Consulta las opiniones de los clientes

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Trods en forsinkelse, kompenserede de med en gratis voks til 300 kr. De kom 2 mand høj og tryllede min beskidt bil om til totalt lækker nærmest ny bil. Jeg giver mine varmeste anbefalinger. Det d... Ver más

Valorada con 5 estrellas sobre 5

Hidtil klar den bedste service samt udført arbejde ifm af klargøringsjob. Jeg bestilte klargøring af min Mazda som trængte til en ekstra kærlig hånd, og måtte ringe ind for hører om de ku komme tidl... Ver más

Valorada con 4 estrellas sobre 5

Høflig og venlig betjening. Rimelig pris og fin bil. Jeg havde bestilt rengøring indvendig og udvendig samt dybderens af sæder. Den ser, trods næsten ni års flittigt brug, nærmest ny ud indvendig.... Ver más

Valorada con 1 estrellas sobre 5

Sæde rens stort minus det må være tør rens for sæderne var ikke fugtige og pletterne er der stadig vask af bil uden vand ? jorden var knastør og jeg var hjemme, støvsugning tja man smider de småting d... Ver más

Información sobre la empresa

1. Lavado de coches
  2. Servicio de limpieza completa de automóviles

Escrito por la empresa

Bilvask med damp og steam på kundernes adresse. Bilvask i københavn og omegn. Miljøvenlig bilvask.

Información de contacto

4 estrellas
3 estrellas
2 estrellas
1 estrella

No ha contestado las opiniones negativas

Así usa esta empresa Trustpilot

Descubre cómo se obtienen, puntúan y moderan sus opiniones y valoraciones.

Tak til Steambedst

Så er Kamran fra Steambedst lige kørt, og jeg er så glad og taknemmelig over, hvor flot min bil står og stråler i solen.
Bilen er rengjort både inde og ude, og selvom det er 2 år siden den sidst blev steamet, er den blevet SÅ fin!
Tænk at det er muligt :)
Kamran kom til tiden og udførte arbejdet på aftalt tid - jeg er imponeret.
Steambedst er virkelig bedst!!!

17 de abril de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg havde bestilt en bilvask fra dem og…

Jeg havde bestilt en bilvask fra dem og så frem til at få min bil gjort ren. Men til min store skuffelse dukkede de aldrig op, selvom jeg havde planlagt min dag omkring det. Det er virkelig frustrerende og uprofessionelt. Jeg er meget skuffet over den dårlige service og manglende pålidelighed. Jeg vil ikke anbefale deres tjenester til nogen

19 de marzo de 2024
Valorada con 4 estrellas sobre 5

Fantastisk service

Fantastisk service, kom til tiden , bilen var som ny efter rengøring mm. Duftede ren og godt
Venlig folk der kom
Ja ikke sidste gang vi bruger dem

17 de marzo de 2024

Dukkede aldrig op

Jeg havde booket en tid til fuld rengøring af min bil den 1. marts kl. 10:30, og da der ikke dukkede nogen op, ringede jeg til deres kundeservice, men intet svar.
Jeg gik derefter ind på deres hjemmeside, og skrev til dem via kundeservice chatten. Her fik jeg svar med det samme, om at de lige vil undersøge det, men at jeg i mellemtiden gerne måtte ringe igen og evt. sende en sms til samme nr. Jeg ringede flere gange og sendte en sms, og efter 1-2 timer skrev jeg igen til kundeservice chatten, som spurgte om jeg var interesseret i et tilbud 🤦🏻‍♀️
Jeg hørte aldrig fra dem, og i dag (2. marts) har jeg fået min bil gjort rent af Steamrex i stedet 👍🏼

1 de marzo de 2024

Dejlig service

Dejlig service! Og bilen blev perfekt ren, og klar til tilbagelevering efter leasingperiode!

20 de febrero de 2024
Valorada con 5 estrellas sobre 5

Tak for en funklende ren bil

Tak for en funklende ren bil, der dufter frisk og som ny igen! Steambest er meget god til prisen, og man kan trygt overlade sin bil til de flinke medarbejdere. Jeg vælger steambest igen næste gang.

2 de febrero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

Jeg havde bestilt indvendig rengøring

Jeg havde bestilt indvendig rengøring, af førerkabinen i en varebil. Tilvalg var bla. Ventilation rens 99 Kr.
I pakken indgår indvendig rengøring samt polering af ruder.
INGEN ruder er rengjort, eller poleret.
Ventilationsdyserne er der INTET gjord ved. Der er støv på ribberne, og inden i dyssen.
Vognbunden var stadig beskidt ved håndbremsen, og det var ikke fast møj, men nullermænd der kunne fjernes med en finger.
Stofbeklædningen mod varerummet, var der stadig støv på flere steder.
De kom 2 mand. Den ene, og det var ham som udførte arbejdet, kunne ikke forstå Dansk. Den anden sad i bilen, og hørte høj musik. De var vældig flinke, og smilende, men deres arbejde kunne de ikke. Undre mig over at man kan tilvælge rens af ventilation, og det ikke bliver gjord.
Jeg gav ca. 1240 Kr, og det var ikke det vær. Har en kollega, som spørger om de også kunne klare hans Toyota, personbil. Den blev både ordnet inde som ud, for 700 Kr. Føler man sig snydt her? JA.
Kan IKKE anbefale dem. Føler mig virkelig snydt.

31 de enero de 2024
Valorada con 1 estrellas sobre 5

På alle måder en skidt oplevelse

De kom mere end 45 min for sent, bilen var ikke ren på trods af betaling for "ekstra rengøring", sæder var sjask våde, bilen stank som et helt parfumeri og lugten sætter sig i tøjet (og gør det stadig efter 4 dage med åbne vinduer), og vores info-system/skærm i bilen virker pludselig ikke længere...

Udover at forvente at bilen selvfølgelig ville være pinlig ren efter sådan en omgang, så havde vi en klar forventning om, at når man bestiller "steam"-rengøring af sin bil, så bliver der brugt damp og ikke kemikalier og parfume (ligesom vi har oplevet hos konkurrenter).

Vi har klaget pr mail, men det vender Steambest ikke retur på.

Bestemt ikke en leverandør vi vil anbefale andre eller selv bruge igen.

11 de enero de 2024
Valorada con 3 estrellas sobre 5

Søde og venlige folk, men

Søde og venlige folk, som dog var en halv time forsinkede. Bilen er pænere end før, men synes ikke den ligefrem er shiner. Flere steder hvor der stadig er snavs, blandt andet i dørens kopholder, i falserne ved dørene, streger på indersiden af forruden og interiøret har striber efter hurtig afhøring med våde klude. Synes måske de 850 kr. er i overkanten, ift. hvad jeg selv kunne have klaret.

19 de noviembre de 2023

La experiencia Trustpilot

Más información sobre otros tipos de reseñas.

8 consejos para escribir buenas reseñas.