Vi kontaktede Stavnager Aps for at få beregninger/dokumentation til kommunen, for at vælte en bærende væg i en etageejendom i Aarhus C. lige fra første opkald og gennem hele forløbet, fik vi en utroli... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Vurderede ud fra det fremsendte materiale om der var behov for beregninger og ingeniørprojekt i forbindelse med fjernelse af væg. Det viste sig at der ikke er behov for beregninger. Han gjorde... Ver más
I forbindelse med ombygning har jeg to gange benyttet mig af Stavnager til statiske beregninger. Hver gang, jeg har spurgt om dimensioner osv. har de svaret klart og tydeligt, så mit gør-det-selv pro... Ver más
Vi har brugt Stavnager i forbindelse med totaltrenovering af 1960’er hus og har fået beregninger på blandt andet loft til kip, forstærkning af tag, stabiliserende vægge og varmetabsramme. Peter... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Hos Stavnager | Rådgivende Ingeniør er vi eksperter i bærende konstruktioner og har stor erfaring med beregning og dokumentation af statiske projekter. Med mange års erfaring indenfor boligbyggeri, kan vi levere al den dokumentation, du skal bruge, når du skal realisere dit byggeprojekt, og vi kan følge projektet helt til dørs. Vi har fokus på at levere løsninger, som gør projektet lettest udførligt både for den udførende entreprenør og for dig som kunde. Med både akademisk og håndværksmæssig baggrund, er vi vant til at se tingene fra begge sider af bordet, og vi står også til rådighed for den udførende entreprenør i byggefasen. Nybyg, tilbyg eller ombyg. Vi leverer byggeprojektering i alle faser, i hele landet, til jyske priser.
Información de contacto
Lyshøjen 8D, 1. th., 8520, Lystrup, Dinamarca
- +45 9392 9757
- kontakt@stavnager.com
- stavnager.com
Kæmpe anbefaling herfra
Vi hyrede ingeniør Stavnager til at beregne nedrivningen af tre bærende vægge i vores hus i Valby, og vi kunne ikke være mere tilfredse. Han var professionel, præcis og utroligt dygtig. Hele processen forløb gnidningsfrit, og vi følte os trygge hele vejen. Kan varmt anbefales!
Varme anbefalinger
Kan kun komme med varme anbefalinger herfra!
Peter har lavet statiske beregninger for os på to bærende vægge som skal fjernes og selvom der har været justeringer undervejs med ønsker fra vores side har Peter været super imødekommende og hjulpet os.
Tiden for udarbejdelsen at de statiske beregninger holdte den tidsramme som vi fik på forhånd og blev leveret i den tidlige del af den ramme som var sat.
Tak!
Absolut god service fra Stavnager APS /…
Absolut god service fra Stavnager APS / Peter i forbindelse med vurdering af bærende væg i et sommerhus. Peter var hurtig i sin tilbagemelding og svarede på alle vores spørgsmål.
En stor anbefaling herfra. Jeg vil bestemt benytte mig af Stavnager Aps igen.
Nedrivning af bærende vægge
Jeg har i forbindelse med planlægnin af nedrivende vægge benyttet mig af Stavnager. Det har været et fremragende forløb, hvor de har altid har besvaret når jeg har ringet, og altid haft tid til at forklare og uddybe de MANGE spørgsmål jeg har haft.
Det har virkelig været fremragende!
I forbindelse med nedrivninNedrivning af bærende vægg af en…
I forbindelse med nedrivning af en bærende væg i vores ét-plans villa benyttede vi Peter Stavanger til at udarbejde de statiske beregninger. Vi oplevede en meget imødekommende og kompetent rådgivning og den endelige dokumentation var meget udførlig og gennemarbejdet. Samtidig stod Peter altid klar til at svare på spørgsmål. En stor anbefaling herfra.
Nedrivning af bærende væg
I forbindelse med nedrivning af bærende væg i etage ejendom, har jeg brugt Peter Michael Stavnager som er venlig og kompetent.
Løser problemer med det samme, hvis de opstår undervejs. Al dokumentation er korrekt fra start og godkendelse fra kommunen efter endt arbejde kom hurtigt, uden anmærkning.
Jeg vil varmt anbefale at bruge Stavnager ApS
Peter fra Stavnager er meget…
Peter fra Stavnager er meget imødekommende og venlig. Han yder en hurtig og kompetent service ift. nedtagning af vægge mv. Jeg kan virkelig anbefale at tage fat i Stavnager med dine byggesager.
Nedrivning af bærende væg
Stor anbefaling til Peter Michael Stavnager! Han gjorde et fantastisk job med vores projekt og var altid klar med svar, når vi havde spørgsmål. Hans hjælp og service var topklasse, og vi var trygge gennem hele processen. Kan klart anbefale!
Statiske beregninger
Bestilte statiske beregninger ifm. støbningsopgave og fik leveret konstruktionsbeskrivelse relativt hurtigt ift. hvad andre firmaer kunne love. Derudover fik jeg en vurdering af, om væg var ikke-bærende med i prisen, og Peter Michael Stavnager svarede kompetent på flere opfølgende spørgsmål uden ekstraomkostninger, så overordnet suveræn service.
Super hurtigt og kompetent betjening
Super hurtigt og kompetent betjening. Vi skrev ind vedr. nedrivning af bærende væg og Peter var hurtig til at besvare vores henvendelse og hjalp os med at komme mere til bunds i sagen. Rigtig fin oplevelse herfra :-)
Super dygtig og kompetent
Super dygtig og kompetent, vi følte os vejledt og oplyst hele vejen igennem. KÆMPE anbefaling her fra
Kompetent rådgiver
Proffessionel, kompetent og venlig, så kort kan det beskrives.
Meget hurtig tilbagemelding og med…
Meget hurtig tilbagemelding og med virkelig hjælpsom fleksibilitet i forhold til hvornår vi havde brug for et svar.
Virkelig god oplevelse med Stavnager!
Virkelig god oplevelse med Stavnager!
Var i tæt kontakt med Peter både telefonisk og på mail igennem hele processen, da vi skulle have hjælp til en sammenlægningstilladelse.
Hurtige og gode til at svare på spørgsmål, så man forstår det hele.
Varme anbefalinger herfra.
Kæmpe tak til Peter fra Stavnager APS
Peter fra Stavnager APS, får de bedste anbefalinger herfra. Han har hjulpet os med beregninger til vores tilbygning, facade der skal skiftes ud med store vinduespartier og taget som skal kunne bære vores nye solceller. Har står altid klar med god og hurtig rådgivning og taler et sprog hvor man ikke behøver at være fagmand for at kunne tale med. For et par dage siden har vi netop kontaktet ham igen da vi opdager at der mangler afstivning over en dobbeltdør som ellers er bærende, han er heldigvis klar til at hjælpe os videre igen :-) Vi bor på sjælland og det har ikke været noget problem at kommunikere igennem telefon og billeder.
Kundeservice når det er bedst
Skønt at opleve så imødekommende og hjælpsom mand som Peter. Jeg stod med håret i postkassen, og viste ikke hvordan jeg skulle komme videre i min byggesag. Hjælp fra Peter og jeg var tilbage på sporet igen. TAK
Stor ros til Peter ved Stavnager Aps
Stor ros til Peter ved Stavnager Aps.
Jeg har fået rigtig god og professionel hjælp, rådgivning, beregninger og service ifm. at jeg har fjernet en bærende væg i min lejlighed på 2. sal.
Jeg har haft kontakt til Peter helt tilbage til processen, hvor jeg kiggede efter lejligheder, da mange havde den samme udfordring med indretningen.
Super god stil at Peter allerede her kunne guide mig til hvad det krævede praktisk og økonomisk, så jeg var klædt på til opgaven hvis jeg investerede i en lejlighed med denne udfordring.
Da jeg havde købt lejlighed, hjalp Peter mig hele vejen igennem projektet, også med både kommunen og håndværkerne.
Peter er altid nem og tilgængelig og svarer hurtigt retur.
Jeg vil til enhver tid anbefale Peter!
De bedste anbefalinger herfra.
De bedste anbefalinger herfra.
Peter er altid nem at komme i kontakt med og svarer hurtigt tilbage.
Meget effektiv og behjælpelig til en god pris
Stavnager Aps har leveret beregninger og beskrivelser af vores 65 m2 tilbygning. Peter har været virkelig effektiv og behjælpelig. Selv midt i byggeprocessen hvor der er brug for hurtig afklaring, er han en stor hjælp. Vi bygger på Sjælland og Stavnager Aps er belliggende i Jylland, men afstanden har ikke været et problem, da Peter er meget nem at kommunikere med. Jeg giver mine bedste anbefalinger til Stavnager Aps.
Tilbygning og nedrivning af bærende væg.
Vi kan varmt anbefale Peter Michael Stavnager, som har ydet en yderst professionel arbejde til vores projekt samt en sublim service. Han har altid stået klar med svar på diverse spørgsmål. Han skal helt sikkert ruges til vores næste projekt!
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.