Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi kontaktede Stavnager Aps for at få beregninger/dokumentation til kommunen, for at vælte en bærende væg i en etageejendom i Aarhus C. lige fra første opkald og gennem hele forløbet, fik vi en utroli... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vurderede ud fra det fremsendte materiale om der var behov for beregninger og ingeniørprojekt i forbindelse med fjernelse af væg. Det viste sig at der ikke er behov for beregninger. Han gjorde... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

I forbindelse med ombygning har jeg to gange benyttet mig af Stavnager til statiske beregninger. Hver gang, jeg har spurgt om dimensioner osv. har de svaret klart og tydeligt, så mit gør-det-selv pro... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har brugt Stavnager i forbindelse med totaltrenovering af 1960’er hus og har fået beregninger på blandt andet loft til kip, forstærkning af tag, stabiliserende vægge og varmetabsramme. Peter... Ver más

Información sobre la empresa

Escrito por la empresa

Hos Stavnager | Rådgivende Ingeniør er vi eksperter i bærende konstruktioner og har stor erfaring med beregning og dokumentation af statiske projekter. Med mange års erfaring indenfor boligbyggeri, kan vi levere al den dokumentation, du skal bruge, når du skal realisere dit byggeprojekt, og vi kan følge projektet helt til dørs. Vi har fokus på at levere løsninger, som gør projektet lettest udførligt både for den udførende entreprenør og for dig som kunde. Med både akademisk og håndværksmæssig baggrund, er vi vant til at se tingene fra begge sider af bordet, og vi står også til rådighed for den udførende entreprenør i byggefasen. Nybyg, tilbyg eller ombyg. Vi leverer byggeprojektering i alle faser, i hele landet, til jyske priser.

Información de contacto

3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Åbning af bærende væg

Vi har netop afsluttet en sammenlægning af 2 lejligheder, hvor der skulle laves en åbning i en bærende væg. Jeg fik anbefalet STAVNAGER | Rådgivende Ingeniør af en kollega, og det viste at være det helt rigtige valg for os. Al kommunikation foregik primært via mail, da vi bor i Hovedstaden og Stavnager holder til i Jylland. Men det var overhovedet ikke besværligt af den grund. Og hvis der var særlige spørgsmål som vi havde behov for at tale om, kunne vi altid ringe. Så der var ingen tvivl om aftaler eller info. Peter var god til at vejlede os og meget hjælpsom med vores spørgsmål, da vi ingen erfaring havde med dette projekt. Vi kan helt klart anbefale Stavnager, da de er meget professionelle og har styr på alt det nødvendige. Vi er virkelig glade for den service vi har oplevet og lettede over, at der ikke var nogen problemer som havde noget med dem at gøre, da det må siges at være et omstændigt projekt at lægge 2 lejligheder sammen.

1 de noviembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi har nu brugt Stavnager Rådgivende Ingeniør 3 gange i løbet af de sidste 2 år, og har alle gange modtaget virkelig kompetent rådgivning. Stavnager giver sig tid til spørgsmål på mail og tlf og yder hurtig og super service.

2 de noviembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Enorm god service og professional attitude

Peter hjalp os med statiske beregninger på at isætte en dør i en bærende væg. Vi havde lidt travlt med at få det lavet, men han tryllede med sin kalender og fik os ekspederet hurtigt. Igennem hele processen følte vi os godt behandlet og i trygge hænder. Kæmpe anbefaling herfra.

14 de octubre de 2022

Meget tilfreds med forløbet

De har været meget kompetente og har afsat tid til at svare på mine mange spørgsmål. Det har været et meget behageligt bekendtskab og jeg kan være tryg ved det som har været udrettet i forbindelse med byggeriet.

17 de mayo de 2022

Varmeste anbefalinger

Varmeste anbefalinger. Der har været en behagelig, løbende kontakt under hele forløbet, og man har følt sig tryg og godt taget af.

7 de septiembre de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Det kan ikke blive bedre. Super service

Perfekt service og hjælp hele vejen igennem projektet, hvor vi skulle nedtage en bærende væg og lægge stål op. Uanset hvor mange spørgsmål jeg kom op med og hvor mange uforudsete ting der dukkede op hjalp Casper og Peter. Der var konstant en disponibel klar til at hjælpe. Kan ikke forestille mig bedre service. Dit projekt er i helt trygge hænder hos Casper og Peter

28 de junio de 2022

Fantastisk service

Peter var meget behjælpelig gennem hele processen; fra indledende dialog omkring vores behov for statiske beregninger på det færdigbbyggede til den endelige afrapportering (til tiden). Kan varmt anbefale dem.
Derudover er de billigere end lignende firmaer uden at det går udover kvaliteten.

5 de mayo de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Ville uden den mindste tvivl anbefale.

Jeg har anvendt Stavnager ifm. nedrivningen af en bærende væg, og jeg kunne simpelthen ikke være mere tilfreds. Leveringen var lynhurtig, prisen er yderst rimelig, og hele forløbet har bare været ekstremt professionelt. Ligeledes har dialogen med Peter været rigtig behagelig, og han har hele vejen igennem givet sig god tid til at forklare og svare på spørgsmål. Jeg tror sjældent jeg har oplevet en virksomhed, som er så engageret på sine kunders vegne, og som går så meget op i, at de skal komme godt i mål. Man får helt klart det indtryk, at Peter virkelig går op i, at man skal have det absolut bedste resultat. Jeg har kun positivt at sige, og jeg ville uden tvivl anbefale Stavnager.

1 de abril de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Statiske beregninger til nedrivning af bærende væg

Vi har brugt Stavnager til at få lavet statiske beregninger ifm. nedrivning af bærende væg. 5 stjerner herfra, da processen har været helt i top lige fra dialogen ifm. tilbuddet og ikke mindst processen og dialogen omkring selve projektet, der er blevet lige som vi gerne vil have det. Peter har ydet super sparring på en yderst behagelig og professionel måde. Prisen var tilmed også helt fair og konkurrencedygtig.

16 de marzo de 2022

Meget tilfreds

Fik Stavnager anbefalet, jeg var meget tilfreds med den service jeg har fået.
Up to date med den seneste lovgivning og kommende lovmæssige ændringer var også ting jeg kom til at drage fordel af i mit projekt.
Jeg vil anbefale Stavnager og jeg vil bruge dem igen.

21 de febrero de 2022

Rigtig god service

Vi skal have lavet beregninger, for at kunne vælte en bærende væg. Peter klarede det lynhurtigt til en fair pris, på trods af en proppet kalender. Meget professionel og dygtig, kan klart anbefales.

28 de enero de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi skulle have revet 2 bærende vægge…

Vi skulle have revet 2 bærende vægge ned, hvorfor vi skulle bruge statiske beregninger. Peter leverede beregninger før den aftalte tid til en rimelig pris, og han var efterfølgende hurtig til at svare på spørgsmål. Vi kan varmt anbefale Peter, 5 stjerner.

Mvh
Malte

24 de enero de 2022
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Vi skulle indrette badeværelse på…

Vi skulle indrette badeværelse på førstesal med nedskæring af bjælkelag samt åbning af 1 sal ud til vinkeltilbygning hvor spær skulle fjernes. hurtig beregninger andre vi spurgte havde 3-4 måneders vente tid, Peter klarede det på 14 dage, meget behjælpelig med hjælp til byggetilladelse.

15 de enero de 2022

Fantastisk rådgivning

I forbindelse med en større renovering af vores stueetage, der bl.a. indebar ny trappe til første sal, fjernelse af bærende væg samt oplægning af bærende stålbjælke i etageadskillelsen, havde vi Peter til at hjælpe os med alle de statiske beregninger. Peter har under hele projektet ydet en særdeles god og meget kompetent rådgivning og har afleveret alle beregninger til den aftale tid.
Skulle vi få brug for ingeniørbistand en anden gang, vil vi uden tvivl vælge Stavnager ApS.
5 store stjerner herfra!

23 de diciembre de 2021

Høj Kvalitet og Rigtig God Service

Hej Stavnager Aps,

Mange tak for et super service og høj kvalitet.

Stavnager ApS har været rådgivende ingeniør på statiske beregninger af en ny 1. sal.

Jeg har været utroligt positiv over den gode og konstruktive dialog. Peter har været god til at komme med forslag til konstruktive løsninger, der arbejdede sammen med det arkitektoniske udtryk vi har ønsket. Det har konkret betydet at vores nye 1. sal får det ønskede udtryk fordi, der er fundet gode løsninger på statiske udfordringer.

Jeg kan på det varmeste anbefale Stavnager ApS som rådgivende ingeniør.

Peter har endvidere være god ift. at dele ideer omkring materialevalg ift. at opnå det arkitektoniske udtryk.

Så alt i alt en super positiv oplevelse.

Mvh

Jacob

6 de diciembre de 2021

Kan anbefales

Jeg brugte Stavnager ifm. beregninger for hul i bærende væg. Jeg har følt mig godt vejledt og imødekommet under processen med altid hurtige svar og tilbagemeldinger. Kan anbefales

5 de diciembre de 2021

Beregninger på stabiliserende væg

Vi fik hjælp af Stavnager, til at lave beregninger på en stabiliserende væg vi gerne ville have fjernet. Vi var under hele processen super godt tilfredse med niveauet af kommunikation, faglighed og imødekommenhed.
Vi fik de anvisninger vi skulle bruge og har intet at klage over.

19 de noviembre de 2021

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.