Trods en forsinkelse, kompenserede de med en gratis voks til 300 kr. De kom 2 mand høj og tryllede min beskidt bil om til totalt lækker nærmest ny bil. Jeg giver mine varmeste anbefalinger. Det d... Ver más
Consulta las opiniones de los clientes
Hidtil klar den bedste service samt udført arbejde ifm af klargøringsjob. Jeg bestilte klargøring af min Mazda som trængte til en ekstra kærlig hånd, og måtte ringe ind for hører om de ku komme tidl... Ver más
Høflig og venlig betjening. Rimelig pris og fin bil. Jeg havde bestilt rengøring indvendig og udvendig samt dybderens af sæder. Den ser, trods næsten ni års flittigt brug, nærmest ny ud indvendig.... Ver más
Sæde rens stort minus det må være tør rens for sæderne var ikke fugtige og pletterne er der stadig vask af bil uden vand ? jorden var knastør og jeg var hjemme, støvsugning tja man smider de småting d... Ver más
Información sobre la empresa
Escrito por la empresa
Bilvask med damp og steam på kundernes adresse. Bilvask i københavn og omegn. Miljøvenlig bilvask.
Información de contacto
Engvej 118, st. tv., 2791, Dragør, Dinamarca
- steambedst.dk
No ha contestado las opiniones negativas
Así usa esta empresa Trustpilot
Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.
Jeg vil gerne sige tak for en rigtig…
Jeg vil gerne sige tak for en rigtig god bilvask! Bilen blev super ren, både indvendigt og udvendigt. Professionel medarbejde, venlig betjening og hurtig service. Jeg kommer helt sikkert igen og vil anbefale jer til andre!
Virkelig god service!
Er meget tilfreds og imponeret over, hvor pæn og ren min bil er blevet. Jeg vil helt klart bruge streambedst igen.
Yderst tilfredsstillende.
Meget venlige og lyttende til de ønsker man har til rengøring af bilen.
De kom ud og rengjore samme dag, som jeg bestilte.
Resultatet af ydre og indre rengøring af bilen var yderst tilfredsstillende. Meget bedre end der, hvor jeg førhen fik vasket bilen.
Kan bestemt anbefales.
AMATØRFIRMA
AMATØRFIRMA - BRUG DEM IKKE!!! - Booker for en uge siden, tømmer bilen og sidder og venter - og bliver brændt af.
Kan ikke ringe dem op og de svarer ikke på SMS.
BRUG DEM IKKE!!!!!
En dejlig ren bil
En dejlig ren bil
Super rengøring indvendigt .. søde mænd .. ringede og fortalte at de var lidt forsinkede
Lige ved og næsten...
Jeg ville rigtig gerne give Jer 5 sjterner, for hold kæft hvor er det lækkert med en ren bil!
Medarbejderen I havde sendt ud prøvede dog at få ekstra penge ud af mig, fordi det havde "taget ekstra tid". Jeg er jo som kunde ret ligeglad med hvor lang tid det tager - bare det bliver gjort ordentligt. Så han fik altså kun de aftalte 600 kroner kontant - og ikke 700 som han bad om. Til gengæld var han sød og ventede på at jeg kørte til en hæveautomat :-)
Meget utjekket
Meget utjekket. Man booker, modtager bekræftelse på mail, tømmer bilen og sidder og venter - og bliver brændt af. Ved opringning får man blot beskeden "vi kører ikke i det område"....hvorfor bekræfter I så? Jeg opgav jo tydeligt adressen :(
Mangelfuld rengøring til den store medalje
Hej streambedst.
Jeg har haft rengøring af min bil her til morgen i parkeringskælderen.
Jeg er slet ikke tilfreds med resultatet af rengøringen.
Jeg havde tilmed betalt for fjernelse af hundehår oven i den store pakke hvor de sagde at de kun kunne fjerne 70% hvilket man ikke bliver informeret om ved booking.
Instrument panelet ligger der støv og hundehår på.
Siderne ved benene er fyldt med hundehår og bilen fremstår slet ikke særlig ren.
Der er hundehår over alt på alt plastic som er det nemmeste element at støvsuge hundehår fra.
Jeg vedhæftet billeder som viser den tydelige mangelfulde rengøring.
Dertil kom de 15 min for sent til opgave.
Hilsen Michael
Rigtig søde mennesker og omhyggelig rengøring
Vi har i dag fået rengjort to biler indvendigt og udvendigt på vores adresse i helsinge.
Arbejdet de udførte var upåklageligt og de var virkelig søde!
Vi vil helt sikkert bruge dem igen :)
Superflot arbejde med Fiat 500C
Superflot arbejde med min møgbeskidte 14 år gamle Fiat 500 C med algefyldt kaleche. Den endte med at se nærmest ny ud da de to flittige medarbejdere knoklede løs. Superfin pris oven i. Jeg vidste ikke at de også tilbød rens af kaleche til en fin pris, men de fortalte om det da de ankom og jeg sprang straks til. Jeg bruger firmaet igen en anden gang!
Godt arbejde.
Har fået ordnet bil i dag. Er super tilfreds.Virkeligt godt arbejde. Eneste anke er sprogproblemer med den udsendte medarbejder. Men han lavede et godt stykke arbejde.
Rigtig god og hurtig service!
10/10 oplevelse – fantastisk service og skinnende ren bil!
10/10 oplevelse. De kom præcis til tiden og gik direkte i gang. Allerede fra starten var de virkelig søde og imødekommende, og vi gennemgik lige bilen sammen, så jeg kunne nævne eventuelle særlige ønsker. Det føltes virkelig trygt og professionelt.
Min bil var ret beskidt inden, men da de var færdige, lignede den seriøst en helt ny bil. Alt skinnede, selv kalechen var gjort superflot igen. Jeg kunne slet ikke kende den. Drengene, der kom, var virkelig servicemindede og søde hele vejen igennem. Det hele gik så nemt og hurtigt, og de ringede bare, da bilen stod klar igen.
Alt i alt en helt perfekt oplevelse. Jeg kommer 100% til at booke dem igen, når min bil trænger senere på året. Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger videre.
Rigtig fin oplevelse
Fantastisk god oplevelse.
Der var virkeligt kælet for detaljerne.
Der var ikke sprunget noget over, og modtog en meget flot og virkelig rengjort bil.
Kan kun anbefales.
Bestilt den store ind og udvendig pakke…
Bestilt den store ind og udvendig pakke med rens af alle sæder.
De afleverer en gennem våd bil. Sæder og gulv pladder vådt. Vinyl vådt med søer af vand. 😡 Ufedt.
Kan ikke anbefales.
Har tidligere købt samme ydelse af andre firmaer hvor jeg var ganske godt tilfreds
Virkelig fin oplevelse
Virkelig fin oplevelse. Vi havde en meget beskidt bil der skulle afleveres tilbage til leading firma dagen efter og de gjorde bare et super stykke arbejde. Søde folk og nemt at booke, med meget rimelige priser. Kan klart anbefale det.
Min bil var meget beskidt
Min bil var meget beskidt, men ligner en helt ny bil nu. Meget tilfreds med deres service og så er de flinke og rare. Giver dem mine bedste anbefalinger.
Super service blev brændt af af et…
Super service blev brændt af af et andet firma 1 time før de skulle komme, ringede til steambedst om lørdagen de kom inden for en time helt bede ved herfølge, super service lækker bil bagefter de er virkelig gpde kan varmt anbefale dem til alle🙏
Middel rengøring
Jeg var ikke helt tilfreds med rengøring af bil, med efter nogle mail frem og tilbage fik jer refunderet noget af beløbet..
La experiencia Trustpilot
Más información sobre otros tipos de reseñas.