Sportsbuddy Opiniones

TrustScore: 1.5 sobre 5

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Beställde en blå smart watch (Vision Smart)i augusti 2025, fick en svart. Efter två veckor sprack glaset. Önskade att de skulle laga glaset, mailkorrespondansen var onödigt utdragen. Sportsbuddy ifråg... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Klockan fungerade fint för stegräkning (tror jag), men felaktigt för puls och sömn. Sämsta var dock kundservice som var svåra att kommunicera med, inte särskilt servicinriktade och som fortfarande har... Ver más

La empresa ha respondido

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Visserligen snabb service men jag fick två paket, mitt och även en annan kunds vara. Den var också adresserad till mig men inuti låg hennes följesedel, så jag skickade vidare den till henne. Uppdat... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Undvik detta företag! Beställde en aktivitetsklocka till mitt barnbarn i julklapp. Tyvärr visade sig storleken på armbandet vara för stor, varför jag skickade tillbaka varan. Till min förvåning fick... Ver más

La empresa ha respondido

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No consta que haya invitado a opinar recientemente

No ha contestado las opiniones negativas

Todas las opiniones

1 opinión en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Beställde armbandur typ Veryfit V3 o…

Beställde armbandur typ Veryfit V3 o fick hem dem rekordsnabbt,
mvh Christian Rohlin

3 de diciembre de 2020

Hej Christian

Tack för din anmälan. Jag är glad för, att du är tillfredsställd med din beställning.

Snabbt och Smidigt

Snabbt och Smidigt. Beställde på en fredag, paketet i brevlådan på tisdagen.

24 de noviembre de 2020

Hej Lotta

Full pott.

Full pott.
Snabb leverans.
Bra produkt så här långt.
Har bara haft den i 3 dagar men är nöjd.

18 de noviembre de 2020

Hej Monica

Perfekt

Perfekt, snabb leverans och bra produkt enl beskrivningen.

13 de noviembre de 2020

Hej Claes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Mycket smidig och snabb leverans

Mycket smidig och snabb leverans. Hade en fråga till kundtjänst innan köpet och de svarade också snabbt.

28 de octubre de 2020

Hej Caroline

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hej! Kvick leverans och bra hemsida.

23 de octubre de 2020

Hej Jörgen

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Barnen tycker det är kul

Skickades snabbt och kom fram efter några dagar.
Beställt Veryfit Kids till barnen, som ville ha aktivitetsklocka som sin pappa. De tycker det är kul att hålla koll på stegen.
Dock var appen inte kompatibel med deras paddor, men det löser jag genom att koppla de till min telefon istället.

13 de octubre de 2020

Hej Martina

Motionsmotiverare

Liten, smidig och många funktioner.
Man blir motiverad att motionera.

28 de septiembre de 2020

Hej Lisa

Supersnabb leverans

Supersnabb leverans! ⭐️⭐️⭐️

25 de septiembre de 2020

Hej Eva

Proffsigt

Snabbt, smidigt, otroligt skön och smidig klocka. Och nu kan få koll på min sömn, puls och verkligen ge kroppen bättre förutsättning.

21 de septiembre de 2020

Hej Linda

Fullt tillräcklig👌🏻

Jag tycker min sportsbuddy är fullt tillräcklig till mig. Jag ville ha en enkel men bra återkoppling på mina aktiviteter såsom steg, pulsen osv. Har även hunnit kolla lite hur min sömn har varit. Jag använder den varje dag och den är speciellt bra på mina hundpromenader, där jag kan kolla att min puls går upp och hur långt vi har gått👌🏻Mvh Anne Reimer

20 de septiembre de 2020

Hej Anne

Motiverande stegräknare

Motiverande stegräknare med massa roliga funktioner

13 de septiembre de 2020

Hej Nils

Köpt som present

Köpt som present . Fick med både svart och blått band
Gör säkert mitt barnbarn glad.

12 de septiembre de 2020

Hej Göran

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snabb leverans. Enkelt att beställa. Smidig betalning med Klarna.

18 de agosto de 2020

Hej Sara

Aske

8 consejos para escribir buenas reseñas.