sportsbuddy ifrågasatte hur klockan använts, informerade inte om att annat förfarande för reklamation krävs om köparen bor utanför Danmark och tog extremt lång tid innan de svarade på varje mail. Fick sedan upprepade gånger påminna om ärendet. Ville egentligen inte ha mer med dem att göra men vi enades om tillgodohavande kvitto. Beställde en ny blå klocka. Nu är vi framme i mitten av december: fick en svart klocka. Vi får se hur länge den håller.

9 de diciembre de 2025

Never order from Sportsbuddy

Worst experience ever.
Purchased 2 items from Sportsbuddy. None of them worked. Initiated a return after only about a week. Sportsbuddy kept trying to make us keep the items. Took a few weeks before we got the info we needed to return the items. When following up why the return was not completed, we got info that we sent them in too late and would not be refunded. We would get gift certificates instead.

So dissapointed.
Will never order from Sportsbuddy again.

8 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Komplettering av min upplevelse av…

Komplettering av min upplevelse av Sportsbuddy.
Jag fick senare ett svar på min kommentar från Sportsbuddy där en person vid namn Mads hörde av sig. Han skrev att jag kunde kontakta dem för att få en lösning på mitt ärende. Jag skickade då ett mejl till dem förra tisdagen men har dock ännu inte fått något svar (det har alltså nu gått en vecka). Jag är inte alls förvånad då Sportsbuddy inte verkar anstränga sig det allra minsta för att bemöta kunder som har problem med sin beställning samt handhavandet av den retur man gjort enligt deras anvisningar. Mycket dålig stil. Är det så de tror att de kan få nya kunder???

30 de enero de 2024

Varning för detta företag

Tyvärr visade sig storleken på armbandet vara för stor, varför jag skickade tillbaka varan. Till min förvåning fick jag tillbaka paketet i retur efter flera veckor då företaget inte ens hade brytt sig om att hämta ut detta. Jag tycker att de skött ärendet oprofessionellt och extremt dåligt. Det är ju inte trevligt att förklara för sitt barnbarn att julklappen var ett dåligt köp! Till eventuella köpare så undvik detta oseriösa företag!!! Satsa pengarna på något annat i stället.

21 de enero de 2024

Hej Juha

Tack för din recension. Jag är ledsen att du hade denna upplevelse hos oss, men som vi påpekar måste paket skickas direkt till oss och inte till utlämningsställen, varför du fick tillbaka paketet.

Kontakta oss gärna igen så att vi kan hitta en lösning på problemet.

Med vänliga hälsningar
Mads, Team Sportsbuddy

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Felaktig info o dålig kundservice

Klockan fungerade fint för stegräkning (tror jag), men felaktigt för puls och sömn. Sämsta var dock kundservice som var svåra att kommunicera med, inte särskilt servicinriktade och som fortfarande har min klicka "på lagning", snart 5 månader efter jag skickade in den (då den stängde av sig och kunde inte sättas på igen). Rekommenderas inte!

16 de junio de 2023

Hej Hanne

Tack för din recension. Jag beklagar att du har haft denna upplevelse hos oss, men som vi har gjort dig uppmärksam på har vi aldrig fått din vara och har därför inte kunnat undersöka klockan.

Med vänliga hälsningar
Mads, Team Sportsbuddy

Snabb service

Snabb service, från beställning till leverans. Jag har nu fått min sportklocka Veryfit V1, och tack vare en bra bruksanvisning som var lätt att hitta. Så gick det ganska så fort att få igång klockan. Jag har nu använt den ett tag, och jag är riktigt nöjd med den. Det som är bäst är batteri tiden som är 10 dagar, suveränt bra.

12 de noviembre de 2021

Mycket bra kvalitet

Mycket bra kvalitet, och passade till min produkt till 100%. Är super nöjd över hur snabbt produkten blev levererad. Och handläggningen av min beställning. Kommer handla mer av er i framtiden.

5 de octubre de 2021

Passade perfekt

Köpte ersättningsarmband till min Veryfit Pro.
Snabb leverans.
Passade perfekt och klockan ser ut som ny.

17 de agosto de 2021

Bra ljud

Bra ljud. Lättburen med anpassade tillbehör för bra passform.

8 de agosto de 2021

Fungerar utmärkt

Fungerar utmärkt. lite pyssel med att starta upp, men som 70++ är man ju inget proffs och det gick till slut med hjälp av "Help"

Hej Bibi

Tack för din anmälan. Jag är glad för, att du är tillfredsställd med din beställning.

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Snabb leverans. Verkar enkel att använda för mitt barn.

Hej Filip

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enkelt att beställa via en bra hemsida

Enkelt att beställa via en bra hemsida. Snabb hantering av ordern, produkterna kom enligt beställning på 3 dagar och levde upp till förväntningarna. Enkelt att konfigurera mot telefonen via appen som var enkel att förstå. Jättenöjda med dessa, kan starkt rekommendera dessa till övriga som är ute efter en prisvärd aktivitetsklocka till överkomligt pris.

Hej Jimmy

Snabb och fri frakt.

Snabb och fri frakt.
Mycket klocka för pengarna.

29 de marzo de 2021

Hej Mats

Aske

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.