Beställde en blå smart watch (Vision Smart)i augusti 2025, fick en svart. Efter två veckor sprack glaset. Önskade att de skulle laga glaset, mailkorrespondansen var onödigt utdragen. Sportsbuddy ifråg... Ver más
Klockan fungerade fint för stegräkning (tror jag), men felaktigt för puls och sömn. Sämsta var dock kundservice som var svåra att kommunicera med, inte särskilt servicinriktade och som fortfarande har... Ver más
La empresa ha respondido
Visserligen snabb service men jag fick två paket, mitt och även en annan kunds vara. Den var också adresserad till mig men inuti låg hennes följesedel, så jag skickade vidare den till henne. Uppdat... Ver más
Undvik detta företag! Beställde en aktivitetsklocka till mitt barnbarn i julklapp. Tyvärr visade sig storleken på armbandet vara för stor, varför jag skickade tillbaka varan. Till min förvåning fick... Ver más
La empresa ha respondido
No consta que haya invitado a opinar recientemente
No ha contestado las opiniones negativas
La gente también ha visto
Beställde armbandur typ Veryfit V3 o…
Beställde armbandur typ Veryfit V3 o fick hem dem rekordsnabbt,
mvh Christian Rohlin

Snabbt och Smidigt
Snabbt och Smidigt. Beställde på en fredag, paketet i brevlådan på tisdagen.

Full pott.
Full pott.
Snabb leverans.
Bra produkt så här långt.
Har bara haft den i 3 dagar men är nöjd.

Perfekt
Perfekt, snabb leverans och bra produkt enl beskrivningen.

Respuesta de Sportsbuddy
Mycket smidig och snabb leverans
Mycket smidig och snabb leverans. Hade en fråga till kundtjänst innan köpet och de svarade också snabbt.

Respuesta de Sportsbuddy
Snabb leverans och bra kommunikation!

Respuesta de Sportsbuddy
Barnen tycker det är kul
Skickades snabbt och kom fram efter några dagar.
Beställt Veryfit Kids till barnen, som ville ha aktivitetsklocka som sin pappa. De tycker det är kul att hålla koll på stegen.
Dock var appen inte kompatibel med deras paddor, men det löser jag genom att koppla de till min telefon istället.

Respuesta de Sportsbuddy
Det gick så snabbt att få hem varan
Det gick så snabbt att få hem varan! Började använda produkten direkt! Så liten och bra!

Motionsmotiverare
Liten, smidig och många funktioner.
Man blir motiverad att motionera.

Proffsigt
Snabbt, smidigt, otroligt skön och smidig klocka. Och nu kan få koll på min sömn, puls och verkligen ge kroppen bättre förutsättning.

Fullt tillräcklig👌🏻
Jag tycker min sportsbuddy är fullt tillräcklig till mig. Jag ville ha en enkel men bra återkoppling på mina aktiviteter såsom steg, pulsen osv. Har även hunnit kolla lite hur min sömn har varit. Jag använder den varje dag och den är speciellt bra på mina hundpromenader, där jag kan kolla att min puls går upp och hur långt vi har gått👌🏻Mvh Anne Reimer

Motiverande stegräknare
Motiverande stegräknare med massa roliga funktioner

Köpt som present
Köpt som present . Fick med både svart och blått band
Gör säkert mitt barnbarn glad.

Respuesta de Sportsbuddy
Föredömligt snabbt och snyggt levererat!

Respuesta de Sportsbuddy
Snabb bra leverans direkt i brevlådan.

Respuesta de Sportsbuddy
Snabb leverans. Enkelt att beställa. Smidig betalning med Klarna.