Valorada con 5 estrellas sobre 5

Reageert altijd snel op je vragen en hanteert ook de laagste prijsgarantie. Je vindt nergens anders betere prijzen. Daarnaast is de service super top! Ze zoeken altijd naar oplossingen, zodat jij als... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kapotte spiegels ontvangen, vervolgens verkeerd advies ontvangen, waardoor ik nog meer geld kwijt was. En nadat niets hielp, was het ja je hebt de spiegels zelf kapot gemaakt.. terugsturen moes... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

aantal onderdelen voor mijn vespa sprint besteld. zag een advertentie op marktplaats. heb besteld stylingkit , spiegels, Ledjes levering duurde 1 dag. verder prima en netjes alles. Blij mee.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Had hier een hele tijd geleden besteld, maar echt top bedrijf. Ze verzenden snel en de medewerker van de klantenservice was heel erg behulpzaam. Had ook een beschadigd artikel en kreeg zonder onnodige... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de motocicletas Scooter

Escrito por la empresa

Welkom bij Sprintparts, Wij bieden Vespa onderdelen aan tegen de scherpste prijzen van Nederland & België ! Neem een kijkje op onze webshop indien er vragen zijn horen we dat graag !

3,6

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

3,6

Todas las opiniones

30 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Top, snelle levering en een goede prijs.

15 de enero de 2024

Beste,

Bedankt voor het wijzigen van jou review!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Slechste bezorging van de wereld heb 2…

Slechste bezorging van de wereld heb 2 weken gewacht en Nogsyeeds niet binnen stata op site van 1-2 werkdagen heb 3 keer gebeld naar dpd hebben het zogenaamd aangepast en bel ik de volgende keer staat dat ze niks hebben gedaan zou hier niet bestellen!!

10 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Ik had de knipperlichten en de 17delige…

Ik had de knipperlichten en de 17delige sier pakket besteld 1 knipperlichten deed het niet en heb maar 15 onderdelen gekregen jammer weer.

5 de enero de 2024

Respuesta de sprintparts

Goedendag, Dat is apart neem even contact met ons op om te kijken of we het kunnen oplossen op 0616144690

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Product komt met schade binnen.

13 de diciembre de 2023

Goedendag,

We hebben niks van je gehoord en hebben je net geprobeerd te bellen. Ons lijkt het logisch als je wat bestelt en iets beschadigd binnen komt dat je contact opneemt. Je kunt nog steeds contact met ons opnemen via onze whatsapp services op 0616144690. We horen graag van je

Goedendag,

Wat vervelend helaas hebben wij nog geen contact gehad hiervoor graag verzoeken wij om contact met ons op te nemen want wij hebben dit probleem toevallig deze week voor het eerst ervaren. Neem direct contact met ons op via onze whatsapp services en we helpen je graag veder!

We horen graag van je

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Achterrekje Vespa sprint

Lijkt precies op de echte, snelle levering alleen jammer dat die pas met moeite echt paste maar zodra die derop zat was die wel echt mooi

15 de octubre de 2023

Goedendag,

Wat fijn om te horen dat alles goed gelopen is. Jammer dat het wat lastiger was om het product te monteren. Dit kan aan meerdere factoren liggen zoals in combinatie met beugels indien die aanwezig zijn.

Gelukkig is alles veder gelukt.

Wij wensen jou veel plezier er mee!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Snel verzonden en ontvangen.

Snel verzonden en ontvangen.
De producten zijn zoals verwacht en van hoge kwaliteit.
Goede webwinkel!

14 de octubre de 2023

Respuesta de sprintparts

Wat fijn om te horen dat het goed is bevallen.
Veel plezier met jou bestelling!
Wij hechten veel waarde aan reviews bedankt!

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Spiegels besteld voor de scooter

Spiegels besteld voor de scooter. Nadat deze binnen waren bleek één spiegel geen goede schroefdraad te hebben waardoor deze niet paste. Heb het bedrijf gebeld en werd mij verzocht om het te appen met foto's en kreeg meteen een nieuwe opgestuurd. Hoefde niks extra's te betalenen ook geen verzendkosten niks! Kijk dat is pas service... 👍🏻 ben heel blij met ze.

16 de octubre de 2023
Opinión espontánea

Respuesta de sprintparts

Goed om te horen dat alles goed is opgelost en dat je toch tevreden bent! Bedankt voor jou eerlijke review

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Zeer snelle reactie en levering van de…

Zeer snelle reactie en levering van de producten. De prijs kwaliteit is zeer goed. De voorgaande review waarbij melding is gemaakt van slechte kwaliteit van de producten is niet juist en zal worden verwijdert.

3 de octubre de 2023
Opinión espontánea

Respuesta de sprintparts

Fijn om te horen dat het bij ons goed is bevallen. Bedankt voor het wijzigen van de review wij hechten veel waarde aan beoordelingen van onze klanten!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Zeer snelle reactie en verzending, kwaliteit zeer matig

Zeer snelle reactie en verzending. Kwaliteit van het product in dit geval voorvalbeugels Vespa Sprint is ver beneden pijl. Pasvorm is slecht, veel beschadigingen en verkeerde maat boutjes. Rommel voor een te hoge prijs.

18 de septiembre de 2023

Goedendag,

Helaas verkopen wij geen voorval beugels en is deze bestelling niet via ons gegaan. Wij verzoeken ook om deze review naar waarheid in te vullen aangezien wij er veel waarde aanhechten.

Ook kun je altijd contact met ons opnemen via 0616144690

Groet,

Valorada con 4 estrellas sobre 5

product is goed maar lever tijd is wel…

product is goed maar lever tijd is wel heel lang 7 dagen dat kan denk wel sneller

15 de agosto de 2023

Beste Louis,

Wat vervelend dat het pakket zo laat aan is gekomen. Wij proberen om altijd dezelfde dag het pakket te versturen en meestal is het de volgende dag er. Excuus dat het bij jou wat langer heeft geduurd. We zijn blij dat je tevreden bent met je producten. Veel plezier er mee!

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Goed product goedkoop alleen de…

Goed product goedkoop alleen de verzending mag sneller

13 de julio de 2023

Respuesta de sprintparts

We zijn blij om te horen dat het product naar wens is. Wat vervelend dat het pakket te laat is bezorgd. Bij ons was het super druk en er was ook nog eens iemand ziek. Helaas konden wij hierdoor niet de gewenste levertijd behalen. Excuus voor het ongemak en veel plezier met het product!

Team sprintparts

8 consejos para escribir buenas reseñas.