Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Reageert altijd snel op je vragen en hanteert ook de laagste prijsgarantie. Je vindt nergens anders betere prijzen. Daarnaast is de service super top! Ze zoeken altijd naar oplossingen, zodat jij als... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Kapotte spiegels ontvangen, vervolgens verkeerd advies ontvangen, waardoor ik nog meer geld kwijt was. En nadat niets hielp, was het ja je hebt de spiegels zelf kapot gemaakt.. terugsturen moes... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

aantal onderdelen voor mijn vespa sprint besteld. zag een advertentie op marktplaats. heb besteld stylingkit , spiegels, Ledjes levering duurde 1 dag. verder prima en netjes alles. Blij mee.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Had hier een hele tijd geleden besteld, maar echt top bedrijf. Ze verzenden snel en de medewerker van de klantenservice was heel erg behulpzaam. Had ook een beschadigd artikel en kreeg zonder onnodige... Ver más

Información sobre la empresa

1. Concesionario de motocicletas Scooter

Escrito por la empresa

Welkom bij Sprintparts, Wij bieden Vespa onderdelen aan tegen de scherpste prijzen van Nederland & België ! Neem een kijkje op onze webshop indien er vragen zijn horen we dat graag !

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Invita a los clientes a opinar

No ha contestado las opiniones negativas

3,6

Todas las opiniones

30 opiniones en los últimos 12 meses

Escribir una opinión

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Spullen kwamen beschadigd aan

Spullen kwamen beschadigd aan, bestel hier niet meer.

30 de marzo de 2022

Respuesta de sprintparts

Goedendag wat vervelend dat je spullen beschadigd zijn aangekomen. Jammer dat je niet eerst contact met ons op neem en aangeeft dat er een beschadigd artikel is binnen gekomen. Wat is er beschadigd ? kunnen wij dit nog oplossen?

Slechte slechte service

Slechte slechte service, Donderdag ochtend om 10:00 besteld, Zaterdag ( nu ) Nog steeds niks in huis !!!

Terwijl op de website staat voor 14:00 besteld vandaag verzonden. ( BULLS*hit)

Oplichter komt zijn afspraken niet na. Laatste keer dat ik hier heb besteld en nooit meer. Wees gewaarschuwd !

5 de marzo de 2022
Opinión espontánea

Respuesta de sprintparts

Wat vervelend om te horen. Helaas dat jou pakket niet op tijd binnen is wij hebben dit niet in de hand wij hadden contact met elkaar gehad alleen je begrijpt het zelf niet zo goed. Maar geen probleem er zijn genoeg andere webshops waar je kunt bestellen. Succes veder!

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Spiegels besteld miste moer om vast te…

Spiegels besteld miste moer om vast te zetten contact gehad zouden snel voor één oplossing zorgen nooit meer wat gehoord dan maar naar scootershop gegaan en m daar gratis gekregen daar wel goede service en daar maar de rest voor me scooter gekocht

24 de febrero de 2022

Respuesta de sprintparts

Helaas dit kan gebeuren wij zijn geen robots. Gelukkig heeft de scooter winkel het opgelost. 'Van ons had je ook wel een gratis moer gekregen' Jammer dat je niet het geduld had om te wachten. ons personeel was vergeten door te geven over jouw situatie. Excuus aa onse kant. Veel plezier met je spiegels

Valorada con 2 estrellas sobre 5

Retour

Mat zwarte spiegels besteld, maar die linker spiegel past helemaal niet. Ik heb een vermoede dat het schroefdraad van de linker spiegels anders is dan de rechter. Ik heb ook geen retourformulier erbij gekregen (ook niet via de mail)

23 de febrero de 2022

Respuesta de sprintparts

Helaas dat die op jouw scooter niet paste. Wij hebben dit zorgvuldig opgelost helaas was het probleem jouw eigen scooter. Aangezien Vespa standaard Rechste=Linkse draad/ Linkse=rechtse draad.

Valorada con 3 estrellas sobre 5

Service goed, producht mag beter.

Verzending en betaling verliepen goed, product was optijd binnen. Reden van 3 sterren is de lage kwaliteit van het product.
Had een set spiegels besteld maar de schoerf draait snel lam, spiegels gaan daardoor heel snel los. Service is goed, product mag beter.

21 de febrero de 2022
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Bezorgtijd

De prijzen en kwaliteiten zijn goed. De bezorgtijd duurt me wel altijd te lang ook al vermeld je dat je haast hebt duurt het alsnog 3-4 werkdagen

12 de febrero de 2022

Zeer goede webshop

Zeer goede webshop, producten werken geweldig en zijn goede kwaliteit. Sprintparts is de goedkoopste dus de beste!

6 de febrero de 2022

Respuesta de sprintparts

Bedankt voor de vertrouwen in sprintparts! Wij zij blij om te horen dat het zo goed bevallen is

Slechte kwaliteit

4 de febrero de 2022

Respuesta de sprintparts

Wat vervelend om onze kwaliteit te kunnen waarborgen vragen wij jou om contact met ons op te nemen. Wij willen graag wat meer uitleg over de kwaliteit van het product.

Sprintparts

8 consejos para escribir buenas reseñas.