2,3

2 estrellas
1 estrella

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Klantenservice niet goed

Deze week schoenen gekocht bij hen, met draainoppen. 2 afgebroken en 2 verloren tijdens de eerste wedstrijd, zit blijkbaar niet in de garantie. Krijg tevens een kinderachtige reactie terug dat ik mn noppen volgende keer maar beter moet aandraaien, terwijl ik dit al 10 jaar standaard doe. Conclusie 4 nieuwe noppen en een rotgevoel over gehouden aan mn aankoop.

9 de septiembre de 2025
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Very slow and difficult reimbursement.

I order a pair of snikers the 22 of June.
The 23rd they canceled the order stating there was a problem with the stock and they did not have the shoes available. They promised to reimburse me the 152,90€.
As of the 6 of July i still have no money back and start to be very worried. I get no answers to my information emails.

Finally, after posting here and a claim with PayPal i got reimbursed. All is well but why such a long time after the cancelation from them ? I could do without such stress.

23 de junio de 2023
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechte service

Gisteren een paar schoenen besteld en dan betaald via Klarna, vandaag toch maar even gebeld of dit allemaal goed is gegaan aangezien in het account stond wachtende...
Wat blijkt, als je gewoon via ideal betaald gaan deze klanten voor op klanten die via karnaval betalen, dus iemand na mij heeft de laaste paar gekregen die in principe voor mij bestemd waren... meneer gaf als uitleg dat er veel fraude wordt gepleegd en dat dus altijd op deze manier doet. Met andere woorden ik ben schijnbaar een fraudeur....
Ik vind dan dat je geen klarna moet aanbieden en dit duidelijk naar de consument moet terugkoppelen. En niet dat als ze bellen met vragen zeggen je hebt pech gehad, zo klantonvriendelijk... en dan ook nog zeggen dan weet u dat vast voor de volgende keer...
Heb hem vriendelijk verzocht om mij uit hun systeem te halen omdat ik dus nooit meer wat bij hun ga bestellen... nu na het lezen van meerdere reviews blij dat ik niks met hun te maken heb....dit bedrijf heeft nog een hele hoop te leren...

31 de marzo de 2021
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top bedrijf met top service!

Wat een fijn bedrijf! Gister om 17:55 besteld en vandaag mijn schoenen al binnen! En dan ook nog scherp geprijsd. Ik bestel vaker bij sportskoen!

1 de septiembre de 2020
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Twijfel

+ Bestelling
+ Levering
- Twijfel of het echte Converse All Stars zijn vanwege de kwaliteit: er zijn na 2 weken al 2 ringetjes los waar de veters doorheen gaan
- Na het schrijven van een eerdere beoordeling kreeg ik een mail waarom ik negatief was. Heb een mailtje terug gestuurd met de redenen, maar daar geen antwoord meer op gehad.

2 de enero de 2017
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Sneakers besteld op dinsdagavond (wel na 18:00), netjes vandaag op donderdagmiddag in ontvangst mogen nemen. Helemaal blij.

10 de septiembre de 2015

Super

Bij sportskoen.nl All Star schoenen en een Manchester United bal besteld. Deze werden super snel geleverd. Helaas bleek de bal lek te zijn. Na een mailtje hierover kreeg ik een supersnelle reactie en kon ik de bal terug sturen. We kregen direct een nieuwe bal terug gestuurd. Super snel en uiterst klantvriendelijk!

27 de marzo de 2015

¿Es ésta tu empresa?

Crear cuenta gratuita

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.