Mooie aanbiedingen in 1 handig overzicht. Dagelijkse mail zorgt ervoor dat je niet zelf op zoek hoeft. Enige puntje van verbetering: wat onoverzichtelijke website met veel tekst. Als je er eenmaal aan... Ver más
I.d.d. wat is Spydeals.nl voor een raar Trumpachtig bedrijf!!! Geleverde comentaren worden naar hun eigen believen gewist en of aangepast. Een bedrijf dat niet genoeg schuift wordt waarschijnl... Ver más
Site is snel met nieuwe codes. Fijn dat je je eigen codes kan delen. Je kan bonus punten verdienen! Geen 5 sterren door onderstaande ** Wat Wel opvallend is dat een moderator /creator Altij... Ver más
Door SpyDeals word ik attend gemaakt op aanbiedingen, kortingscodes, en andere acties die er in omloop zijn. Daarbij zijn er geen kosten aan verbonden, en is er ook altijd duidelijke informatie over... Ver más
Información sobre la empresa
Información proporcionada por diversas fuentes externas
Vind samen met onze community de beste kortingscodes, actiecodes, aanbiedingen en deals die er te vinden zijn, samen zorgen we ervoor dat je altijd de beste deal hebt!
No consta que solicite reseñas
Onbetrouwbare site
I.d.d. wat is Spydeals.nl voor een raar Trumpachtig bedrijf!!!
Geleverde comentaren worden naar hun eigen believen gewist en of aangepast.
Een bedrijf dat niet genoeg schuift wordt waarschijnlijk door hun toedoen zodoende gewoon afgekraakt.
Een ongeloofwaardige partijdige site waar je als consument dus helemaal niets aan hebt.
Ik geef 1 ster omdat minder sterren…
Ik geef 1 ster omdat minder sterren geven niet mogelijk is.
verschillende keren geprobeerd een kortingscode te activeren, maar nog nooit gelukt.
Als ik een min kon geven dat deed ik dat. Wat is de zin van deze site?
wil graag 0 sterren geven
wil graag 0 sterren geven. Deze oplichters plaatsen kortingscodes die niet bestaan en niet actief zijn alleen om je gegevens te verzamelen, heel erg zielig als je op deze wijze je geld moet verdienen. Bovendien geven ze geen antwoord op emails.
Wij zijn de eigenaars van Facepaintshop…
Wij zijn de eigenaars van Facepaintshop Nederland.
Jullie adverteren met een kortingbon voor onze webshop. Deze korting is nooit geweest en wij hebben hier ook geen toestemming voor gegeven.
Dit is mensen misleiden . Graag verwijderen.
Have repeatedly tried to stop the…
Have repeatedly tried to stop the annoying notifications but to no avail. There is no contact information to complain to. Avoid this at all costs.
Er staan bijna alleen nepcodes op hun site
Continu nepcodes aanbieden die niet werken, nadat je eerst 10x moet klikken voordat je de code uberhaupt ziet. Misschien werken van de 10 codes die ze aanbieden er maar 1. De meesten zuigen ze gewoon uit hun duim. Gewoon oplichters, meer niet.
blokkeren mijn account…
Altijd weer blokkeren ze mijn account en dan duurt het ongeveer een half jaar voor ze reageren op de mail die ik hen stuur, terwijl de deblokkering nog veel langer op zich laat wachten.
Op zich een leuke app, ware het niet daarvan.
Code niet meer geldig🧐
This website is a rip-off from Pepper
Goed heel goed
Geweldige app met grote aanbiedingen!
Geweldige app met grote aanbiedingen! Je kan zelf ook dingen uploaden en na een verloop van tijd kan je die omzetten in een Bol.com bon (werkt echt zelf getest)! Ik ben erg blij met de site de app daar heb ik soms wat problemen mee maar dat werkt opzich ook goed!
Bestelling gedaan via spydeals geen…
Bestelling gedaan via spydeals geen e-mail of iets om contact op te nemen of iets en ook geen bevestiging van bestelling hopelijk komt dit wel binnen
Als bedrijf doen wij af en toe een…
Als bedrijf doen wij af en toe een aanbieding met partijen die helaas te vinden zijn op spydeals. Als de actie is verlopen dan blijft de (dead) link op spydeals te zien terwijl deze actie niet meer geldig is en de ink het ook niet doet.
Awful
Awful. No customer service whatsoever. I've been trying to contact someone for more than a month to ask about an issue with uploading to the website. The messages are received (on facebook) but nobody responds, same with email. The website is clunky, outdated and malfunctioning and they don't give a flying cookie for customer satisfaction. This company is a bot. Not a single human on the other end.