Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trods en forsinkelse, kompenserede de med en gratis voks til 300 kr. De kom 2 mand høj og tryllede min beskidt bil om til totalt lækker nærmest ny bil. Jeg giver mine varmeste anbefalinger. Det d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hidtil klar den bedste service samt udført arbejde ifm af klargøringsjob. Jeg bestilte klargøring af min Mazda som trængte til en ekstra kærlig hånd, og måtte ringe ind for hører om de ku komme tidl... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Høflig og venlig betjening. Rimelig pris og fin bil. Jeg havde bestilt rengøring indvendig og udvendig samt dybderens af sæder. Den ser, trods næsten ni års flittigt brug, nærmest ny ud indvendig.... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sæde rens stort minus det må være tør rens for sæderne var ikke fugtige og pletterne er der stadig vask af bil uden vand ? jorden var knastør og jeg var hjemme, støvsugning tja man smider de småting d... Ver más

Información sobre la empresa

1. Lavado de coches
  2. Servicio de limpieza completa de automóviles

Escrito por la empresa

Bilvask med damp og steam på kundernes adresse. Bilvask i københavn og omegn. Miljøvenlig bilvask.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Perfekt fra start til slut

Perfekt fra start til slut. Nemt at booke og de kom til tiden. Det var endda frost, men da bilen skulle afleveres dagen efter (leasing), kom de alligevel. Bilen var simpelhen perfekt bagefter, og super god service.

16 de febrero de 2025

Hurtig og nemt

Jeg fik en indvendig rengøring af min bil. De kom til den aftalte tid og gjorde et fantastisk arbejde. De fik endda en plet ud af sædet, som jeg troede ville være umulig at fjerne.

7 de febrero de 2025
Logotipo de Steambedst

Respuesta de Steambedst

Kære William

Tusind tak for din flotte anmeldelse! 🌟 Vi sætter stor pris på din tid og dine venlige ord. Det glæder os at høre, at du er tilfreds med den indvendige rengøring af din bil – og at vi kunne overraske dig ved at fjerne pletten, som du troede var umulig!

Hos Steambedst går vi altid den ekstra mil for vores kunder, fordi vi ved, hvor meget en ren bil betyder. Vi håber, du nyder resultatet, og vi ser frem til at servicere dig igen i fremtiden.

Tak for din tillid! 🚗✨

De bedste hilsner,
Steambedst

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Super hurtigt og nemt at få gjort sin…

Super hurtigt og nemt at få gjort sin bil ren!
Jeg nævnte at bilen skulle afleveres til leasingselskab, så de var så søde at give bilen lidt ekstra kærlighed.
Tak for god service :)

2 de febrero de 2025
Logotipo de Steambedst

Respuesta de Steambedst

Kære Cathrine

Tusind tak for din skønne anmeldelse! Det glæder os at høre, at du oplevede vores service som hurtig og nem – præcis som det skal være!

Vi sætter en ære i at levere topkvalitet, især når bilen skal afleveres til et leasingselskab, så vi er glade for, at du mærkede den ekstra kærlighed.

Vi håber at få fornøjelsen af at tage os af din bil igen i fremtiden. Tak fordi du valgte Steambedst! 💙

De bedste hilsner,
Steambedst

Hensynsløs støj og forurening

Ingen hensyntagen til naboerne og sovende børn i barnevogne, når der rengøres biler på kundernes bopæle i etageejendomme. Kompresser støjer og oser i 30-60 minutter, og der sprøjtes kraftigt med kemikalier som difusserer og blæser ind ad folks vinduer. Værst er dog udstødningen fra kompressoren.

30 de enero de 2025

Dukkede aldrig op.

Havde en aftale kl 10:30 og da jeg forsøger at ringe til dem kl 10:45 efter de aldrig er dukket op, bliver telefonen efterfølgende slukket og går på svarer.

Det er en useriøst indstilling at have til sine kunder.

26 de diciembre de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Høflig og venlig betjening

Høflig og venlig betjening. Rimelig pris og fin bil.

Jeg havde bestilt rengøring indvendig og udvendig samt dybderens af sæder. Den ser, trods næsten ni års flittigt brug, nærmest ny ud indvendig. Udvendig manglede der lidt enkelte steder ved fx håndtagene, men generelt set så den pæn og ren ud.

1 de noviembre de 2024

Dårlig information

Havde bestil rengøring af bil onsdag til rengøring om lørdag. Det blev aflyst lørdag få timer inden. Ikke en god service. Men glad for det blev aflyst efter jeg talte med min nabo og have en dårlig oplevelse med dette firma.

19 de octubre de 2024

Helt ren bil

Efter lang sommer og bilferie, har jeg nu fået en bil der er lige så ren som den dag jeg købte bilen.
Ekstra plus, kom til aftalt tid.

12 de septiembre de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Ikke grundigt nok

Der blev gjort rent i 60 minutter ud af de 90 minutter der var reserveret. Jeg betalte 450 ekstra for tjære og asfalt og for insekter, dkk 1247 i alt for en lille bil.

Sæderne er blevet pænt rene, de små sorte striber på siden af bilen der stadig (dem kunne jeg selv fjerne).
der er stadig lidt snavs i bilen, så jeg skal selv ud med kluden og støvsugeren.

Overordnet set en okay oplevelse, men det kunne have været mere grundigt for pengene.

26 de agosto de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Fantastisk service og skinnende…

Fantastisk service og skinnende resultat!

Jeg har brugt steambedst flere gange, og hver gang har de leveret en imponerende service. Min bil ser altid ud som ny, uanset hvor beskidt den var, da jeg kom. Personalet er venligt, professionelt og går virkelig op i detaljerne. Jeg kan varmt anbefale dem til alle, der ønsker en grundig og effektiv bilvask. 5 stjerner herfra!

13 de agosto de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Bilen blev ikke ren, dårlig oplevelse

Skulle prøve en bil rengøring hvor de kommer ud. Havde bestilt inde og ude rengøring og bestilte ekstra motorvask da de kom. Det skulle tage 90-120 min. Gik efter 50 min. Kostede 1350....
Har sendt en mail med dokumentation men de svarer ikke.
Øv, hvor irriterende at folk ikke leverer et godt stykke arbejde og heller ikke svarer på mails.....
Brug dine penge et andet sted...

16 de julio de 2024

Hold jer langt væk

Hvis nul eller minus var muligt, havde det været min karakter!

Jeg er SÅ skuffet. Jeg ved faktisk ikke hvad manden har lavet i de 60 min. Alle lommer i døre var fyldt med snask, og støv. Ligesom alle andre rum. Radioskærm var trukket over med en fedt klud, og mange knapper mv var ikke tørret af. Da jeg ringede for at klage, tog chefen ikke særlig pænt imod mit opkald. Han sagde han kunne sende samme mand tilbage, når de engang havde holdt møde og han kom på kontoret! Jeg har købt ny (brugt) bil, så nej jeg skal ikke vente flere dage med at køre i den pga det. Jeg sagde de kunne overføre mine penge tilbage, men det ville de hellere ikke. da jeg selv havde brugt en time på at gøre den ren 5 timer senere… sluttede jeg af med lige at ville ryste måtten fordi der lå lidt grene på. Da jeg bankede på den kunne jeg starte forfra i bilen, fordi der var SÅ meget skidt på, så den måtte har 100 procent ikke set skyggen af en støvsuger !!! Jeg er SÅ skuffet. Vores autostol spurgte jeg selv om jeg ikke skulle tage ud, men han sagde det var fint… så da jeg kom tilbage stod den på jorden, med en åben Pepsi dåse vendt nedad , så sædet var vådt af cola!

Desværre bygget på en gammel oplevelse, som var positiv, så tjekkede jeg ikke trustpilot igen, hvilket jeg fortryder enormt nu. Jeg kiggede på deres hjemmeside, som var uændret, og de reklamerer med 5 stjerner direkte fra trustpilot - hvilket jeg måske kan tænke er bevidst de ikke har opdateret på deres hjemmeside!

Hold jer langt væk fra dette elendige firma. !!! Gør jer selv en tjeneste og læs de dårlige anmeldelser her igennem trustpilot.

13 de agosto de 2024

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.